Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
eneska wrote:Kochana, może po prostu ma jakiś chwilowy przestój:-) Bądź dobrej myśli, na pewno jeszcze wystrzeli!
mi też dzisiaj wyszło wg USG 6t6d, czyli o dwa dni za mało, ale na USG ponoć wychodzi zawsze mniejsza fasolka. I nie martw się, ja też się o wszystko dopytuję, może czasami lekarze uznają, że coś dla nich jest oczywiste i nie mówią nam o tym, ja np. dzisiaj na USG musiałam dopytać, czy aby na pewno jest serduszko, bo pani doktor nic na ten temat nie wspomniała
ale nie dziwię jej się, może myślała, że na ost wizycie już serducho biło, przecież nie musi tego wszystkiego pamiętać. Spytałam, dostałam odpowiedź, nawet pooglądałam i jest ok
Bądź dobrej myśli -
eneska wrote:A ja dzisiaj mam taki pomysł na kolację, że chyba nie wytrzymam do pory kolacji! hahaha! bułki kajzerki z boczkiem (plastry), na to jajko sadzone, posypane serem, samo wpadło haha
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/93d27a70b0887644.html a to moja fasolinka! -
nick nieaktualnyIriss wrote:Dziewczyny, przygarniecie mnie?
Co prawda OF wyznaczył termin na 02.02.2016r, ale po pierwsze wiadomo że to tylko statystyka, a po drugie nie ma wątku dla lutowych mam
a sama ze sobą pisać nie będę
. Nie chcę męczyć staraczek moimi mdłościami itp, więc z chęcią przyłączę się do Was mamusie
Witamy. Jasne ze mozesz dolaczyc.Mozliwe ze urodzisz w styczniu, To poczatek lutego i czesciej jednak rodzi sie przed terminem
Blair, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beatrice wrote:Witamy. Jasne ze mozesz dolaczyc.
Mozliwe ze urodzisz w styczniu, To poczatek lutego i czesciej jednak rodzi sie przed terminem
.
Siedzę i myśle, jaka jestem durna, wpatruję się w te róże które sobie dziś kupiłam z okazji dnia mamy
i sie rozczulam, do tego oglądam film ślubny haha, to mnie wzięło. Mąż w delegacji
a ja rządzę ze swoimi emocjami
Beatrice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPodziwiam was dziewczyny że jestescie na bieząco na forum
Ja nie jestem w stanie. Dobrze sie czuje wiec o domu wracam poznym popoludniem. Tak caly dzien cos zalatwiam, jezdze gdzies.
Dzisiaj rano bylismy u moich rodzicow. Mama dostala na dzien mamy prezent zapakowany . W srodku byly buciki dla dziecka wiec tak sie dowiedzieliMega szczesliwi.
POtem pojechalismy do moich przyszlych tesciow i tez oglosilismy nim w końcu tą nowine. Jego mama tak plakala i sie cieszyla bardzo.
Nie spodziewalam sie az tak pozytywnych reakcjimonika_89, anulka557, eneska, ketka91, Liskova, Blair, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gumisia wrote:Miałam się wam pochwalić że powiedziałam dziś mojej rodzinie.
A więc powiedziałam i wszyscy się cieszą.
. Wiecie, my postanowiliśmy że do końca 3-mca milczymy, pewnie większość domyśla się z jakich względów, chcemy doczekać do II trymestru. Rodzice pewnie pomarudzą na początku, ale trudno