Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyeneska wrote:schodzi:) bo jak jest serduszko, to ryzyko poronienia spada.
poza tym, jak nie było serduszka, to wiesz, czasem miałam myśli, czy ciąża się nie zatrzymała (głupek ze mnie), a teraz, jak bije serducho, no to widzę, że moja fasolka żyje i ma się świetnie
teraz byle zakończyć I trymestr i potem już z górki! : )))
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj odpadam ani mi się pisać nie chce. Ładny mi dzień mamy zrobiła Fasolka
mdli mnie strasznie..
jak poczuje nie które zapachy jedzenia to już mam dość
Zjadłam kolacje, mój mi wciskal, a teraz mi jeszcze gorzej.. Wykapalam się i leżę, już się nie ruszam, mam nadzieję że zasne później..
Odezwę się jutro, 3majcie się dziewuszki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykuchnia wygląda jakby tornado przeszło, ale sałatka gyros jest! idę sprzątać, a później jak się dosiądę,tak jeszcze później będę łapać się za brzuch i klnąć czemu tyle zjadłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 20:21
eneska, Arizona_R lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanulka557 wrote:kuchnia wygląda jakby tornado przeszło, ale sałatka gyros jest! idę sprzątać, a później jak się dosiądę,tak jeszcze później będę łapać się za brzuch i klnąć czemu tyle zjadłam
akurat mam w domu pekińską i nie mam co z nią zrobić
brakuje tylko kukurydzy, jutro kupię ;d
anulka557 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEneska...chyba jeszcze postaram się za wszelka cenę nie skupiać się na wizycie do której jeszcze mnóstwo czasu...chyba żadna z nas nie uspokoi się dopóki nie minie I trymestr, do póki się nie urodzi i tych "do póki" będzie więcej więc chyba obecne chwile są ważne...dzisiaj każda z nas jest w ciąży i nie ma większego powodu do radości:)
naali13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArizona_R wrote:Eneska...chyba jeszcze postaram się za wszelka cenę nie skupiać się na wizycie do której jeszcze mnóstwo czasu...chyba żadna z nas nie uspokoi się dopóki nie minie I trymestr, do póki się nie urodzi i tych "do póki" będzie więcej więc chyba obecne chwile są ważne...dzisiaj każda z nas jest w ciąży i nie ma większego powodu do radości:)
tyle się jednak mówi o tym, że ten I trymestr najważniejszy itd itd, że naprawdę chciałabym żeby już był 5 lipiec
jeszcze to stresujące badanie przezierności karkowej.. brrr... ale będzie dobrze, bo czemu ma niby nie być?!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Felicity - będziesz umawiać się do innego ginekologa na dniach ? Myślę, że byłoby to bardzo wskazane w Twoim przypadku. Jakoś nie zauważyłam, żeby wielkość zarodka była jakaś niepokojąca bo rozumiem, że te 12mm to sam zarodek ? Może się nie znam bo lekarzem nie jestem ale ale ja w 7t0d wielkość zarodka miałam 10,6mm i wszytko było jak najbardziej w porządku.
-
I ja po wizycie wszystko w jak najlepszym porządku serduszko bije, dzidzia rośnie ma 1,31 cm
kolejna wizyta za 2 tygodnie wtedy też już założona zostanie karta ciąży. A potem już wizyty co 3 tygodnie. Któraś dziewczyna pytała o zwolnienie w ciąży zwolnienie wypisują na 3 tygodnie przynajmniej ja tak miałam w pierwszej ciąży za każdym razem wypisywane. Ależ jestem szczęśliwa że moje Maleństwo sobie ładnie rośnie
anulka557, eneska, monika_89, naali13, Liskova, Arizona_R lubią tę wiadomość
-
felicity aż wejdę zobaczyć ile kosztował mój pobyt w szpitalu w lutym
edit: tydzień leżenia i czekania na zabieg 1 456,00.
Jakie wczasy bym za to miała...
smużka cudne wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 21:19
Smużka lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Smużka wrote:I ja po wizycie wszystko w jak najlepszym porządku serduszko bije, dzidzia rośnie ma 1,31 cm
kolejna wizyta za 2 tygodnie wtedy też już założona zostanie karta ciąży. A potem już wizyty co 3 tygodnie. Któraś dziewczyna pytała o zwolnienie w ciąży zwolnienie wypisują na 3 tygodnie przynajmniej ja tak miałam w pierwszej ciąży za każdym razem wypisywane. Ależ jestem szczęśliwa że moje Maleństwo sobie ładnie rośnie
Smużka lubi tę wiadomość
-
Arizona_R wrote:mam pytanie do mamusiek które są już po serduszkowym badaniu....schodzi ciśnienie?
Mam przed sobą 2 tyg. a czekania i przyznam się, że pewne myśli mnie nie opuszczają...lżej jest ?
a po wkurzać Was?
mnie mdłości, zaparcia nie dotyczą...póki co:P No dobra...chciałam rozruszać sytuację, założę się że wypowiedziałam to w złą godzinę!Będzie dobrze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGiannaa raczej nie, bo juz w przyszły poniedziałek mam wizyte prywatną u gina..moze wytrzymam do tego czasu..
edit: tak, 12mm to wielkość zarodka, tyle że 12maja miał 6,3mm więc mało urósł
Smużka --> super wieści, ładnie Ci rośnie dzidzia
Monika_89 Ty leżałaś tydzien i masz taką samą kwotę co ja za 2dniWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 21:41
Smużka, monika_89 lubią tę wiadomość