Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie jak byłam w ciąży pozamacicznej beta przyrastała prawidłowo ale była stanowczo za niską jak na dany tydzień;/ do tego doszły brązowe plamienia nie żywa krew ale takie bardzo ciemne (kolor czekolady)
Ja dzisiaj zarezerwowałam wizytę na sobotę na 14 już nie mogę się doczekać[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Felicity - tylko czasami nic lekarzowi nie sugeruj...zobacz co on Ci powie, a może mieć całkiem inne zdanie niż ten poprzedni lekarz.
Morwa - Ten przyrost bety nie jest tragiczny! Rozumiem, że wszystkie wyniki były robione w jednym laboratorium? Czytałam przypadki na forum, gdzie własnie beta przyrastała około 50% w ciągu 48h i kobiety rodziły zdrowe dzieciaczkiPrzepraszam bo nie pamiętam, kiedy masz wizytę u lekarza ?
karolinka1992 - objawy zanikają po to by znowu za chwile się pojawić...ja sama do tej pory tak mam, dwa dni mdłości nie mam a później wracają ze zdwojoną siłą a ja już nadzieje sobie robię, że minęły
Gumisia - jak Twoja opaska ? Pomaga na te mdłości ?
Mnie też jakieś choróbsko dopadło gardo boli i czasami mam kaszel napadowy a kaszel w połączeniu z mdłościami równa się wymiotyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 07:16
karolinka1992 lubi tę wiadomość
-
Arizona_R wrote:pewnie stąd moje obawy...bo jak usłyszę to pewnie mi ulży...byle usłyszeć...eh i jak tu być spokojnym:P
)
Słuchanie serduszka na tak wczesnym etapie jest ponoć groźne01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
eneska wrote:najgorsze jest to, jak kładzie się do tego USG i patrzy się na minę ginekologa... haaha, czy wszystko jest ok..
to jest chyba najgorszy moment podczas całej wizyty, przynajmniej dla mnie
i od razu wyhaczylam ta pulsujaca kropkę
)
01.2016 🧒
1cs
Dzień dobry. U mnie noc tragedia. Tak zawalony nos ze spax sie nie dało, krople do nosa dla cieżarnych bez rewelacji
Monia i widzisz, mówiłyśmy Ci! Teraz w końcu uzupełniaz tabelkę ?
Giana jak robisz te pogrubienia?13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
monika_89 wrote:Dzień dobry. U mnie noc tragedia. Tak zawalony nos ze spax sie nie dało, krople do nosa dla cieżarnych bez rewelacji
Monia i widzisz, mówiłyśmy Ci! Teraz w końcu uzupełniaz tabelkę ?
Giana jak robisz te pogrubienia?01.2016 🧒
1cs
karolinka1992 wrote:U mnie się jeszcze nawet nie zaczęły
Jeszcze wszytko przed Tobą...i obyś nie żałowała później jak się pojawią mdłość
monika_89 - pogrubienia się robi przez wstawienie słowa pomiędzy [ b ] słowo[ / b] oczywiście bez spacji pomiędzy nawiasamiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 08:11
karolinka1992, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Giannaa wrote:Felicity - tylko czasami nic lekarzowi nie sugeruj...zobacz co on Ci powie, a może mieć całkiem inne zdanie niż ten poprzedni lekarz.
Morwa - Ten przyrost bety nie jest tragiczny! Rozumiem, że wszystkie wyniki były robione w jednym laboratorium? Czytałam przypadki na forum, gdzie własnie beta przyrastała około 50% w ciągu 48h i kobiety rodziły zdrowe dzieciaczkiPrzepraszam bo nie pamiętam, kiedy masz wizytę u lekarza ?
karolinka1992 - objawy zanikają po to by znowu za chwile się pojawić...ja sama do tej pory tak mam, dwa dni mdłości nie mam a później wracają ze zdwojoną siłą a ja już nadzieje sobie robię, że minęły
Gumisia - jak Twoja opaska ? Pomaga na te mdłości ?
Mnie też jakieś choróbsko dopadło gardo boli i czasami mam kaszel napadowy a kaszel w połączeniu z mdłościami równa się wymiotyPomaga.
Nie jakoś super szybko i super mocno. Ale pomaga.
Wracaj do zdrowia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 08:18
Giannaa lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Hey dawno się nie odzywałam . U mnie nie ciekawie. Beta przestała fajnie przyrastac. Przyrasta ale jestem ciągle poniżej normy:( więc albo mój fasol się ze mną żegna albo jest umiejscowiony tam gdzie nie trzeba . Jutro albo w czwartek idę do gina to będę bardziej wiedziała co i jak .
Pierwsza beta 198,8, druga po 48 h - 398,2, trzecia po 48h- 628 a czwarta po 72h 1163. Tak to mniej więcej wygląda.Morwa lubi tę wiadomość
-
Monika34 wrote:cześć ja po wizycie ale w ogóle nie zadowolona bo nie zmierzył mi go nie założył karty ciąży nie zbadał tętna powiedział tylko, że wszystko ok i że serduszko bije-no bije sama widziałam ale jakoś zapomniałam o wszystkim pytać jak tylko weszłam i zobaczyłam serce to już wszystko z głowy wypadło;/ kazał dalej leżeć bo mam jeszcze ranę tak gdzie krwiak. Nastana wizyta 8 czerwca nie zejdę z fotela bez wszystkich pytań muszę sobie je zapisać!
łeb mnie tak boli, że nie wiem jak mam na imię idę spać dobranocCudowne wieści. Bardzo się cieszę.
-
Giannaa wrote:Gumisia - dziękuje
Ja mam nadzieje, że u mnie to już nie ma sensu kupować tej opaski
lada moment powinny u mnie w sumie ustąpić mdłości. Chociaż 5% kobiet zmaga się z nimi do samego porodu
Męczyć się do porodu. Ojeju!
-
nick nieaktualny
-
Mój przyjaciel wczoraj został tatą!
) Tak się cieszę bo chłopak wiele przeszedł ...
3 lata temu wziął ślub, pamiętam to huczne fajne weselePo 4 miesiącach dowiaduje się, ze żona się od niego wyprowadziła a jeszcze przed pierwszą rocznicą byli już po rozwodzie ... w sumie do dziś nie wiem o co tam poszło.
Ale później poznał w pracy dziewczynę i wszystko super im się układa, świetnie do siebie pasują!No i właśnie wczoraj zostali rodzicami prześlicznego chłopca!
)
karolinka1992, Liskova, monika_89, Morwa lubią tę wiadomość
01.2016 🧒
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200