X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • naali13 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie umiałabym ukryć tego przed najblizszymi ;)) Zwłaszcza, że dziwne by było gdybym przy grillu odmówiła drinka ;p

monika_89 lubi tę wiadomość

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczęście nie mam z tym problemu bo nie piję :P

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • naali13 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie pogardziłam drinkiem na jakiejś imprezie, przy ognisku czy grillu ;p
    Mój tata zawsze się śmiał, że ja nigdy nie odmawiam, więc od razu będzie wiedział jak w ciąży będę ;p

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss wrote:
    Dziewczyny, przygarniecie mnie? :) Co prawda OF wyznaczył termin na 02.02.2016r, ale po pierwsze wiadomo że to tylko statystyka, a po drugie nie ma wątku dla lutowych mam :P a sama ze sobą pisać nie będę :). Nie chcę męczyć staraczek moimi mdłościami itp, więc z chęcią przyłączę się do Was mamusie :D
    Iris....skoro Ci wywróżyłam ciążę to rozgość się:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice mozesz mi prosze zmienić termin na 9 stycznia? Miałam pozniej owu i ciaza młodsza, Felicity a Ty jak długie miałaś cykle?

• Iriss Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Ja na szczęście nie mam z tym problemu bo nie piję :P
    Ja też właśnie nie pijąca, a już od czasu rozpoczęcia starań to alkoholu praktycznie nie tykam :), dlatego nie będzie to dla nikogo podejrzane ;)

Nooo Arizona_R przygnało mnie za moją forumową wróżką :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 19:42

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże dziewczyny! Ledwo Was nadrobiłam, i tylko lubię wciskałam bo nie jestem w stanie skomentować tych niektórych rewelacyjnych tekstów:P
    Eneska:)
    Felicity...leż!
    ogarniam temat karty z rossmana...coś tam kupowałam i chciałam się dopytać o kartę a mi kobietka sama wyskakuje...i tak sobie myślę, że nie jestem jeszcze gruba:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FasUla wrote:
    Beatrice mozesz mi prosze zmienić termin na 9 stycznia? Miałam pozniej owu i ciaza młodsza, Felicity a Ty jak długie miałaś cykle?
    przed zajściem mialam cykle 32-34dniowe. Szczęśliwy cykl to drugi na CLO i12dc mialam podany Pregnyl, owulacja była na bank 13 lub 14dc.

Arizona- leżę :) ale mam gloda strasznego i pomimo braku apetytu trzeba by cos zjesc :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 19:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale żeby numer tel podawać...będą teraz wydzwaniać:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity wrote:
    przed zajściem mialam cykle 32-34dniowe. Szczęśliwy cykl to drugi na CLO i12dc mialam podany Pregnyl, owulacja była na bank 13 lub 14dc.

Arizona- leżę :) ale mam gloda strasznego i pomimo braku apetytu trzeba by cos zjesc :/
    arbuza...:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już po kolacji:) trochę mnie mdli, ale daję radę :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa...nie denerwuj się, zobaczysz nic złego się nie dzieje.

ewka315 lubi tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iris czas szybko leci zaraz będziesz w 6 tygodniu. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    arbuza...:)
    Ooooo zjadlabym...ale nie mam :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity wrote:
    Ooooo zjadlabym...ale nie mam :/
    podzieliłabym się chętnie bo ja chyba pęknę z nadmiaru wody z arbuza...eh

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pytanie do mamusiek które są już po serduszkowym badaniu....schodzi ciśnienie?
    Mam przed sobą 2 tyg. a czekania i przyznam się, że pewne myśli mnie nie opuszczają...lżej jest ?

a po wkurzać Was?
    mnie mdłości, zaparcia nie dotyczą...póki co:P No dobra...chciałam rozruszać sytuację, założę się że wypowiedziałam to w złą godzinę!;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weszlam sobie wlasnie na mój proil NFZ w portalu ZIP (nie wiem czy kojarzycie) i wiecie na ile wyceniony był mój pobyt w szpitalu od 6 do 8 maja?

- 1456zł..... (!)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    mam pytanie do mamusiek które są już po serduszkowym badaniu....schodzi ciśnienie?
    Mam przed sobą 2 tyg. a czekania i przyznam się, że pewne myśli mnie nie opuszczają...lżej jest ?

a po wkurzać Was?
    mnie mdłości, zaparcia nie dotyczą...póki co:P No dobra...chciałam rozruszać sytuację, założę się że wypowiedziałam to w złą godzinę!;D
    schodzi:) bo jak jest serduszko, to ryzyko poronienia spada. :) poza tym, jak nie było serduszka, to wiesz, czasem miałam myśli, czy ciąża się nie zatrzymała (głupek ze mnie), a teraz, jak bije serducho, no to widzę, że moja fasolka żyje i ma się świetnie <3 teraz byle zakończyć I trymestr i potem już z górki! : )))

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity wrote:
    weszlam sobie wlasnie na mój proil NFZ w portalu ZIP (nie wiem czy kojarzycie) i wiecie na ile wyceniony był mój pobyt w szpitalu od 6 do 8 maja?

- 1456zł..... (!)
    o_O

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity wrote:

- 1456zł..... (!)
    tez mam konto na ZIPie...moje HSG i jednodniowy pobyt prawie 900zł

‹‹ 253 254 255 256 257 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ