Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie umiałabym ukryć tego przed najblizszymi
) Zwłaszcza, że dziwne by było gdybym przy grillu odmówiła drinka ;p
monika_89 lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Ja nie pogardziłam drinkiem na jakiejś imprezie, przy ognisku czy grillu ;p
Mój tata zawsze się śmiał, że ja nigdy nie odmawiam, więc od razu będzie wiedział jak w ciąży będę ;p01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualnyIriss wrote:Dziewczyny, przygarniecie mnie?
Co prawda OF wyznaczył termin na 02.02.2016r, ale po pierwsze wiadomo że to tylko statystyka, a po drugie nie ma wątku dla lutowych mam
a sama ze sobą pisać nie będę
. Nie chcę męczyć staraczek moimi mdłościami itp, więc z chęcią przyłączę się do Was mamusie
-
nick nieaktualny
-
Mordeczka wrote:Ja na szczęście nie mam z tym problemu bo nie piję
, dlatego nie będzie to dla nikogo podejrzane
Nooo Arizona_R przygnało mnie za moją forumową wróżkąWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 19:42
-
nick nieaktualnyBoże dziewczyny! Ledwo Was nadrobiłam, i tylko lubię wciskałam bo nie jestem w stanie skomentować tych niektórych rewelacyjnych tekstów:P
Eneska:)
Felicity...leż!
ogarniam temat karty z rossmana...coś tam kupowałam i chciałam się dopytać o kartę a mi kobietka sama wyskakuje...i tak sobie myślę, że nie jestem jeszcze gruba:P
-
nick nieaktualnyFasUla wrote:Beatrice mozesz mi prosze zmienić termin na 9 stycznia? Miałam pozniej owu i ciaza młodsza, Felicity a Ty jak długie miałaś cykle?
Arizona- leżęale mam gloda strasznego i pomimo braku apetytu trzeba by cos zjesc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 19:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymam pytanie do mamusiek które są już po serduszkowym badaniu....schodzi ciśnienie?
Mam przed sobą 2 tyg. a czekania i przyznam się, że pewne myśli mnie nie opuszczają...lżej jest ?
a po wkurzać Was?
mnie mdłości, zaparcia nie dotyczą...póki co:P No dobra...chciałam rozruszać sytuację, założę się że wypowiedziałam to w złą godzinę! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArizona_R wrote:mam pytanie do mamusiek które są już po serduszkowym badaniu....schodzi ciśnienie?
Mam przed sobą 2 tyg. a czekania i przyznam się, że pewne myśli mnie nie opuszczają...lżej jest ?
a po wkurzać Was?
mnie mdłości, zaparcia nie dotyczą...póki co:P No dobra...chciałam rozruszać sytuację, założę się że wypowiedziałam to w złą godzinę!poza tym, jak nie było serduszka, to wiesz, czasem miałam myśli, czy ciąża się nie zatrzymała (głupek ze mnie), a teraz, jak bije serducho, no to widzę, że moja fasolka żyje i ma się świetnie
teraz byle zakończyć I trymestr i potem już z górki! : )))
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny