Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Giannaa wrote:Witaj
No powiem Ci, że jesteś jedną z niewielu którą będzie miała 4 dziecija bym taka odważna nie była
Ale Ciebie oczywiście podziwiam.
ta ciąża była dla mnie szokiem przez pierwsze dni ale gdy zobaczyłam i usłyszałam serduszko wszystko się zmieniło. teraz się ciesze i tylko czasami zastanawiam się jak to będzie, czy dam rade, przecież najmłodsza nie ma jeszcze 2 lat i nadal ją karmie piersią. trochę się bije ale wieże że bedzie dobrze -
anulka557 wrote:witaj madzia
a ja myślałam, że będę tu jedną z niewielu która ma już więcej dzieci
a jednak nie
) ja czekam na trzecie
dużo trudniej z trójką, jak z dwójką?
moje starsze dziewczynki bardzo mi pomagają i uwielbiają bawić sie razem mimo sporej różnicy wieku (10 lat, 7 lat i 20 miesięcy) czasami nie wiem w co ręce włożyć ale ogólnie jest wesołoMonika34, zoe31 lubią tę wiadomość
-
madzia4 wrote:nie ma co podziwiać
ta ciąża była dla mnie szokiem przez pierwsze dni ale gdy zobaczyłam i usłyszałam serduszko wszystko się zmieniło. teraz się ciesze i tylko czasami zastanawiam się jak to będzie, czy dam rade, przecież najmłodsza nie ma jeszcze 2 lat i nadal ją karmie piersią. trochę się bije ale wieże że bedzie dobrze
Będzie dobrzeJak z trójką dałaś rade to i z czwórką sobie poradzisz
A jak to jest z karmieniem piersią jak jest się w kolejnej ciąży ? Pytałaś lekarza ?
-
nick nieaktualnymadzia4 wrote:z trójką jest super
moje starsze dziewczynki bardzo mi pomagają i uwielbiają bawić sie razem mimo sporej różnicy wieku (10 lat, 7 lat i 20 miesięcy) czasami nie wiem w co ręce włożyć ale ogólnie jest wesołou mnie synek będzie miał 6,5 roku a córka 4
już teraz się kłócą jak dziecko będzie miało na imię i kto będzie pomagał
oby tacy z zapałem byli po porodzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 14:47
converse90, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny sory za błędy ale pisze z wami i równocześnie usypiam niunie i gotuje obiad
-
u mnie każda po kolei nadawała imię kolejnej teraz boimy się że najmłodsza wybierze swinke pepe lub trletubisia
-
Giannaa wrote:Będzie dobrze
Jak z trójką dałaś rade to i z czwórką sobie poradzisz
A jak to jest z karmieniem piersią jak jest się w kolejnej ciąży ? Pytałaś lekarza ?
pytałam ogólnie nie ma problemu ale radził odstawić ze względu na moje osłabienie -
nick nieaktualnyMadzia4 witam serdecznie i podziwiam zorganizowaną mamę
i obyś w końcu doczekała synusia
Mi się marzy trójeczka, mąż to by najchętniej chciał drużynę piłkarskąa przyszłość sama pokaże jak to będzie...
Mnie od kawy od razu odrzuciło i na jej zapach robiło mi się niedobrze... Teraz piję sporadycznie capuccino albo latte z ekspresu i nawet smakuje ale staram się nie pić za dużo
Ja w końcu zmusiłam się ugotować obiad żeby mąż chociaż miał co jeść i wyszła rybka z ryżem i fasolką szparagową. A ja najbardziej cieszyłam się jak znalazłam w lodówce słoik z ogórkami konserwowymi i były pyszne -
nick nieaktualny
-
mnie osobiście od kawy nie odrzuciło więc pozwalam sobie na jedną dzienni a to zależy od nastroju czy to będzie cappuccino czy coś innego. jeżeli chodzi o obiad to koniecznie zupa bo to ulubiona potrawa niuni. ja nie mogę jeść nic po wszystkim mnie mdli chociaż ogórki małosolne były wczoraj super:)
lucy1983 lubi tę wiadomość
-
lucy1983 wrote:To jak mają na imię???
Kamila8k, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny pozwolicie że się dołączę
super że są tu mamuski które tak jak ja czekają na kolejną pociechę
jestem w 6 tygodniu z trzecim dzieckiem już nie mogę się doczekać pierwszej wizyty u gina chcę isć 8 czerwca bo liczę że zobaczę już serduszko ale strasznie mi się dłuży to czekanie:/
anulka557, Carmen1724, lucy1983, Monika34, Beatrice, zoe31 lubią tę wiadomość
Justi2 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
też bym chciała by mi przeszły mdłości ale coś mi się wydaje że do 12 tyg muszę jakoś wytrzymać