Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Beatrice wrote:Naali a który rok studiów robisz? Ostatni?01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
a jest tu ktos przed pierwszą wizyta u gina???
ja mdłosci na szczęscie nie mam zresztą w drugiej ciąży też już nie miałam jedyne co mi zaczęło dolegać to osłabienie i podbrzusze które na szczęście nie boli ale czuję się rozdęta jak by to 9 miesiąc był;)i ogólnie wrażenie takie jak przed okresem nawet za ciasnych spodni nie mogę mieć bo mnie to drażni ale nic da się przeżyćszczerze mówiąc myslałam że w pózniejszych miesiącach opadnę z sił a nie już na początku jakbym mogła już nie pracować to by było najlepiej:))
Justi2 -
nick nieaktualnyMonika i dobrze że powiedziałaś w pracy, masz z głowy
ja musiałam powiedzieć już dużo wcześniej ale byłam już po wizycie serduszkowej... Ja pracuję z bakteriami i chemikaliami więc nie miałam wyjścia. No ale teraz tylko biurko o ile w końcu wyzdrowieję.
A czemu się tak bałaś powiedzieć? W końcu chroni nas prawo... -
nick nieaktualnynaali13 wrote:4... Więc obrona czeka mnie już po porodzie w czerwcu. Chciałabym przez czas ciąży napisać jak najwięcej pracy magisterskiej ale coś kiepsko mi to idzie
na jaki temat piszesz???
-
nick nieaktualnyDziewczyny piszecie jak szalone
Troszkę poczytalam, dziś jestem mega sennarano myślałam że nie wstanę do pracy, jak wróciłam to od razu padlam Spać i właśnie sobie wstałam..
ciekawe co będzie później, aż się boję
U Was też taka szaro bura pogoda? Na dodatek wieje, zimno.. koniec maja..
Wizytowalyscie coś dziś?
My odliczamy do wtorku..hihi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monika34 wrote:witam nowe dziołszki:)
justi madzia jeśli mogę zapytać ile macie lat?
powiedziałam w pracy uff jaka ulga zrozumieli:)teraz mogę spokojnie dalej leżeć:)zjadłam troche chipsow;/
też musiałam szybko powiedzieć w pracy gdyż pracuje z chemią i od razu wylądowałam na zwolnieniu. nie byli tym zachwyceni ale no cóż takie życie.
dobrze że mam trochę wolnego od pracy bo nie wiem jak bym funkcjonowała popołudnia są straszne nie mam siły na nic i do tego ciągle mnie mdli a tu tyle do zrobienia w domu -
nick nieaktualny
-
alexa wrote:Wiecie co mi się śni ostatnio po nocach?Fast foody!!
hahaah co jest grane..
chyba przez to ze nie często jadłam, żeby teraz nadrobić, no Masakra jakaś.
Już któraś noc z kolei.. :d i ciągnie mnie na frytki.. -
nick nieaktualnymadzia4 wrote:ja tak miałam w 3 ciąży, mąż co wieczór po pracy jeździł do maca zestaw aż 3 wieczoru nie dałam rady tego przetrawić i dostałam wstrętu aż do teraz
Ooo nie, nie strasz proszę
Mam nadzieję że to chwilowe, daje rade się jakoś powstrzymaćna razie..
zjadłam trochę frytek, ale z piekarnika to chociaż tyle że nie z takiego głębokiego tłuszczumniejsze zło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 18:00
-
lucy1983 wrote:Nasli zobaczysz dostaniesz kopa energii w drugim trymestrze i pójdzie gładko
na jaki temat piszesz???
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualnyGumisia wrote:Nadrobiłam.
Witam nowe Styczniówki.
Ja też już oglądałam wózki.
Zdecydowanie chcemy kupić coś nowoczesnego 3w1 ze skrętnymi kółkami.
My też i coś co się dobrze składa bo moje auto ma malutki bagażnik...
Ale jeszcze mamy czas na takie zakupy. Ja przed 20. tygodniem raczej nie będę nic kupować co by nie zapeszyć. No ale ja raczej do tych ostrożnych należę -
nick nieaktualny