Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Beatrice wrote:A ja robie wlasnie nowy manicure.Czy sa tu tez jakies lakieromaniaczki?
Z racji mojej pracy, gdzie normą jest masakrowanie lakierów - co coś da mnie.
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
lucy1983 wrote:Monika i dobrze że powiedziałaś w pracy, masz z głowy
ja musiałam powiedzieć już dużo wcześniej ale byłam już po wizycie serduszkowej... Ja pracuję z bakteriami i chemikaliami więc nie miałam wyjścia. No ale teraz tylko biurko o ile w końcu wyzdrowieję.
A czemu się tak bałaś powiedzieć? W końcu chroni nas prawo...
Monika34 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny a tak się teraz zastanawiam bo nie zapytałam taka podekscytowana usg byłam
bo biore luteinę 2 razy dziennie, dostałam ją na plamienie brązowe, które po podaniu jej ustąpiło... mam jeszcze 10 tabletek a gin nie mówiła nic o dalszym braniu ani nie dała mi recepty.. czyli, że powinnam wziąć te co zostały i koniec? jak myślicie? następna wizyta dopiero 17 czerwiec
-
anulka557 wrote:dziewczyny a tak się teraz zastanawiam bo nie zapytałam taka podekscytowana usg byłam
bo biore luteinę 2 razy dziennie, dostałam ją na plamienie brązowe, które po podaniu jej ustąpiło... mam jeszcze 10 tabletek a gin nie mówiła nic o dalszym braniu ani nie dała mi recepty.. czyli, że powinnam wziąć te co zostały i koniec? jak myślicie? następna wizyta dopiero 17 czerwiec
Zadzwoń i się zapytajżadna z nas nie jest lekarzem i nie odpowie Ci na to pytanie... być może, że nie masz już brać, być może lekarz zapomniał to tylko człowiek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak więc jestem po pierwszej wizycie iiii z usg wychodzi,że to 4-5 tydzień więc nie wiem czy nie będę musiała się przenieść na "lutówki" hehe,kolejna wizyta 11.06 bo dzisiaj było jeszcze za wcześnie by serduszko było słychać
anulka557 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny