Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
anulka557 wrote:a mi gin nie zleciła badań pod kątem różyczki.. a w każdej ciąży miałam robione hmmm
ale o to się akurat nie boję, bo różyczkę przechodziłam mając 2 miesiące
o różyczkę też się mnie gin pytał, ale byłam szczepiona wiec nie muszę się badać
-
Cześć dziewczynki,
Byłam juz na pierwszym usg, setce bije (co prawda ciaza młodsza niz z OM, ale to pewnie przez ovu, wiec sie nie martwię), wiec moge oficjalnie zaczac sie tu udzielaćCarmen1724, eneska, monika_89, Beatrice, vincaminor, anulka557, Justi2, Liskova, zoe31, Arizona_R, Smużka lubią tę wiadomość
-
Witam się wieczorem. Robiłam dziś betę całe 4276, wpisałam do kalkulatora, idealnie
Chyba mogę zacząć się cieszyć
Przyznam sie, że w poniedziałek kupiłam pierwsze bodziaki dla bobasa, z Kubusiem Puchatkiem. Będzie dobrze
Grypa dalej mnie trzyma, jutro dalej mam zamiar obijać się w domu
Z tematów dziś ruszonych:
Kawy nie piję, przerzuciłam się na inkę.
Wózek tez mam wybrany, ale gdzie tam listopadOgólnie moim marzeniem jest bugaboo ale ta cena..
lucy też jestem chora, ale beta rośnie idealnie więc trzymam się tego, że fasol ma się dobrze, Ty też musisz tak myśleć
anulka, kamila piękne bobaski
madzia, justi witajcie
beatrice mi też ten wózek się podoba!Ja znam jedną lakieromaniaczkę, moją sis, chyba z tysiąc kolorów, ozdób, balszek...
też lubię się bawic w te rzeczy, ale zdecydowanie wolę hybrydę
justi ja tez przed 1 wizytą jeszczelucy1983, Carmen1724, anulka557, Liskova lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnySuper wiesci dziewczyny :*
Summerka to na ktorego ci gin wyznaczyl termin?
Zazdroszcze tej twojej corci ze bedzie miala tak szybko rodzenstwo.
Nam tez sie marzy jak wszystko bedzie dobrze jak najszybciej zaczac starania o rodzenstwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 22:08
Summerka, Palvin, Flakonik, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Same cudowne wiadomości!
Mnie dziś tak głowa rozbolała, że się popłakałam.
Ale szybko przeszło.
Posprzątałam trochę i zmęczona jestem jakbym pracowała cały dzień.
-
Mini Mouse wrote:Ja też byłam dzisiaj u lekarza!!
potwierdził 7 tydzień. Mój dzidziuś ma już 10 mm i też ma bijące serduszko!!
ale się cieszę!! Następną wizytę mam za 3 tygodnie
teraz muszę kilka badań porobić.
Ja idę 8 czerwca zobaczyć serduszko.
-
eneska wrote:mnie też kilkanaście minut temu okropnie rozbolała głowa, już chciałam wysyłać męża do apteki całodobowej, bo ja z reguły jestem twarda w takich sytuacjach, to teraz nie dawałam rady. ale pomasowałam trochę i ból trochę ustąpił - dalej pobolewa, ale dużo mniej. u mnie to pewnie kwestia zmęczenia - cały dzień na nogach to teraz dla mnie duże wyzwanie:)
-
nick nieaktualny
-
eneska wrote:no tak, tylko że to są ziołowe/naturalne lekarstwa, a w przypadku zapalenia pęcherza warto zrobić chociażby badanie ogólne moczu, bo czasami tylko antybiotyk jest w stanie wytępić bakterie.
-
Monika34 wrote:ja mam okropne bóle głowy;/ a biorę leki na rozrzedzenie to może być przez to? ale wyniki na krzepliwość nie wskazują na za duże rozrzedzenie
Apap można brać.
Monika34 lubi tę wiadomość