Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
eneska wrote:faktycznie trochę wysoko u Ciebie... podrzucam lekturę
http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/uklad-krwionosny/domowe-sposoby-na-nadcisnienie-jak-obnizyc-cisnienie-tetnicze-bez-leko_41463.html
https://parenting.pl/portal/dieta-w-nadcisnieniu-ciazowym
cały czas masz takie wysokie, czy to tylko taki epizod?01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
JATA wrote:ja nie twierdzę, ze coś to zmieni, po prostu nie myślę, żeby kupowanie rzeczy było na tym etapie niezbędne
Ale jakie przyjemne.
Wiadomo że na tym etapie nie będę kupować wózka czy łóżeczka, ale jakieś drobiazgi dla radości mamusi czemu nie.
eneska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Nie jest to niezbędne. Fakt.
Ale jakie przyjemne.
Wiadomo że na tym etapie nie będę kupować wózka czy łóżeczka, ale jakieś drobiazgi dla radości mamusi czemu nie.
może to za wcześnie, ale potem będę miała mniej czasu (uczelnia), a nie lubię robić czegoś na ostatnią chwilę, potem są święta, inne wydatki itd.. a tak sukcesywnie, pomału będziemy kupować
Monika34 lubi tę wiadomość
-
no to ja jestem jakaś dziwną, oschłą kobietą, bo nie rozpływam się nad tymi wszystkimi ciuszkami. Pewnie w końcu zacznę. Ale moje dziecko, jak wszystko dobrze się ułoży, urodzi się za 7 miesięcy, a jak zacznę o tych wszystkich szczegółach myśleć za 2, to myślę, że jakoś jednak się wyrobię
-
JATA wrote:no to ja jestem jakaś dziwną, oschłą kobietą, bo nie rozpływam się nad tymi wszystkimi ciuszkami. Pewnie w końcu zacznę. Ale moje dziecko, jak wszystko dobrze się ułoży, urodzi się za 7 miesięcy, a jak zacznę o tych wszystkich szczegółach myśleć za 2, to myślę, że jakoś jednak się wyrobię01.2016 🧒
1cs
eneska wrote:ja tam w wakacje będę urządzać już pomału pokoik
może to za wcześnie, ale potem będę miała mniej czasu (uczelnia), a nie lubię robić czegoś na ostatnią chwilę, potem są święta, inne wydatki itd.. a tak sukcesywnie, pomału będziemy kupować
Na każdą wypłatę kupimy część wyprawki żeby było lżej na koniec, bo wtedy to wiadomo wózek, łóżeczko itd.
Tyle radości w tym. A tak na raz później to nie to samo.
-
JATA wrote:no to ja jestem jakaś dziwną, oschłą kobietą, bo nie rozpływam się nad tymi wszystkimi ciuszkami. Pewnie w końcu zacznę. Ale moje dziecko, jak wszystko dobrze się ułoży, urodzi się za 7 miesięcy, a jak zacznę o tych wszystkich szczegółach myśleć za 2, to myślę, że jakoś jednak się wyrobię
Każdy ma jakiś swój system kompletowania wyprawki.
Pamiętam, jak mój brat miał się urodzić moi rodzice jednego dnia (w 9 miesiącu!) kupili wszystko włącznie z wózkiem. I ja tak bym nie chciała, ale każdy robi jak uważa.
-
nick nieaktualny
-
asia1985 wrote:Ja w niedziele upiekłam murzynka. Zjadłam jeden kawałek a teraz stoi i schnie, bo wcale nie mam na niego ochoty.
asia1985 lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
1cs
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny