Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monika34 wrote:ale ja jestem 2 tygodnie dalej z ciąża niż ty i dalej brak objawów. Jak byłam w ciąży z synkiem też tak rzygałam non stop a tu cisza
po co szukac problemow, gdzie ich nie ma?
Ahhh dalam sie skusiv na tego pstraga jednak i wlasnie wrocilismyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 19:09
Liskova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anulka557 wrote:masakra wy też tak macie?! no nie mogę wyjść na jakiś godzinny spacer, o dłuższym już w ogóle nie ma mowy, BO SIKAĆ MI SIĘ CHCE, no zwariować idzie, dzieci męczą na dwór, a ja co chwile musze się wracać, bo siku
dorbie lubi tę wiadomość
-
anulka557 wrote:masakra wy też tak macie?! no nie mogę wyjść na jakiś godzinny spacer, o dłuższym już w ogóle nie ma mowy, BO SIKAĆ MI SIĘ CHCE, no zwariować idzie, dzieci męczą na dwór, a ja co chwile musze się wracać, bo siku
juz mnie tez to drażni ale jak pomyśle o przyczynie to od razu mi złość przechodzi
no męczące jest to troszkę
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziś taka cudna pogoda że praktycznie cały dzień spędziliśmy na dworze.
rękę mi nawet lewa opalilo
ale tylko ją bo starałam się siedzieć w cieniu ale mimo to i tak złapalo.
Co do sikania to latam co chwilę, w nocy nigdy wcześniej mi się nie zdarzało a teraz, środek nocy 3, 5 budzi mnie pełen pęcherz
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArizona_R wrote:Carmen...mój jest identyczny i ma takie samo położenie, tylko ciąża młodsza
co Ci lekarz powiedział?
Chyba te położenie nie jest u nas najgorsze. Malucha chyba nie uciska, mój pęcherz płodowy ma kształt łezki ze względu na skurcze
A miałyście krwawienie lub plamienie? Bo u mnie sie objawil krwawieniem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCarmen1724 wrote:O krwiaku mówiła tylko że jak jest plamienie to w miarę dobrze bo się oczyszcza i nie będzie krwawić do środka ale muszę jeszcze dopytać o to mojego gina jutro na wizycie.
-
nick nieaktualnydorbie wrote:U mnie też krwiak przy ujsciu wewn przy szyjce.
A miałyście krwawienie lub plamienie? Bo u mnie sie objawil krwawieniem -
nick nieaktualny
-
dziewczyny ja miałam już 2 krwiaki,jeden po drugim, każdy wchłonął się po ok 1,5 tygodnia leżenia. Wchłonął lub opróżnił, bo miałam praktycznie codziennie krwawienie lub plamienie. Zarówno w szpitalu jak i u mojego gina dostałam jedyne lekarstwo na krwiaki: nakaz leżenia.
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArizona_R wrote:ja zaczełam krwawić jak na miesiączkę i to jedyny objaw, dzien wcześniej trochę ćmił brzuch, inaczej się czułam, ale rano w dzień krwawienia był totalny spokój
-
nick nieaktualnyJATA wrote:dziewczyny ja miałam już 2 krwiaki,jeden po drugim, każdy wchłonął się po ok 1,5 tygodnia leżenia. Wchłonął lub opróżnił, bo miałam praktycznie codziennie krwawienie lub plamienie. Zarówno w szpitalu jak i u mojego gina dostałam jedyne lekarstwo na krwiaki: nakaz leżenia.
boje się tylko tych skurczy że się nasila bo wtedy nic nie poradzę a tak to jestem spokojnadorbie lubi tę wiadomość
-
Pocieszę was dziewczyny, ja już na plamienia nawet nie za bardzo zwracam uwagę po tym wszystkim. Ostatnio do szpitala pojechałam jak się obudziłam o 4 rano ze spodniami od pizamy czerwonymi po kolana. I też okazało się, ze nie zaszkodziło na szczęście. Teraz już się uspokoiło, mam nadzieję, ze na dobre.