X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie mam nadzieje, że już po wszystkim, daj koniecznie znać chętnie usłyszę dobre wieści:)

dorbie lubi tę wiadomość

• JATA Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    wbrew całej sytacji jestem pełna optymizmu, taka sytuacja i tyle, mam zdrowe żyjące dziecko więc z resztą dam radę,
    boje się tylko tych skurczy że się nasila bo wtedy nic nie poradzę a tak to jestem spokojna
    ja w momencie kiedy wydawało mi się, ze skurcze jakoś niebezpiecznie się nasilają brałam nospę. Ale to może zdarzyło się ze 3 razy. poza tym biorę magnez codziennie

thgfvfxm3bi7mzv7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JATA wrote:
    dziewczyny ja miałam już 2 krwiaki,jeden po drugim, każdy wchłonął się po ok 1,5 tygodnia leżenia. Wchłonął lub opróżnił, bo miałam praktycznie codziennie krwawienie lub plamienie. Zarówno w szpitalu jak i u mojego gina dostałam jedyne lekarstwo na krwiaki: nakaz leżenia.
    To pięknie. Super!
    Ja też mam nadzieję, że się szybko wchłonie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też są skurcze choć nie wiem dokońca od czego. Zauważyłam że po tłustym jedzonku mam skurcze. Dobrze że te nasze krwiaki daleko od maluszków.

Arizona_R lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też myślałam o magnezie:)
    co do nospy nic mi nie powiedzieli w szpitalu alt to nie głupie rozwiązanie, w jakiej ilości brałaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JATA wrote:
    ja w momencie kiedy wydawało mi się, ze skurcze jakoś niebezpiecznie się nasilają brałam nospę. Ale to może zdarzyło się ze 3 razy. poza tym biorę magnez codziennie
    Ja biorę Nospa forte 2x1 i Lutkę 2x100

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam jeszcze wzdęcia i się napinam jak puszczam bąki

dorbie lubi tę wiadomość

• karolinka1992 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny oby Wam juz te wszystkie cholerne krwawienia przeszły :/

dorbie, Carmen1724, Vuko, Arizona_R lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgori773ov.png[/link]
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi o nospie nic nie mówili tylko mam polegiwać i brać luteine dalej jutro dopytam gina.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carmen1724 wrote:
    U mnie też są skurcze choć nie wiem dokońca od czego. Zauważyłam że po tłustym jedzonku mam skurcze. Dobrze że te nasze krwiaki daleko od maluszków.
    A może to jelita? Bo mi buzuje non stop.
    Krwiak przy szyjce to lepsze niż nad maluszkiem, bo ten jest groźniejszy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 20:52

• Vuko Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    o jak miło, że nie tylko ja mam po spacerach hahah, w nocy to samo, 3 razy trzeba wstać :P ja już czasem z zamkniętymi oczami na śpiocha idę :D instynktownie haha
    Ja tam nie czuje zeby czeste oddawanie moczu wplynelo jakos specjalnie na moje zycie hehehe ale yo pewnie dlatego,ze ja zawsze sikalam jakbym 3nerki miala :-P nawet przed ciaza wstawalam minimum jeden raz w nocy do siurania :-P

anulka557 lubi tę wiadomość

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    dorbie mam nadzieje, że już po wszystkim, daj koniecznie znać chętnie usłyszę dobre wieści:)
    Ja też mam nadzieję :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może nawet się zastanawiałam czy tych herbatek ziołowych na trawienie nie kupić bo trochę to męczące i może przestraszyć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam coraz więcej skrzepów ale z tego co czytałam to dobry znak więc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka1992 wrote:
    Dziewczyny oby Wam juz te wszystkie cholerne krwawienia przeszły :/
    Karolinka...przejdą:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko wrote:
    Ja tam nie czuje zeby czeste oddawanie moczu wplynelo jakos specjalnie na moje zycie hehehe ale yo pewnie dlatego,ze ja zawsze sikalam jakbym 3nerki miala :-P nawet przed ciaza wstawalam minimum jeden raz w nocy do siurania :-P
    ja to samo :D w nocy też co najmniej raz wstawałam, ale do sikania tyle w dzień to nie przyzwyczajona jestem :D a można by pomyśleć, że powinnam po 2 ciążach :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie czysto oby się wchłaniał.

• JATA Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    też myślałam o magnezie:)
    co do nospy nic mi nie powiedzieli w szpitalu alt to nie głupie rozwiązanie, w jakiej ilości brałaś?
    Ja brałam jedną zwykłą, jak nie pomagało to drugą. Takie małe dawki, ale dla mnie to było wystarczające. Magne b6 biorę 3x1

thgfvfxm3bi7mzv7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuco...też tak mam, że dla mnie nocne siku o norma...teraz więc nie traktuje to jako dużej uciążliwości:)
    dorbie...też czytałam, że nasze ułożenie krwiaka jest najbardziej bezpieczne z możliwych:) cieszy mnie to akurat

dorbie, Carmen1724 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JATA wrote:
    Pocieszę was dziewczyny, ja już na plamienia nawet nie za bardzo zwracam uwagę po tym wszystkim. Ostatnio do szpitala pojechałam jak się obudziłam o 4 rano ze spodniami od pizamy czerwonymi po kolana. I też okazało się, ze nie zaszkodziło na szczęście. Teraz już się uspokoiło, mam nadzieję, ze na dobre.
    JATA, dzięki, że pocieszasz. To najbardziej pociesza, że u Ciebie jest ok a miałaś takie krwawienie jak ja, tylko ja w pracy, hi,hi, ale masakra była :-(

‹‹ 390 391 392 393 394 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ