Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:wbrew całej sytacji jestem pełna optymizmu, taka sytuacja i tyle, mam zdrowe żyjące dziecko więc z resztą dam radę,
boje się tylko tych skurczy że się nasila bo wtedy nic nie poradzę a tak to jestem spokojna -
nick nieaktualnyJATA wrote:dziewczyny ja miałam już 2 krwiaki,jeden po drugim, każdy wchłonął się po ok 1,5 tygodnia leżenia. Wchłonął lub opróżnił, bo miałam praktycznie codziennie krwawienie lub plamienie. Zarówno w szpitalu jak i u mojego gina dostałam jedyne lekarstwo na krwiaki: nakaz leżenia.
Ja też mam nadzieję, że się szybko wchłonie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCarmen1724 wrote:U mnie też są skurcze choć nie wiem dokońca od czego. Zauważyłam że po tłustym jedzonku mam skurcze. Dobrze że te nasze krwiaki daleko od maluszków.
Krwiak przy szyjce to lepsze niż nad maluszkiem, bo ten jest groźniejszyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 20:52
-
anulka557 wrote:o jak miło, że nie tylko ja mam po spacerach hahah, w nocy to samo, 3 razy trzeba wstać
ja już czasem z zamkniętymi oczami na śpiocha idę
instynktownie haha
nawet przed ciaza wstawalam minimum jeden raz w nocy do siurania
anulka557 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVuko wrote:Ja tam nie czuje zeby czeste oddawanie moczu wplynelo jakos specjalnie na moje zycie hehehe ale yo pewnie dlatego,ze ja zawsze sikalam jakbym 3nerki miala
nawet przed ciaza wstawalam minimum jeden raz w nocy do siurania
w nocy też co najmniej raz wstawałam, ale do sikania tyle w dzień to nie przyzwyczajona jestem
a można by pomyśleć, że powinnam po 2 ciążach
-
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:też myślałam o magnezie:)
co do nospy nic mi nie powiedzieli w szpitalu alt to nie głupie rozwiązanie, w jakiej ilości brałaś? -
nick nieaktualnyVuco...też tak mam, że dla mnie nocne siku o norma...teraz więc nie traktuje to jako dużej uciążliwości:)
dorbie...też czytałam, że nasze ułożenie krwiaka jest najbardziej bezpieczne z możliwych:) cieszy mnie to akuratdorbie, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJATA wrote:Pocieszę was dziewczyny, ja już na plamienia nawet nie za bardzo zwracam uwagę po tym wszystkim. Ostatnio do szpitala pojechałam jak się obudziłam o 4 rano ze spodniami od pizamy czerwonymi po kolana. I też okazało się, ze nie zaszkodziło na szczęście. Teraz już się uspokoiło, mam nadzieję, ze na dobre.