Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie mam nadzieje, że już po wszystkim, daj koniecznie znać chętnie usłyszę dobre wieści:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• JATA Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    wbrew całej sytacji jestem pełna optymizmu, taka sytuacja i tyle, mam zdrowe żyjące dziecko więc z resztą dam radę,
    boje się tylko tych skurczy że się nasila bo wtedy nic nie poradzę a tak to jestem spokojna
    ja w momencie kiedy wydawało mi się, ze skurcze jakoś niebezpiecznie się nasilają brałam nospę. Ale to może zdarzyło się ze 3 razy. poza tym biorę magnez codziennie

thgfvfxm3bi7mzv7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JATA wrote:
    dziewczyny ja miałam już 2 krwiaki,jeden po drugim, każdy wchłonął się po ok 1,5 tygodnia leżenia. Wchłonął lub opróżnił, bo miałam praktycznie codziennie krwawienie lub plamienie. Zarówno w szpitalu jak i u mojego gina dostałam jedyne lekarstwo na krwiaki: nakaz leżenia.
    To pięknie. Super!
    Ja też mam nadzieję, że się szybko wchłonie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też są skurcze choć nie wiem dokońca od czego. Zauważyłam że po tłustym jedzonku mam skurcze. Dobrze że te nasze krwiaki daleko od maluszków.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też myślałam o magnezie:)
    co do nospy nic mi nie powiedzieli w szpitalu alt to nie głupie rozwiązanie, w jakiej ilości brałaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JATA wrote:
    ja w momencie kiedy wydawało mi się, ze skurcze jakoś niebezpiecznie się nasilają brałam nospę. Ale to może zdarzyło się ze 3 razy. poza tym biorę magnez codziennie
    Ja biorę Nospa forte 2x1 i Lutkę 2x100

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam jeszcze wzdęcia i się napinam jak puszczam bąki

• karolinka1992 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny oby Wam juz te wszystkie cholerne krwawienia przeszły :/

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Vuko, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgori773ov.png[/link]
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi o nospie nic nie mówili tylko mam polegiwać i brać luteine dalej jutro dopytam gina.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carmen1724 wrote:
    U mnie też są skurcze choć nie wiem dokońca od czego. Zauważyłam że po tłustym jedzonku mam skurcze. Dobrze że te nasze krwiaki daleko od maluszków.
    A może to jelita? Bo mi buzuje non stop.
    Krwiak przy szyjce to lepsze niż nad maluszkiem, bo ten jest groźniejszy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 20:52

• Vuko Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    o jak miło, że nie tylko ja mam po spacerach hahah, w nocy to samo, 3 razy trzeba wstać :P ja już czasem z zamkniętymi oczami na śpiocha idę :D instynktownie haha
    Ja tam nie czuje zeby czeste oddawanie moczu wplynelo jakos specjalnie na moje zycie hehehe ale yo pewnie dlatego,ze ja zawsze sikalam jakbym 3nerki miala :-P nawet przed ciaza wstawalam minimum jeden raz w nocy do siurania :-P

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    dorbie mam nadzieje, że już po wszystkim, daj koniecznie znać chętnie usłyszę dobre wieści:)
    Ja też mam nadzieję :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może nawet się zastanawiałam czy tych herbatek ziołowych na trawienie nie kupić bo trochę to męczące i może przestraszyć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam coraz więcej skrzepów ale z tego co czytałam to dobry znak więc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka1992 wrote:
    Dziewczyny oby Wam juz te wszystkie cholerne krwawienia przeszły :/
    Karolinka...przejdą:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko wrote:
    Ja tam nie czuje zeby czeste oddawanie moczu wplynelo jakos specjalnie na moje zycie hehehe ale yo pewnie dlatego,ze ja zawsze sikalam jakbym 3nerki miala :-P nawet przed ciaza wstawalam minimum jeden raz w nocy do siurania :-P
    ja to samo :D w nocy też co najmniej raz wstawałam, ale do sikania tyle w dzień to nie przyzwyczajona jestem :D a można by pomyśleć, że powinnam po 2 ciążach :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie czysto oby się wchłaniał.

• JATA Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    też myślałam o magnezie:)
    co do nospy nic mi nie powiedzieli w szpitalu alt to nie głupie rozwiązanie, w jakiej ilości brałaś?
    Ja brałam jedną zwykłą, jak nie pomagało to drugą. Takie małe dawki, ale dla mnie to było wystarczające. Magne b6 biorę 3x1

thgfvfxm3bi7mzv7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuco...też tak mam, że dla mnie nocne siku o norma...teraz więc nie traktuje to jako dużej uciążliwości:)
    dorbie...też czytałam, że nasze ułożenie krwiaka jest najbardziej bezpieczne z możliwych:) cieszy mnie to akurat

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JATA wrote:
    Pocieszę was dziewczyny, ja już na plamienia nawet nie za bardzo zwracam uwagę po tym wszystkim. Ostatnio do szpitala pojechałam jak się obudziłam o 4 rano ze spodniami od pizamy czerwonymi po kolana. I też okazało się, ze nie zaszkodziło na szczęście. Teraz już się uspokoiło, mam nadzieję, ze na dobre.
    JATA, dzięki, że pocieszasz. To najbardziej pociesza, że u Ciebie jest ok a miałaś takie krwawienie jak ja, tylko ja w pracy, hi,hi, ale masakra była :-(

‹‹ 390 391 392 393 394 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ