Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja w pierwszej ciąży można powiedzieć paliłam, jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem bo testy wychodziły dosyć długo negatywne ale jednym z pierwszych objawów było to, że papierosy przestały mi smakować. To było dziwne uczucie
Jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży od razu przestałam palić ...zaczęłam znowu jak młody miała 10m-cy po moim wieczorze panieńskim
Rzuciłam dopiero w zeszłym roku w sierpniu
-
nick nieaktualnyja nigdy nie paliłam i jestem tego wielką przeciwniczką
pić piłam, ale przestałam jakieś dwa lata temu i w ogóle mnie nie ciągnie do alkoholu:) (edit: ale to zabrzmiało, jakbym była alkoholiczką hahaha:D chodziło mi o picie np na imprezach hahaha)
własnie oparzyłam sobie rękę blachą z piekarnikamężowi się pizzy zachciało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 13:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCarmen1724 wrote:A mój małżon się moczy w wannie a później znajomi mają wpaść na trochę. Co macie dzis na obiadek bo jeszcze nie wiem co wymyślić żeby mężul zrobił.
mąż zjadł pół pizzy, która nam została, a ja wsunęłam trochę frytek z tzatzikami i smażonym serem w panierce:)
Arizona_R lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie dziś gulasz
z ziemniakami i sałatą w śmietanie
najchętniej samą sałatę z ziemniakami bym zjadła, coś mi ostatnio mało co wchodzi
przed ciążą jadłam tyle co dorosły chłop,a teraz nie idzie, ledwie skubnę i mam dość.. a znowuż jak nie zjem to mnie mdli
także skubię co 2 godziny, żeby było ok
-
Ja paliłam ale jeszcze przed testowaniem paląc w pracy fajkę zrobiło mi się słabo i już wiedziałam. To był ostatni papieros, w ogóle mnie nie ciągnie wręcz przeciwnie wyczuje dymek z daleka bo od razu mnie denerwuje.
Nie nacieszyłam się długo spokojem bez wymiotów... Może mdłości już nie są całodzienne to jak wchodzę do łazienki zawsze mną rzuca ;/2012 👩❤️👨
2016 👧
29👩
30👨
2cs
22.04.2022 ⏸️
23.04.2022 beta 18.5
25.04.2022 beta 83.7
29.04.2022 beta 722 -
nick nieaktualny
-
Moj maz zabiegany wrocil z procesji i usypia synka wiec ja glodna juz nie moge wytrzymac a obiadu nie ma o nie ma kto zrobic
ale juz zadzwonilam.do mamy i dzis na obiad ma.rosolek i kurczaka z grila z dodatkami wiec jak tylko synus usnie maz przywiezie obiadek a juz glowa z glodu zaczyba bolec a ja podjadam.owoce ciastka i inne... Taka jestemmm glodnaaaaaa trza se radzic jakos
i dobrze miec mame blisko:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 14:32
Monika34 -
hej dziewczyny, dawno Was nie odwiedzałam bo jak było cudownie na samym początku tak od niedzieli/poniedziałku męczą mnie mdłości, wczoraj też wymiotowałam. Dzisiaj jest trochę lepiej, dobrze, że długi weekend jest bo nie wiem jak miałabym pracować jak tak dalej będzie
udanego i na pewno słonecznego weekendu życzęlucy1983 lubi tę wiadomość
-
Co do piw, to ja bardzo lubię Fortunę śliwkową
wiśniowa też dobra.
Bananowy Cornelius baardzo dobry
Ja oczywiście nie piję teraz ani kropelki. Paliłam, ale rzuciłam 4 lata temu
U nas na obiad spaghetti bolognese, zrobiłam wieczorem sos, to akurat się przegryzł, teraz tylko makaron ugotować i z głowy
Obżeram się dzisiaj truskawkami, taaaakie pyszne wczoraj kupiłam jak wracałam z pracy!
No i arbuz, myślę że to druga moja ciążowa miłość będzie
Poza tym wlazłam na wagę i jest bardzo dobrzeMimo ubrania i tego, że po jedzeniu to było, to waga nawet troszkę niższa niż ostatnio
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeneska wrote:teraz każda ściąga spodnie i ogląda swoje nogi
nie przypuszczałabym, że takie mogą być pierwsze objawy
ja po prostu zawsze miałam skłonność do siniaków, mikrowylewów, delikatne uderzenie, mocniejszy uścisk...a teraz pojawiły się bez urazów...lekarz zwrócił mi uwagę na izbie przyjęć i jak się wywiązała rozmowa to powiedział że to był pierwszy sygnał u mnie, ale takich rzeczy nie da się przewidzieć trzeba by było z każdym pierdnięciem lecieć a poza tym nie wiele bym z tego uniknęła to stres bo i tak krwiak już tam był ...cóż mam szanse i ją wykorzystam:) -
nick nieaktualny
właśnie arizona macie tez zakaz?[/QUOTE]
no teraz tak:)
mam nadzieje że nie nawiedzą mnie takie sny jak ostatnio bo wówczas miałam takie skurcze macicy, że aż bolało
Monika pytani za 100 punktów...leżysz plackiem?
Mama z racji zawodu naopowiadała mi historii gdzie kobiety leżały miesiącami i trzeba było mięśnie im masować (akurat znam kobietę i sytuację)...
Ja leżę ale z racji częstego sikania wiadomo, czasem w pozycji półleżącej, siadam też czasem bo chyba nie chodzi o leżenie plackiem? -
nick nieaktualnyCarmen1724 wrote:U nas z kartki z iby takie wieści:widoczny pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i ciałkiem zarodka ( chyba coś takiego nie mogę rozczytać) ok 7tc 6 dzień CRL 65. Nad ujściem wewnętrznym ten krwiak nieszczęsny 12×10mm chyba bo znowu rozczytać niemogę
co Ci lekarz powiedział?
Chyba te położenie nie jest u nas najgorsze. Malucha chyba nie uciska, mój pęcherz płodowy ma kształt łezki ze względu na skurcze -
nick nieaktualnyCarmen1724 wrote:Świateczne robią gdzieś w okolicy Arizony dokładnie to Kormoran robi i jest takie piernikowe w smaku a bananowe na orlenie znaleźlismy.
-
nick nieaktualny