Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczka wrote:Jak się czuję hmm nie ciążowo doskwiera mi tylko ból głowy i piersi i brzuch czasami i tak nic poza tym
Prawda nie robiłam bety, kto wie może mieszka dwójka bardzo mi się marzy
A do wizyty tak długo
Monika34 -
nick nieaktualnyMordeczka wrote:Jak się czuję hmm nie ciążowo doskwiera mi tylko ból głowy i piersi i brzuch czasami i tak nic poza tym
Prawda nie robiłam bety, kto wie może mieszka dwójka bardzo mi się marzy
A do wizyty tak długo
mdłości prawie żadnych nie mam, tylko bolą mnie piersi i szybciej się męczę. ale cieszę się, że tak przechodzę tę ciążę
Liskova lubi tę wiadomość
-
Monika34 wrote:i życzę ci tej dwójki z całego serca mnie też się marzy:) ale będę najszczęśliwsza jak jedno będzie zdrowe:)jak bolą piersi to jest wszystko oki mnie jakby nie bolą już tylko jak się dotknę
Monika34 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
karolinka1992 wrote:Kobito Ty się ciesz
Ja też tak mówiłam całkiem niedawno i nawet nie wiem kiedy zaczęło się ... mdłości ,jechałam autobusem i usiadła koło mnie taka babka tak wypsikana , że myślałam ,że zarzygam ten autobus zaraz
ale nie ma co się śmiać wtedy myślałam tylko żeby jak najszybciej wyjść z tego autobusu miałam też uczucie , że zaraz zemdleje a tu taki upał
już miałam wtedy dość a tak czekałam na te mdłości...
Monika34 -
nick nieaktualnymonika mnie piersi same z siebie też w ogóle nie bolą, tylko jak dotknę, spokojnie, luzuuuujemy, zostaw sobie trochę nerwów jak dziecko będzie uczyło się chodzić, później jak pójdzie do szkoły czy jak nastolatkiem będzie, bo póki co limity wyczerpujesz
Arizona_R lubi tę wiadomość
-
eneska wrote:ja też mam takie dni, że nie powiedziałabym, że jestem w ciąży
mdłości prawie żadnych nie mam, tylko bolą mnie piersi i szybciej się męczę. ale cieszę się, że tak przechodzę tę ciążę
Gabrysia 5.02.2016 ❤
nick nieaktualny
-
anulka557 wrote:monika mnie piersi same z siebie też w ogóle nie bolą, tylko jak dotknę, spokojnie, luzuuuujemy, zostaw sobie trochę nerwów jak dziecko będzie uczyło się chodzić, później jak pójdzie do szkoły czy jak nastolatkiem będzie, bo póki co limity wyczerpujesz
Monika34 -
nick nieaktualnyU nas z kartki z iby takie wieści:widoczny pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i ciałkiem zarodka ( chyba coś takiego nie mogę rozczytać) ok 7tc 6 dzień CRL 65. Nad ujściem wewnętrznym ten krwiak nieszczęsny 12×10mm chyba bo znowu rozczytać niemogę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 12:54
-
Carmen1724 wrote:U nas z kartki z iby takie wieści:widoczny pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i ciałkiem zarodka ( chyba coś takiego nie mogę rozczytać) ok 7tc 6 dzień CRL 65. Nad ujściem wewnętrznym ten krwiak nieszczęsny 12×10mm chyba bo znowu rozczytać niemogę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziwne...
a mnie mąż wczoraj kusił piwemtaką miałam ochotę się napić tym bardziej że kupił moje ulubione smaki
http://static.pokazywarka.pl/i/5902496/117146/wp-20150603-001.jpgArizona_R, Beatrice lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
nick nieaktualny