X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • asia1985 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam szanse na dwójkę. Na monitoringu cyklu wyszło, że mam dwa pęcherzyki gotowe to pęknięcia. Na następnym usg wyszło, że pękł tylko jeden.

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Jak się czuję hmm nie ciążowo doskwiera mi tylko ból głowy i piersi i brzuch czasami i tak nic poza tym :( Prawda nie robiłam bety, kto wie może mieszka dwójka bardzo mi się marzy :D A do wizyty tak długo
    i życzę ci tej dwójki z całego serca mnie też się marzy:) ale będę najszczęśliwsza jak jedno będzie zdrowe:)jak bolą piersi to jest wszystko oki mnie jakby nie bolą już tylko jak się dotknę

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Jak się czuję hmm nie ciążowo doskwiera mi tylko ból głowy i piersi i brzuch czasami i tak nic poza tym :( Prawda nie robiłam bety, kto wie może mieszka dwójka bardzo mi się marzy :D A do wizyty tak długo
    ja też mam takie dni, że nie powiedziałabym, że jestem w ciąży :P mdłości prawie żadnych nie mam, tylko bolą mnie piersi i szybciej się męczę. ale cieszę się, że tak przechodzę tę ciążę:)

Liskova lubi tę wiadomość

• Mordeczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika34 wrote:
    i życzę ci tej dwójki z całego serca mnie też się marzy:) ale będę najszczęśliwsza jak jedno będzie zdrowe:)jak bolą piersi to jest wszystko oki mnie jakby nie bolą już tylko jak się dotknę
    U mnie jest duże prawdopodobieństwo ciąży bliźniaczej no ale cóż wszystko się okaże ;)

Monika34 lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Monika34 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka1992 wrote:
    Kobito Ty się ciesz :) Ja też tak mówiłam całkiem niedawno i nawet nie wiem kiedy zaczęło się ... mdłości ,jechałam autobusem i usiadła koło mnie taka babka tak wypsikana , że myślałam ,że zarzygam ten autobus zaraz :D ale nie ma co się śmiać wtedy myślałam tylko żeby jak najszybciej wyjść z tego autobusu miałam też uczucie , że zaraz zemdleje a tu taki upał :( już miałam wtedy dość a tak czekałam na te mdłości...
    ale ja jestem 2 tygodnie dalej z ciąża niż ty i dalej brak objawów. Jak byłam w ciąży z synkiem też tak rzygałam non stop a tu cisza

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika mnie piersi same z siebie też w ogóle nie bolą, tylko jak dotknę, spokojnie, luzuuuujemy, zostaw sobie trochę nerwów jak dziecko będzie uczyło się chodzić, później jak pójdzie do szkoły czy jak nastolatkiem będzie, bo póki co limity wyczerpujesz :D

Arizona_R lubi tę wiadomość

• Mordeczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    ja też mam takie dni, że nie powiedziałabym, że jestem w ciąży :P mdłości prawie żadnych nie mam, tylko bolą mnie piersi i szybciej się męczę. ale cieszę się, że tak przechodzę tę ciążę:)
    Ja będę się z niej dopiero cieszyć jak zobaczę serduszko w środową wizytę

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Ja będę się z niej dopiero cieszyć jak zobaczę serduszko w środową wizytę
    na pewno zobaczysz :)

Mordeczka lubi tę wiadomość

• Monika34 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    monika mnie piersi same z siebie też w ogóle nie bolą, tylko jak dotknę, spokojnie, luzuuuujemy, zostaw sobie trochę nerwów jak dziecko będzie uczyło się chodzić, później jak pójdzie do szkoły czy jak nastolatkiem będzie, bo póki co limity wyczerpujesz :D
    a żebyś wiedziała z tym 2 też się stresuję, że mama ciągle leży, że nic z niej nie ma:( ma dopiero dwa latka a my tylko na lóżku zabawy mamy jak wczoraj wyszłam na ogród to do 22 prawie z mama pod kocykiem lezal na lezaczu i mowil ciagle mama zeszla wszyscy juz jestesmy ucieszony:( mam nadzieje, że krótko poleżę i krwiaka juz nie ma. Potem zacznie sie żeby synek polubil 2 maluszka i tak chyba zawsze juz będzie:)

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas z kartki z iby takie wieści:widoczny pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i ciałkiem zarodka ( chyba coś takiego nie mogę rozczytać) ok 7tc 6 dzień CRL 65. Nad ujściem wewnętrznym ten krwiak nieszczęsny 12×10mm chyba bo znowu rozczytać niemogę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 12:54

• asia1985 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carmen1724 wrote:
    U nas z kartki z iby takie wieści:widoczny pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i ciałkiem zarodka ( chyba coś takiego nie mogę rozczytać) ok 7tc 6 dzień CRL 65. Nad ujściem wewnętrznym ten krwiak nieszczęsny 12×10mm chyba bo znowu rozczytać niemogę
    CRL to długość płodu. Ale to niemożliwe żeby miał 65 mm. Może 0,65?

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i też leżysz cały dzień? a plamisz jeszcze? podobno dopóki sie nie oczyści to będą występować plamienia i krwawienia

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie tak jak piszesz ale piszę to co mam na kartce ☺

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nie plamię już wczoraj szybko w miare się te plamienia uspokoiły ale po naszych przygodach wolę sprawdzać cokolwiek się dzieje a jutro wizyta u naszego gina

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carmen wszystko będzie dobrze <3

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak myślę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 13:05

Mordeczka, eneska, Monika34 lubią tę wiadomość

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carmen1724 wrote:
    Też tak myślę
    I tak ma być :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ucina mi wpisy nie wiem dlaczego

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziwne... :/
    a mnie mąż wczoraj kusił piwem :( taką miałam ochotę się napić tym bardziej że kupił moje ulubione smaki :/
    http://static.pokazywarka.pl/i/5902496/117146/wp-20150603-001.jpg

Arizona_R, Beatrice lubią tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    dziwne... :/
    a mnie mąż wczoraj kusił piwem :( taką miałam ochotę się napić tym bardziej że kupił moje ulubione smaki :/
    http://static.pokazywarka.pl/i/5902496/117146/wp-20150603-001.jpg
    niedobry mąż! :P

‹‹ 386 387 388 389 390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ