Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Liskova, ja też mam takie obawy czy ciąża się rozwija się prawidłowo. Mogłabym robić USG co tydzień, ale trzeba czekać i być dobrej myśli
Liskova lubi tę wiadomość
2012 👩❤️👨
2016 👧
29👩
30👨
2cs
22.04.2022 ⏸️
23.04.2022 beta 18.5
25.04.2022 beta 83.7
29.04.2022 beta 722 -
nick nieaktualnyco do obaw to każda ma, nie pisałam wam, ale wczoraj w gabinecie myślałam, że na zawał zejdę, ona usg podłącza, widzę zarodek ale serduszka nie! słabo mi się zrobiło, ale po 3 sekundach znalazła pięknie bijące serduszko
coliberek witaj, może będziesz pierwszą u nas z bliźniakami?)
monika mi też się wydaje, że to z przemęczenia
liskova teściowa dobra, wyniuchała hahahaLiskova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:witam:)
taka cudna pogoda za oknem, eh, później chyba wywalę się na balkon:)
zjadłam zupę i padłam spać teraz mnie mąż obudził telefonem,że idą z małym na plac zabaw aja nie wiem co się dzieję, bo miałam tak realny sen , że nie mogę w to uwierzyćśniło mi się, że byłam na studiach ale w miejscu mojej podstawówki i szłam na egzamin i nic nie umiałam i się tak stresowałam bo myślę sobie, że nawet wykładowcy nie znam, że chyba omijałam te zajęcia ze frekwencja słaba, że nie zdam hahahahah jak dobrze, że już dawno jestem o studiach
a teraz najlepsze sniło mi się, że szukałam wykładowcy i chciałam się z nim kochać hahaahah dobrze, że te tel zadzwonił haha
właśnie arizona macie tez zakaz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 12:24
Monika34 -
asia1985 wrote:Właśnie zaliczyłam takie mega rzyganie, że myślałam, że się uduszę. Tak mną targało, że nie mogłam oddechu złapać.
Monika34 -
Liskova wrote:Teściowa wczoraj dzwoni do męża, gadka szmatka i 'no to będę tą babcią w koncu, czy nie?'. Mąż jej mówi, że jak będzie to na pewno jej powiemy (huehue)
A ona, ze ona czuje od jakiegos czasu, że jest. Kurde, skubana
Im bliżej do środowej wizyty, tym większe nerwy mam, tak strasznie się boję, czy ciąża się rozwija, czy będzie serduszkoAż mam koszmary senne w nocy...
Monika34 -
Monika34 wrote:a jak się czujesz? ty bety nie robilas prawda? jak nic sie nie dzieje to napewno ktos mieszka a moze nawet dwójka:P
Prawda nie robiłam bety, kto wie może mieszka dwójka bardzo mi się marzy
A do wizyty tak długo
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
Monika34 wrote:tak sobie teraz myślę, znów, że każda jakieś wymioty mdłości chociaż raz a ja nic zero
dobra znów marudze
Ja też tak mówiłam całkiem niedawno i nawet nie wiem kiedy zaczęło się ... mdłości ,jechałam autobusem i usiadła koło mnie taka babka tak wypsikana , że myślałam ,że zarzygam ten autobus zaraz
ale nie ma co się śmiać wtedy myślałam tylko żeby jak najszybciej wyjść z tego autobusu miałam też uczucie , że zaraz zemdleje a tu taki upał
już miałam wtedy dość a tak czekałam na te mdłości...
Arizona_R lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyMordeczka wrote:Czemu z tego względu że chce mieć bliźniaki ?
i że ani bety nie robiłaś, ani wcześniej na usg nie poszłaś
ja to narwana chyba za mocno jestem
chociaż jakby to była moja pierwsza ciąża, to bliźniaki, czemu nieteraz to bym chyba się załamała