Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • naali13 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh jaka piękna pogoda ;)

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczko, to coś mi umknęło, nie miałaś USG?

Co do teściowej, to ja już wiem,że jak jej powiemy to do końca życia będziemy słuchać, że ona WIEDZIAŁA i to zanim powiedzieliśmy :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie :( Moja pierwsza wizyta dopiero 10.06 :(

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, my jedziemy na krótkie wakacje wiec rzadziej bedziemy zaglądać, zycze zdrowia dla Was i Bobasków:)

Monika34 lubi tę wiadomość

• kaszuba Ekspertka

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova, ja też mam takie obawy czy ciąża się rozwija się prawidłowo. Mogłabym robić USG co tydzień, ale trzeba czekać i być dobrej myśli :)

Liskova lubi tę wiadomość

2012 👩‍❤️‍👨
    2016 👧

29👩
    30👨

2cs

22.04.2022 ⏸️
    23.04.2022 beta 18.5
    25.04.2022 beta 83.7
    29.04.2022 beta 722
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do obaw to każda ma, nie pisałam wam, ale wczoraj w gabinecie myślałam, że na zawał zejdę, ona usg podłącza, widzę zarodek ale serduszka nie! słabo mi się zrobiło, ale po 3 sekundach znalazła pięknie bijące serduszko :)

coliberek witaj, może będziesz pierwszą u nas z bliźniakami? :))

monika mi też się wydaje, że to z przemęczenia

liskova teściowa dobra, wyniuchała hahaha

Liskova lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fasula dla was również i miłego wypoczynku :)

• kaszuba Ekspertka

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FasUla, zazdroszczę wakacji :) Udanego wypoczynku :)

2012 👩‍❤️‍👨
    2016 👧

29👩
    30👨

2cs

22.04.2022 ⏸️
    23.04.2022 beta 18.5
    25.04.2022 beta 83.7
    29.04.2022 beta 722
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    witam:)
    taka cudna pogoda za oknem, eh, później chyba wywalę się na balkon:)
    kochana leżysz ciągle tak? ja tez popołudniu pójdę na ogród bo ile można w domu leżeć

zjadłam zupę i padłam spać teraz mnie mąż obudził telefonem,że idą z małym na plac zabaw aja nie wiem co się dzieję, bo miałam tak realny sen , że nie mogę w to uwierzyć:) śniło mi się, że byłam na studiach ale w miejscu mojej podstawówki i szłam na egzamin i nic nie umiałam i się tak stresowałam bo myślę sobie, że nawet wykładowcy nie znam, że chyba omijałam te zajęcia ze frekwencja słaba, że nie zdam hahahahah jak dobrze, że już dawno jestem o studiach :) a teraz najlepsze sniło mi się, że szukałam wykładowcy i chciałam się z nim kochać hahaahah dobrze, że te tel zadzwonił haha

właśnie arizona macie tez zakaz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 12:24

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia1985 wrote:
    Właśnie zaliczyłam takie mega rzyganie, że myślałam, że się uduszę. Tak mną targało, że nie mogłam oddechu złapać.
    jestem w tym samym dniu co ty i tak na prawdę głupio to zabrzmi ale też bym chciała nie martwiłabym się tak

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova wrote:
    Teściowa wczoraj dzwoni do męża, gadka szmatka i 'no to będę tą babcią w koncu, czy nie?'. Mąż jej mówi, że jak będzie to na pewno jej powiemy (huehue) :D A ona, ze ona czuje od jakiegos czasu, że jest. Kurde, skubana :D

Im bliżej do środowej wizyty, tym większe nerwy mam, tak strasznie się boję, czy ciąża się rozwija, czy będzie serduszko :( Aż mam koszmary senne w nocy...
    ja mam w pon. i tez się mega stresuje bo cyce jakby wogole przestaly bolec:(

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Liskova z teściową nigdy nie wygrasz :D
    Wy to chociaż wiedzie ze macie fasolkę w brzuszku a ja ? Ja nie wiem nic, nie wiem czy ktoś tam jest czy nie :(
    jak to nie wiesz? byłaś na usg

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • asia1985 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika34 wrote:
    jestem w tym samym dniu co ty i tak na prawdę głupio to zabrzmi ale też bym chciała nie martwiłabym się tak
    Naprawdę głupio to zabrzmiało:) Ciesz się, że nie masz mdłości to naprawdę nic przyjemnego.

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Jeszcze nie :( Moja pierwsza wizyta dopiero 10.06 :(
    a jak się czujesz? ty bety nie robilas prawda? jak nic sie nie dzieje to napewno ktos mieszka a moze nawet dwójka:P

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak sobie teraz myślę, znów, że każda jakieś wymioty mdłości chociaż raz a ja nic zero :( dobra znów marudze

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika34 wrote:
    a jak się czujesz? ty bety nie robilas prawda? jak nic sie nie dzieje to napewno ktos mieszka a moze nawet dwójka:P
    Jak się czuję hmm nie ciążowo doskwiera mi tylko ból głowy i piersi i brzuch czasami i tak nic poza tym :( Prawda nie robiłam bety, kto wie może mieszka dwójka bardzo mi się marzy :D A do wizyty tak długo

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mordeczka normalnie podziwiam Cię :) życzę z całego serca, że dwójkę zobaczysz :D

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    mordeczka normalnie podziwiam Cię :) życzę z całego serca, że dwójkę zobaczysz :D
    Czemu z tego względu że chce mieć bliźniaki ? :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • karolinka1992 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika34 wrote:
    tak sobie teraz myślę, znów, że każda jakieś wymioty mdłości chociaż raz a ja nic zero :( dobra znów marudze
    Kobito Ty się ciesz :) Ja też tak mówiłam całkiem niedawno i nawet nie wiem kiedy zaczęło się ... mdłości ,jechałam autobusem i usiadła koło mnie taka babka tak wypsikana , że myślałam ,że zarzygam ten autobus zaraz :D ale nie ma co się śmiać wtedy myślałam tylko żeby jak najszybciej wyjść z tego autobusu miałam też uczucie , że zaraz zemdleje a tu taki upał :( już miałam wtedy dość a tak czekałam na te mdłości...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgori773ov.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Czemu z tego względu że chce mieć bliźniaki ? :)
    w sumie, to to też :D i że ani bety nie robiłaś, ani wcześniej na usg nie poszłaś :) ja to narwana chyba za mocno jestem :P

chociaż jakby to była moja pierwsza ciąża, to bliźniaki, czemu nie :D teraz to bym chyba się załamała :D

‹‹ 385 386 387 388 389 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ