Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Arizona_R wrote:zbieram się do spania bo to był męczący dzień...a z tego wszystkiego zapomniałam Wam napisać, że jak lekarz pokazał mi serduszko to się popłakałam tam z ulgi i szczęścia...bo ono tak pięknie tam pulsowało:)
Kochana tak się cieszę, że u Was wszystko w porządkuTylko leż i się oszczędzaj teraz
-
nick nieaktualnyDopiero wróciliśmy z maleństwem wszystko ok ale mały krwiak się zrobił i stąd to plamienie,widziałam maleństwo i serduszko bijące ale chyba spało bo się nie ruszało ☺ jutro wymiary wam podam bo od lekarki niewiele się dowiedziałam.
lucy1983, Liskova lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycarmen super
ale na tym etapie to się chyba jeszcze nie rusza, dopiero za tydzień
ja też mam , tzn już miałam takie plamienia, wczoraj tylko ten epizod rano i do teraz czysto, ewidentnie tej luteiny mi brakowało
poza tym, czuję się dziś nawet dobrze, w ogóle mam super humor bo przyjaciółka która starała się 6 lat o ciążę, już zbierała na in vitro właśnie wczoraj zobaczyła 2 kreskę na teściedorbie, Carmen1724, Liskova, Aprilia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki;)
Ja wczoraj byłam wreszcie u mojej ginki;) z usg wynika, ze ciaza jest juz tylko o trzy dni młodsza niz OM, a wcześniej było ponad tydzien. Zarodek żywy, mam juz kartę ciazy;) cos tam mi sie delikatnie odkleja, stad lekkie plamienie, ale mamy czekać, mam brać douphaston i czekać, ale jestem dobrej myśli;)anulka557, asia1985, lucy1983, dorbie, Giannaa, monika_89, Carmen1724, Mama84, Liskova, Aprilia, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Summerka super:) a noe wiesz co sie odkleja ?
Ja przyszlam sie pozalic taka jestem zla, ze plakac mi sie chce a nie mam nawet na kogo byc zla!
Leze ciagle i mam na prawde pomoc ze strony mamy i tesciowej ale kazda robi o swojemu i szykuje malego na procesje a tu.nic nie moge poszukac koszulki nie ma kamizelki nie ma nic nie poprasowane aaaaaaaaaaaaaa nie moge wymagac ze beda robic wszystko jak ja chce i tak mi pomagaj ale mam ochote wstac i przejsc po domu jak burza ulozyc wszystko po swojemu posprzatac poprasowac a cala deska do prasowanoa, storczyk prawie z okna spadl aaaaaaaaaaanoe powinnam wstawac i wtedy chyba lepiej dla mojego zdrowia bo az mnie kluje w dole aaaaaaaaaaaaaaa plakac mi sie chce wiem glupie problemy se znajduje wiem a.moj sybek idzie w jakies bluzce zamist koszulce czy kamizelce aaaaaaa przepraszam musialam wyrzucic to z soebie przepraszam za bledy pisze z komorki i ze zlosci lzy mi nalecialy do oczuSummerka lubi tę wiadomość
Monika34 -
Monika34 wrote:Summerka super:) a noe wiesz co sie odkleja ?
Ja przyszlam sie pozalic taka jestem zla, ze plakac mi sie chce a nie mam nawet na kogo byc zla!
Leze ciagle i mam na prawde pomoc ze strony mamy i tesciowej ale kazda robi o swojemu i szykuje malego na procesje a tu.nic nie moge poszukac koszulki nie ma kamizelki nie ma nic nie poprasowane aaaaaaaaaaaaaa nie moge wymagac ze beda robic wszystko jak ja chce i tak mi pomagaj ale mam ochote wstac i przejsc po domu jak burza ulozyc wszystko po swojemu posprzatac poprasowac a cala deska do prasowanoa, storczyk prawie z okna spadl aaaaaaaaaaanoe powinnam wstawac i wtedy chyba lepiej dla mojego zdrowia bo az mnie kluje w dole aaaaaaaaaaaaaaa plakac mi sie chce wiem glupie problemy se znajduje wiem a.moj sybek idzie w jakies bluzce zamist koszulce czy kamizelce aaaaaaa przepraszam musialam wyrzucic to z soebie przepraszam za bledy pisze z komorki i ze zlosci lzy mi nalecialy do oczu
Aaa kolejny dzien pieknej pogody. Summerka, dzidzia rosnie jak na drozdzach
Jesli chodzi o luteina na plamienia to nie nalezy brac niczego na wlasna reke bo to nie jest tak,ze wezmie sie jednorazowo i odstawi, tego nie wolno robicWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 09:20
Summerka lubi tę wiadomość
-
Summerka wrote:Cześć dziewczynki;)
Ja wczoraj byłam wreszcie u mojej ginki;) z usg wynika, ze ciaza jest juz tylko o trzy dni młodsza niz OM, a wcześniej było ponad tydzien. Zarodek żywy, mam juz kartę ciazy;) cos tam mi sie delikatnie odkleja, stad lekkie plamienie, ale mamy czekać, mam brać douphaston i czekać, ale jestem dobrej myśli;)
Fajnie, że fasolinka nadrabiaodpoczywaj
Summerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonika34 wrote:Summerka super:) a noe wiesz co sie odkleja ?
Leze ciagle i mam na prawde pomoc ze strony mamy i tesciowej ale kazda robi o swojemu i szykuje malego na procesje a tu.nic nie moge poszukac koszulki nie ma kamizelki nie ma nic nie poprasowane aaaaaaaaaaaaaa nie moge wymagac ze beda robic wszystko jak ja chce i tak mi pomagaj ale mam ochote wstac i przejsc po domu jak burza ulozyc wszystko po swojemu posprzatac poprasowac a cala deska do prasowanoa, storczyk prawie z okna spadl aaaaaaaaaaanoe powinnam wstawac i wtedy chyba lepiej dla mojego zdrowia bo az mnie kluje w dole aaaaaaaaaaaaaaa plakac mi sie chce wiem glupie problemy se znajduje wiem a.moj sybek idzie w jakies bluzce zamist koszulce czy kamizelce aaaaaaa przepraszam musialam wyrzucic to z soebie przepraszam za bledy pisze z komorki i ze zlosci lzy mi nalecialy do oczu
Ale z szukaniem wszystkiego to mam tak samo, nikt nuc nie może znaleźć, a ja wchodzę do pokoju i otwieram szafkę i jest. -
dorbie wrote:Monia, nie martw się, wspieram Cię, ja też tak mam. To taka niemoc jest. U mnie faceci rządzą, a ja mam leżeć. Tylko moi synowie to duże chlopaki już to nue muszę miec babć w domu. Ale narobia strasznego bałaganu. W pon wszystko leżało na podłodze, toreb 5 z powrotu z rejsu po weekendzie, torby na treningi, ubrania luzem, kuchnia cała zastawiona brudnymi naczyniami, bo zmywarki nie wyjeli jeszcze i o 8.00 przychodzą faceci od internetu i kablówki niezapowiedziani, bo po co. I co? Mialam sprzątać? Mąż przyjechał ok 11.00 dopiero lekko ogarnal
Ale z szukaniem wszystkiego to mam tak samo, nikt nuc nie może znaleźć, a ja wchodzę do pokoju i otwieram szafkę i jest.
Monika34 -
http://www.weekendowo.pl/ciekawostki/p,maz-robil-ciezarnej-zonie-jedno-zdjecie-dziennie-az-do-narodzin-dziecka-niezwykla-ciaza-w-zaledwie-kilka-sekund.html
fajne takie zdjęcia co dziennie tylko, że ja mam już brzuch jak ona w połowie ciąży więc u mnie nie będzie tak to wyglądać
Monika34 -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Carmen, dobrze, że to tylko krwiak - odpoczywaj teraz dużo
Naprawdę jakaś plaga z tymi krwiakami, masakra.
Monika, podziwiam Cię, bo ja też bym już dawno wyszła z siebie i stanęła obok na Twoim miejscu
Ja dzisiaj w dobrym samopoczuciu, wczoraj byli u nas znajomi, teraz po śniadanku (które zafundował mi mąż) odpoczywam, storczyki zalałam wodą
, mąż na spacerze z psem, a ja się relaksuję
po południu jedziemy do moich rodziców na grilla.
Monika34 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
a ja mam jakąś traumatyczną noc za sobą. Jakieś dziwne sny miałam, a przed 4 się obudziłam i nie mogłam się ułożyć, kręciłam się aż złapały mnie okropne mdłości.
W końcu zasnęłam, ale później znów miałam mdłości, na szczęscie śniadanie pomogło.
Chyba te problemy ze snem to coraz większy niepokój. Jeszcze tydzień muszę wytrzymać do usg.