Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam się po całym dniu:) my wróciliśmy z mężem od moich rodziców - jestem wykończona i męczą mnie mdłości po jeździe samochodem, a jutro prawie cały dzień w aucie...
u rodziców była też znajoma, która za tydzień ma termin porodu - jakbyście widziały ten falujący brzuchteż już tak chcę!
Liskova, Monika34, lucy1983, Arizona_R, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiskova wrote:Arizona, super postawa szefa
Ja zaczęłam pić Inkę zamiast kawy i jest pyszna, nie spodziewałam się! Tylko zalewam mlekiem, a nie wodą. -
nick nieaktualnyLiskova wrote:Nie ma kofeiny, bo to jest kawa zbożowa, ale pobudzać może, ze względu na zawartość węglowodanów, więc zależy dlaczego nie możesz pić kawy.
więc szczerze mówiąc nie wiem, jak węglowodany podziałają
musiałabym albo spróbować albo zapytać lekarza
-
nick nieaktualnyLiskova wrote:Eneska, myślę że powinno być okej, bo przecież rozumiem, że węglowodany normalnie spożywasz?
Nie pij po 5 kubków dziennie i będzie okej, zwłaszcza że mówisz, że masz CZASEM ochotę, to spokojnie
Liskova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonika34 wrote:a ty kochana plackiem leżysz?
Arizona_R lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eneska wrote:jak mnie zaczęły piersi swędzieć... masakra - w domu jeszcze pół biedy, ale weź się tu podrap w miejscu publicznym haha
Dziewczyny, życzę Wam miłego i spokojnego weekendu. Ja zabieram moje dziecko i lecimy wypoczywać pod namiotMam nadzieje, że pod moją nieobecność żadna nas nie opuści. Niech Wasze drugie
biją mocno
lucy1983, Monika34 lubią tę wiadomość