Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Viki już pierwsza połowa za nami, teraz pełen luuz i czekamy na styczeń, trzeba czymś swoją głowę zająć. Niedługo święta więc może jakieś przygotowania ? ozdoby coś ?
Martii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeh współczuje dziewczyny...ja musze przyznać ze od połówkowego cieszę sie na całego;) moze dlatego ze mam duzo innych zmartwień, chce jeszcze kupić mieszkanie i wyremontować przed urodzeniem małego, no i jestem na dg i pewnie 2 miesiące bede czekac na jakas kase o ile ZUS nie bedzie robił problemów i nie bede musiała iść do sądu:/ takze dziecko to moja najwieksza radość teraz i po prostu nie przyjmuje do wiadomości, ze mogło by byc cos złe i mam nadzieje, ze dzidziuś to czuje i dzielnie sie trzyma, bo duzo juz ze mną przeszedł zmartwień, wiec teraz niech juz tylko same pozytywne myśli czuje. Liskova a mocz bede Ci badać?
lucy1983, Aprilia, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny! dawno mnie nie było, teraz pewnie będę częściej wpadać bo mąż wyjeżdża na 3,5 miesiąca do pracy
wraca na początku stycznia, także 3 tygodnie przed terminem, mam nadzieję, że zdąży ;P
a z newsów to u nas dziewczynkateraz rozmyślamy nad imieniem, ciężko! przy chłopcu miał być Janek, dla dziewczynki co chwile się zmienia
dużo zdrówka Wam życzę ;*monika_89, Beatrice, Felicity, Martii, lucy1983, Kasia1986, Aprilia, Carmen1724, Pola_x lubią tę wiadomość
-
bacha8709 wrote:U nas łóżeczko projektuje mój TŻ.
Tak się napalił, że postanowił, że go zaprojektuje i wraz z wujkiem go wykona, który ma stolarnie.
Mają go robić po godzinach, mam nadzieję ze do grudnia zdążą żeby w grudniu przygotować pokoik dla małego.
Tylko pościel i materac muszę kupić? Jaki materac polecacie? Lateksowy?
No tak zapomniałam o przescieradle
Tez chyba kupie gryka - kokos -
Beatrice Możesz u mnie wpisać dziewczynkę. Imię też już jest wybrane
będzie Lenka
w środę mam wizytę i już się nie mogę doczekać żeby podglądnąć naszą Księżniczkę
monika_89, Beatrice, Carmen1724, Pola_x lubią tę wiadomość
-
Summerka ja też ciągle myślę, co może sie zdarzyć. Odliczam do 30tc wtedy już będzie w miarę "bezpiecznie". Cieszę się ciążą, ale tak w 98%
converse gratuluję córciSzkoda, że mąż musi wyjechać na tak długi czas
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Właśnie wróciłam z połówkowych, wszystko ok no i będzie ...Dziewczynka:), pełne zaskoczenie dla wszystkich bo wszyscy stawiali na chłopca:), waga małej to 505gWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 15:00
Beatrice, monika_89, anulka557, Martii, Liskova, ania.g, lucy1983, Kasia1986, Aprilia, Carmen1724, Pola_x, mimi87 lubią tę wiadomość
-
Beatrice proszę dopisz mi na liście córeczkę
Po badaniach weszliśmy do sklepu z wózkami i ostatecznie zdecydowalismy sie na RICO brano ecco proszę doradzcie mi który kolor pasuje dla dziewczynki waham sie między biało-granatowym a biało-szarym (ten biały kolor to eco skóra łatwa w utrzymaniu czystości) podaję wam link do strony na allegro tam są wszystkie dostępne kolory, prosze doradzcie
http://allegro.pl/mega-zestaw-wozek-riko-brano-ecco-3w1-6xgratis-i5316089449.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 15:06
Beatrice, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny