Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja będę kupować kosmetyki babydream
Ale ja idę w minimum: tylko jakieś myjadło, krem do tyłka, krem na mróz.
Smarować będę olejem ze słodkich migdałów - potrzebny do masażu
http://www.srokao.pl/2013/02/kosmetyczna-wyprawka.htmlMagdalena83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tak samo jak ktosik;)a co wybieracie do prania? Wiem ze juz był ten temat ale waham sie miedzy orzechami pioracymi, Lovela i jelp? Orzechy mam sprawdzone na sobie, ale nie wszystko spiorą, a Wy co wybieracie?
Next jest super, mam teścia w UK i liczę ze cos przywiezie wnukowi;) chyba tez w Tk Maxxx jest dział dla dzidziusiow? Ja kupuje duzo rzeczy z Allegro tez, mozna upolować fajne rzeczy tez zza granicy albo dobre rzeczy ze sklepów dla dzieci czy cos taniej od producenta. Mam na przykład super okrycia kąpielowe z kapturkiem, nawet w mothercare nie widziałam takiego wyboru jak na alkegro a jak sie ma wprawę, to rzadko sie człowiek natnie.
Na dziąsła moze Meridol/ Lacalut pomoże?A salami jem i mysle, ze nie ma co sie bać, przynajmniej ja tak uwazam, moj gon nawet sushi pozwolił jeść, choc na to sie nie odważyłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 15:20
-
Magdalena83 wrote:Dziewczyny czy Wam też tak strasznie krwawią dziąsła?
Jak sobie z tym radziłyście? Bo mi nawet specjalistyczna pasta do zębów nie pomaga
Magdalena83 lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Aprilia wrote:Bluzki, tunikę-sweter i spodnie kupiłam u oasiallegro. A sukienkę taką jak tu, można znaleźć u różnych sprzedawców z tego co się zdążyłam zorientować:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e38ed1c47e81.jpg
Ooo dziękuję) zaraz zobaczę co ciekawego ma
))
No tak, ja elektryczna używam cały czas...może kupię sobie tą Curaprox szczoteczkę)
-
Meridol używam pastę i nic
zmienię teraz szczoteczkę oby to coś pomogło
Co do proszku i płynu to ja chyba Lovele kupię na początekJelp jeśli będzie miał uczulenie...
Ale cieszę się, że macie dobre zdanie o Babydream -
Viki wrote:Kolejna listopadówka rozpakowana. To już robi się monotonne. Czas zacząć obserwować grudniówki.
Oj znowu .... aż strach się bać kiedy pierwsza "styczniówka" się rozpakuje -
Magdalena83 wrote:Meridol używam pastę i nic
zmienię teraz szczoteczkę oby to coś pomogło
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
tygrys73 wrote:
Natalka i z rozwarciem nie wysłał cie lekarz do szpitala ??! :o
Ujscie zewnetrzne juz sie nie zamknie, bedzie takie do konca. Wizyte mam w srode zobaczymt co powie. W sumie ten gin jest dosc dokladny i to on mnie wyciagnal z krwawien, wiec narazie grzecznie lezeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 16:58
-
tygrys73 wrote:To łez kochana i nic nie rób. Moja ma długośc 31 bez rozwarcia a i tak kazali leżeć. Zwłaszcza zevtak często mi się macica stawia. Pewnie pierwsza się rozpakuje
ja byle do polowy grudnia, potem to juz bedzie moglo sie dziac, oby do tego czasu bez komplikacji. Ja na nic nie moge narzekac dobrze sie czuje, nic nie boli, nie ma skurczy, tylko w srodku jakos niebezpiecznue
31mm to nie jest zla dlugoscdlugosc chyba ze ma tendencje do skracania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 17:44
-
FasUla wrote:Ja tak samo jak ktosik;)a co wybieracie do prania? Wiem ze juz był ten temat ale waham sie miedzy orzechami pioracymi, Lovela i jelp? Orzechy mam sprawdzone na sobie, ale nie wszystko spiorą, a Wy co wybieracie?
Next jest super, mam teścia w UK i liczę ze cos przywiezie wnukowi;) chyba tez w Tk Maxxx jest dział dla dzidziusiow? Ja kupuje duzo rzeczy z Allegro tez, mozna upolować fajne rzeczy tez zza granicy albo dobre rzeczy ze sklepów dla dzieci czy cos taniej od producenta. Mam na przykład super okrycia kąpielowe z kapturkiem, nawet w mothercare nie widziałam takiego wyboru jak na alkegro a jak sie ma wprawę, to rzadko sie człowiek natnie.
Na dziąsła moze Meridol/ Lacalut pomoże?A salami jem i mysle, ze nie ma co sie bać, przynajmniej ja tak uwazam, moj gon nawet sushi pozwolił jeść, choc na to sie nie odważyłam.
Obecnie uzywam Lovela; mam tez fajny osiedlowy sklepik, gdzie mam ekologiczne plyny do prania, plukania itp sprowadzane z Włoch.
Jesli chodzi o paste do zebow to proponuje zmienić na taka, ktora ma naturalne skladniki i jest bez fluoru.FasUla lubi tę wiadomość
sylwia -
Jeśli chodzi o proszek ja używam Persil Sensitive i jest to jedyny proszek który nie uczula mojego syna używam go od 5 lat jak tylko próbowałam zmienić na inny to syn dostawał od razu wysypki. Własnie sobie o tym poczytałam i już dla noworodka też się nadaje wiec ja zostaje przy tym proszku.
FasUla lubi tę wiadomość
-
dzień dobry dziewczyny,
Jak się dziś czujecie ?
Ja się rano budzę a za oknem widzę mgłę... jesieńjeszcze tylko jedna pora roku i rodzimy
Magdalena83 lubi tę wiadomość