WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę kupować kosmetyki babydream :)

Ale ja idę w minimum: tylko jakieś myjadło, krem do tyłka, krem na mróz.
    Smarować będę olejem ze słodkich migdałów - potrzebny do masażu :)

http://www.srokao.pl/2013/02/kosmetyczna-wyprawka.html

Magdalena83 lubi tę wiadomość

• ktosik85 Koleżanka

Wysłany: 25 września 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również będę kupować kosmetyki babydream lub będę smarować maluszka olejem kokosowym.

Obecnie używam oleju kokosowego i jak dla mnie jest rewelacyjny!

FasUla, Magdalena83 lubią tę wiadomość

sylwia
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosik85 wrote:
    Ja również będę kupować kosmetyki babydream lub będę smarować maluszka olejem kokosowym.

Obecnie używam oleju kokosowego i jak dla mnie jest rewelacyjny!

Też używam;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ponoć przy dłuższym stosowaniu może wysuszać skórę, dlatego polecany jest olej ze słodkich migdałów :) Ja teraz do brzuszka go kupię.

• Viki Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejna listopadówka rozpakowana. To już robi się monotonne. Czas zacząć obserwować grudniówki.:)

Szi lubi tę wiadomość

km5stv73cogtpx8e.png

4.01 3200 g 54 cm- moja cudowna kruszynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak samo jak ktosik;)a co wybieracie do prania? Wiem ze juz był ten temat ale waham sie miedzy orzechami pioracymi, Lovela i jelp? Orzechy mam sprawdzone na sobie, ale nie wszystko spiorą, a Wy co wybieracie?

Next jest super, mam teścia w UK i liczę ze cos przywiezie wnukowi;) chyba tez w Tk Maxxx jest dział dla dzidziusiow? Ja kupuje duzo rzeczy z Allegro tez, mozna upolować fajne rzeczy tez zza granicy albo dobre rzeczy ze sklepów dla dzieci czy cos taniej od producenta. Mam na przykład super okrycia kąpielowe z kapturkiem, nawet w mothercare nie widziałam takiego wyboru jak na alkegro a jak sie ma wprawę, to rzadko sie człowiek natnie.
    Na dziąsła moze Meridol/ Lacalut pomoże?A salami jem i mysle, ze nie ma co sie bać, przynajmniej ja tak uwazam, moj gon nawet sushi pozwolił jeść, choc na to sie nie odważyłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 15:20

• vincaminor Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena83 wrote:
    Dziewczyny czy Wam też tak strasznie krwawią dziąsła? :( Jak sobie z tym radziłyście? Bo mi nawet specjalistyczna pasta do zębów nie pomaga :(
    Ja mam z tym kłopot - zmieniłam pastę na Parodontax i płyn do płukania na Meridol do podrażnionych dziąseł. Po tym jest lepiej, ale mimo wszystko chyba muszę zmienić szczoteczkę z elektrycznej na miękką "analogową"... no i niestety mam wrażenie, że teraz krwawią mi dziąsła tylko w okolicy trzech górnych zębów z lewej strony - muszę z tym iść do dentysty, może coś tam się roi. :/

grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
    h84fi09kllurhqo8.png
  • Magdalena83 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilia wrote:
    Bluzki, tunikę-sweter i spodnie kupiłam u oasiallegro. A sukienkę taką jak tu, można znaleźć u różnych sprzedawców z tego co się zdążyłam zorientować:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e38ed1c47e81.jpg

Ooo dziękuję :)) zaraz zobaczę co ciekawego ma :)))

No tak, ja elektryczna używam cały czas...może kupię sobie tą Curaprox szczoteczkę :))

starania od maja 2013 ....z pomocą lekarzy od marca 2014
    słabe nasienie :(
    18.05.2015 - jeden z piękniejszych dni w życiu :) !! Wiktorek czekamy na Ciebie !! :))))
    f2wlanli8lywwtn4.png
  • Magdalena83 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meridol używam pastę i nic :( zmienię teraz szczoteczkę oby to coś pomogło :)

Co do proszku i płynu to ja chyba Lovele kupię na początek :) Jelp jeśli będzie miał uczulenie...

Ale cieszę się, że macie dobre zdanie o Babydream :)

18.05.2015 - jeden z piękniejszych dni w życiu :) !! Wiktorek czekamy na Ciebie !! :))))
    f2wlanli8lywwtn4.png
  • Magdalena83 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki wrote:
    Kolejna listopadówka rozpakowana. To już robi się monotonne. Czas zacząć obserwować grudniówki.:)

Oj znowu .... aż strach się bać kiedy pierwsza "styczniówka" się rozpakuje :)

f2wlanli8lywwtn4.png
  • vincaminor Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena83 wrote:
    Meridol używam pastę i nic :( zmienię teraz szczoteczkę oby to coś pomogło :)
    Czytałam gdzieś, że powinnyśmy szczególnie zwracać uwagę na to, żeby nie wykonywać przy myciu zębów poziomych ruchów szczoteczką, tylko te "wymiatające" i "okrążające" zęby. W sumie po tym też widzę poprawę. :)

grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
    h84fi09kllurhqo8.png
  • natalka0887 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tygrys73 wrote:

Natalka i z rozwarciem nie wysłał cie lekarz do szpitala ??! :o
    Tez mnie troche dziwi jego lekkie podejscie. Rozwarcie jest niewielkie z zewnatrz, w srodku zamkniete, szyjka twarda dluga na 34mm. Moja kolezanka tez tak miala, ale dostala luteine i nospe, troche polezala i potem nogla chodzic. Urodzila tydzuen temu chlopca ponad 3600g.
    Ujscie zewnetrzne juz sie nie zamknie, bedzie takie do konca. Wizyte mam w srode zobaczymt co powie. W sumie ten gin jest dosc dokladny i to on mnie wyciagnal z krwawien, wiec narazie grzecznie leze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 16:58

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To łez kochana i nic nie rób. Moja ma długośc 31 bez rozwarcia a i tak kazali leżeć. Zwłaszcza zevtak często mi się macica stawia. Pewnie pierwsza się rozpakuje :\

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • natalka0887 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tygrys73 wrote:
    To łez kochana i nic nie rób. Moja ma długośc 31 bez rozwarcia a i tak kazali leżeć. Zwłaszcza zevtak często mi się macica stawia. Pewnie pierwsza się rozpakuje :\
    Coz za optymizm :-) ja byle do polowy grudnia, potem to juz bedzie moglo sie dziac, oby do tego czasu bez komplikacji. Ja na nic nie moge narzekac dobrze sie czuje, nic nie boli, nie ma skurczy, tylko w srodku jakos niebezpiecznue
    31mm to nie jest zla dlugoscdlugosc chyba ze ma tendencje do skracania.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 17:44

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba nie bo juz sie dlugo taka utrzymuje mimo tych skurczy. Ale gin powiedzial ze musimy częściej sie widziec. Zbankrutuje ale wszystko dla dzidzi

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • ktosik85 Koleżanka

Wysłany: 25 września 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FasUla wrote:
    Ja tak samo jak ktosik;)a co wybieracie do prania? Wiem ze juz był ten temat ale waham sie miedzy orzechami pioracymi, Lovela i jelp? Orzechy mam sprawdzone na sobie, ale nie wszystko spiorą, a Wy co wybieracie?

Next jest super, mam teścia w UK i liczę ze cos przywiezie wnukowi;) chyba tez w Tk Maxxx jest dział dla dzidziusiow? Ja kupuje duzo rzeczy z Allegro tez, mozna upolować fajne rzeczy tez zza granicy albo dobre rzeczy ze sklepów dla dzieci czy cos taniej od producenta. Mam na przykład super okrycia kąpielowe z kapturkiem, nawet w mothercare nie widziałam takiego wyboru jak na alkegro a jak sie ma wprawę, to rzadko sie człowiek natnie.
    Na dziąsła moze Meridol/ Lacalut pomoże?A salami jem i mysle, ze nie ma co sie bać, przynajmniej ja tak uwazam, moj gon nawet sushi pozwolił jeść, choc na to sie nie odważyłam.

Obecnie uzywam Lovela; mam tez fajny osiedlowy sklepik, gdzie mam ekologiczne plyny do prania, plukania itp sprowadzane z Włoch.
    Jesli chodzi o paste do zebow to proponuje zmienić na taka, ktora ma naturalne skladniki i jest bez fluoru.

FasUla lubi tę wiadomość

sylwia
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o proszek ja używam Persil Sensitive i jest to jedyny proszek który nie uczula mojego syna używam go od 5 lat jak tylko próbowałam zmienić na inny to syn dostawał od razu wysypki. Własnie sobie o tym poczytałam i już dla noworodka też się nadaje wiec ja zostaje przy tym proszku.

FasUla lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Szi Ekspertka

Wysłany: 25 września 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już kupiłam w biedronce zapas Loveli (do koloru i do białego) promocja była :-P

FasUla lubi tę wiadomość

• mitzula Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry dziewczyny,

Jak się dziś czujecie ?

Ja się rano budzę a za oknem widzę mgłę... jesień :) jeszcze tylko jedna pora roku i rodzimy :)

Jak Zarobić Dodatkowe Pieniądze W Internecie? Sprawdzona Metoda!

f2w3s65gv5zl35r4.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mitzula obysmy przeszly wszystkie przez te jesien w dwupaku.

U mnie dziś jeszcze ani jednego skurczu jupiii :))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 08:28

Liskova, anulka557, Magdalena83 lubią tę wiadomość

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
‹‹ 830 831 832 833 834 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ