Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOjej ale przygnębiające wieści
Ale wszystkie jesteśmy tutaj z Tobą Beatrice i trzymamy kciuki żeby lekarze opanowali Twoje skurcze i synuś jeszcze długo posiedział w brzuszku u Ciebie... Trzymaj się! I daj znać co i jak, jak możesz. Modlę się za Was.
Dziewczyny - nie smutać! Głowa do góry! Musimy uważać na siebiei to bardzo... -
nick nieaktualnyDziekuje za trzymanie kciukow.
Udalo sie na razie. W skurcze mi przeszly.
Zostaje oczywiscie w szpitalu.
Na razie nie zakladaja pessara. Mam lezecSummerka, mimi87, bacha8709, lucy1983, anulka557, FasUla, Liskova, Felicity, Hikaru, Magdalena83, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeatrice wrote:I witam sie w 27tygodniu
Mam nadzieje ze Haruś jeszcze posiedzi w brzuszku
Beatrice ja też mam nadzieję że synuś posiedzi jeszcze długie tygodnie w brzuszkudobrze że sytuacja opanowana
Teraz leżenie i odpoczywanie ale dla dobra malucha dasz radę! Trzymaj się mocno :*
-
dzień dobry Beatrice, dobrze że skurcze opanowane, teraz leż leż leż i leż i odpoczywaj. Myśl pozytywnie, już dużo nie zostało - 3mc. Zdrówka życzę, cierpliwości i wytrwałości !
Niestety żadna z nas nie wiec co się stanie jutro.. -
nick nieaktualny
-
Beatrice przechodziłam niedawno to samo i już jestem w domu ale leże tyle że u mnie były to te bezbolesne skurcze. Nie martw się wszystko się uspokoiła po końskiej dawce leków i lezeniu. Rozwarcia nie masz? Dali ci pewnie fenoterol nie? Będzie dobrze
-
Dziewczyny,
Odebrałam dzisiaj wyniki Testu obciążenia glukozą (75 g) i zgłupiałam bo normy lab nie są dla mnie jasne. Mam coś takiego:
Glukoza na czczo 73 mg/dl normy 70-90 i opis w uwagach ->
prawidłowa glikemia na czczo: 70-99 mg/dl
nieprawidłowa glikemia na czczo: 100-125 mg/dl, wskazane wykonanie testu OGTT
cukrzyca: ≥ 126 mg/dl, wynik uzyskany w dwukrotnym badaniu.
Glukoza po 1 godz. 167 mg/dl (brak podanych norm i uwag)
Glukoza po 2 godz. 182 mg/dl i tu napisane jest tylko ile może wynosi max czyli wg lab 140 i w uwagach -> Nie dotyczy kobiet w ciąży
Nic z tego nie rozumiem, bo wg tego co mogę przeczytać w necie to mam cukrzyce... ale wg norm i uwag z mojego lab to już nic nie mogę zrozumieć.
-
nick nieaktualnyOjej, ale stresujące wiadomości... Trzymam za was kciuki dziewczyny, mysle ze w ciazy nikt Ci wizyty nie odmówi w poniedziałek, a będziesz spokojniejsza:) i w piatek porównasz sytuacje u swojego doktora:) Beatrice cieszę sie ze udało sie opanować sytuacje! A podejrzewasz jaka mogła byc przyczyna? Najważniejsze ze synuś grzeczny i czeka na swój termin:)