Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasUla wrote:Ja tez nie moge sie doczekać odpoczywania:) każda chwila jest dobra:) a polecacie jakies ksiazki o ciazy? Kupiłabym tez większy stanik i buty bo nogi mi puchną...a Wam? Mam wrażenie ze stopy sa szersze
-
nick nieaktualnyAprilia wrote:Nie żartuj... To takie rzeczy są możliwe?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blondyna0 wrote:Ja mam dziś ogromną ochotę na naleśniki z dżemem
Fasula- ja mam tą książkę w oczekiwaniu na dziecko- polecam ciekawa jest.anulka557 wrote:i będą później dłuższe zapewne mi po pierwszej ciąży został rozmiar buta większy jak miałam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 16:21
FasUla lubi tę wiadomość
-
cześć! Można dołączyć? Podczytuję was od jakiegoś czasu, ale cały czas bałam się dołączyć... cały czas martwię się o wszystko. Ale taka już jestem Pierwsza wizyta już za mną, teraz czekam na kolejną i umieram ze strachu.
Beatrice, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ja dzisiaj smutna i przestraszona byłam na drugiej becie
Pierwsza Beta 151
Druga Beta 337 i progesteron 17,9. Wydaję mi się że za słaby przyrost a jeśli chodzi o progesteron nie mam pojęcia. Jak myślicie mam lecieć jutro biegiem do lekarza czy w pon zrobić kolejną bete i dopiero wtedy zobaczyć?[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaktina, zoe31, Marta8880,naali13, Blondyna0,Pola_x wtajcie w styczniówkach
Marta a tobie na kiedy wstepnie wychodzi termin?
naali13 witaj, trzymam kciuki za najblizsza wizyte i za serduszko A kiedy ci wychodzi termin?
Blondyna0 witaj, a tobie kochana na kiedy termin wstepnie wychodzi? pytam tak każda bo chcialabym na liste was wpisac :)Gratuluje ze moglas juz zobaczyc . Ja licze ze za tydzien juz zobacze. bo tydzien temu jeszcze nie bylo widac
Smużka ale super ze juz zobaczylas serduszko
My z przytulaniem tez sie nie powstrzymujemy Ja mam nawet wieksza ochote tera
Ja tez nie mam mdlosci i sie tym nie martwie cycki czasami troche pobolą i tyle na razie z moich objawów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 16:40
Kourtney, Flakonik, Palvin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPola_x wrote:cześć! Można dołączyć? Podczytuję was od jakiegoś czasu, ale cały czas bałam się dołączyć... cały czas martwię się o wszystko. Ale taka już jestem Pierwsza wizyta już za mną, teraz czekam na kolejną i umieram ze strachu.
Każda na pewno martwi sie o swoja dzidzię. Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. A jak po pierwszej wizycie? Na kiedy ci wstepnie termin wychodzi?Flakonik, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta8880 wrote:Cześć dziewczyny ja dzisiaj smutna i przestraszona byłam na drugiej becie
Pierwsza Beta 151
Druga Beta 337 i progesteron 17,9. Wydaję mi się że za słaby przyrost a jeśli chodzi o progesteron nie mam pojęcia. Jak myślicie mam lecieć jutro biegiem do lekarza czy w pon zrobić kolejną bete i dopiero wtedy zobaczyć?
Wedlug mnie jest ladny przyrost. Mozesz jeszcze przeliczyc na kalkulatorze hcg.
ten progesteron troche niski .Pewnie ci przepisze luteineFlakonik, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny