Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eneska wrote:Randka z mężem szkoda, ze mój już nie randkuje ze mną
Poniekąd ja ją zaproponowałam, ale mój ochoczo się zgodził ) Wymyślił pizze i jak jeszcze dam radę (nie zasnę ;p) to kino ;p
Tylko nie mogę patrzeć na ten mój brzuch, bo wiem, że to nie jest jeszcze ciążowy tylko mój tłuszcz! Którego teraz nie mogę wciagnąć!Arizona_R, anulka557, Pola_x, kaszuba lubią tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
Vuko ja też mam wzdęcia. A jakie mam sny! Dziś to utknęłam w jakimś snowym matrixie .
Wydawało mi się że sen to rzeczywistość i nie mogłam się obudzić. I zaspałam do pracy. Coś strasznego.
Ja bym nie chodziła w 5 i 4 tygodniu na wizytę bo to naprawdę za wcześnie.
Co prawda ja byłam w 5,ale czekałam już 2 tygodnie od testu! I było serduszko. Aczkolwiek gin mówił, że to szybko ja na taką ciąże młodą.
W połowie 6 coś widać.
Kupiłam sobie imbir i jestem podeksycowana czy pomoże, zaraz sobie zrobi i dam znać czy działa na mdłości. -
nick nieaktualnyWitajcie...przeglądałam forum co by znaleźć miejsce dla siebie. Idealnie pasuje mi ten wątek. Planowany termin to 23.01.2016r.
Rozejrzałam się już trochę i gdzie nie gdzie plącze się tu kilka znajomych "twarzy"
Podpiszę się pod wątkiem "brzuch"...zanim zaokrągli mi się ciążowy brzuszek to przytyje pewnie ze dwa razy nie ciążowo...anulka557, Marta8880, Beatrice lubią tę wiadomość
-
A ja wam powiem w pierwszej ciąży przytyłam tylko 6kg ale wyjściowo miałam 100kg!!! sama jestem ciekawa ile teraz utyje. Za to moja siostra aż 20 przytyła, a znam przypadek że nawet 40kg znajoma utyła w ciąży. Także wszystko przed Nami Najbardziej jednak boli mnie że już nie mogę się zajadać stekami krwistymi moimi ulubionymi
-
naali13 wrote:Poniekąd ja ją zaproponowałam, ale mój ochoczo się zgodził ) Wymyślił pizze i jak jeszcze dam radę (nie zasnę ;p) to kino ;p
Tylko nie mogę patrzeć na ten mój brzuch, bo wiem, że to nie jest jeszcze ciążowy tylko mój tłuszcz! Którego teraz nie mogę wciagnąć!
haha ja mam tak samo
na co do kina chcecie iść?
cześć Arizona! -
nick nieaktualny