Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja dwie ciąże smarowałam kremem z Gerbera (nawet nie wiem czy jeszcze jest w sprzedaży, w aptece kupowałam) i nie wiem czy to on, czy jednak geny, ale na brzuchu nie mam ani jednego
za to piersi nie smarowałam nim i już w pierwszej ciąży caaałe obsypane w rozstępach
-
nick nieaktualny
-
Perfecta- skład straszny, na pewno nie pomoże a może zaszkodzić.Ma parabeny i parafine. Oleju migdałowego tyle co kot napłakał koło 2 %. Ciężkie emulgatory a tego co dobre na prawdę mało.
Palmers są względnie bezpieczne i mogą działać. Masło kakowe tak działa u nich. Ale nie powala. Aczkolwiek można stosować i można spodziewać się efektów. Ale nie jest to pewne.margaretka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViki wrote:Perfecta- skład straszny, na pewno nie pomoże a może zaszkodzić.Ma parabeny i parafine. Oleju migdałowego tyle co kot napłakał koło 2 %. Ciężkie emulgatory a tego co dobre na prawdę mało.
Palmers są względnie bezpieczne i mogą działać. Masło kakowe tak działa u nich. Ale nie powala. Aczkolwiek można stosować i można spodziewać się efektów. Ale nie jest to pewne.Arizona_R lubi tę wiadomość
-
No ja polecam stosować regularnie od samego początku, codziennie razem z masażęm chociaż olejek ze słodkich migdałów. Stopniowo uelastyczni wam skórę i nawilży. Jak sie skóra rozciągnie to będzie elstyczna i szybko po porodzie wróci na swoje miejsce, ale także unikniecie rozstępów.
Systematyczność jest najważniejsza.
No i jeszcze nie przytyć więcej niż 20 i będzie dobrze.Arizona_R, Pola_x, margaretka87, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cocos nucifera (coconut) oil- kokosik więcej niż 50%
-helianthus annuus (sunflower)- olej słonecznikowy
-seed oil
-caprylic/capric tryglyceride- frakcjonowany olej kokosowy
-parfum= zapach dodatkowy, syntetyczny
-tocopheryl acetate- witamina E
Bardzo dobry skład. Jest to mieszanka olejków. Aczkolwiek do ciała i do brzuszka będzie bardzo dobry. Nie jest to czysty kokos. Do twarzy nie używaj bo zapcha Cię capylic capric. -
agi88 wrote:A ja wam powiem w pierwszej ciąży przytyłam tylko 6kg ale wyjściowo miałam 100kg!!! sama jestem ciekawa ile teraz utyje. Za to moja siostra aż 20 przytyła, a znam przypadek że nawet 40kg znajoma utyła w ciąży. Także wszystko przed Nami
Najbardziej jednak boli mnie że już nie mogę się zajadać stekami krwistymi moimi ulubionymi
Viki wrote:Vuko ja też mam wzdęcia. A jakie mam sny! Dziś to utknęłam w jakimś snowym matrixie .
Wydawało mi się że sen to rzeczywistość i nie mogłam się obudzić. I zaspałam do pracy. Coś strasznego.Marta8880 wrote:hahaha boże nie jestem samamam tak samo
-
nick nieaktualnyViki wrote:cocos nucifera (coconut) oil- kokosik więcej niż 50%
-helianthus annuus (sunflower)- olej słonecznikowy
-seed oil
-caprylic/capric tryglyceride- frakcjonowany olej kokosowy
-parfum= zapach dodatkowy, syntetyczny
-tocopheryl acetate- witamina E
Bardzo dobry skład. Jest to mieszanka olejków. Aczkolwiek do ciała i do brzuszka będzie bardzo dobry. Nie jest to czysty kokos. Do twarzy nie używaj bo zapcha Cię capylic capric.
kosztował mnie 14 zł więc wykorzystam -
Na początek polecam oliwki babydream- do 10 zł. Więc żaden koszt. Lub zwykły bezzapachowy olejek ze słodkich migdałów. A od 3 miesiąca coś więcej. Coś z kalogenem, inca inchi albo olejem marula. Są mocniejsze.
Jak dotrwamy to sobie coś wybierzemy:)
Marta8880, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViki wrote:Na początek polecam oliwki babydream- do 10 zł. Więc żaden koszt. Lub zwykły bezzapachowy olejek ze słodkich migdałów. A od 3 miesiąca coś więcej. Coś z kalogenem, inca inchi albo olejem marula. Są mocniejsze.
Jak dotrwamy to sobie coś wybierzemy:)dziewczyny, ja znów jednorazowo (podczas załatwiania sie, przy wysiłku) poplamiłam, jutro jadę do lekarza. Nie przejmuje sie tym za bardzo, bo kompletnie nic mnie nie boli, nie jest to żywa krew, tylko taka brunatna i to dosłownie kilka kropel. Jutro sie wyjaśni.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viki wrote:Jakiś wyż demograficzny idzie. Jest nas bardzo dużo:)
Ja mam taką ciekawą pracę - projektuje kosmetyki- chemicznie i graficznie. Cały dzień mam zabawęNie zdradzę w jakiej firmie, ale mogę pomóc w wyborze najbezpieczniejszych i najskuteczniejszych po składzie. Więc jak ktoś chce coś wiedzieć to pisać
A co polecasz dla dziecka alergika ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 22:06