Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja dwie ciąże smarowałam kremem z Gerbera (nawet nie wiem czy jeszcze jest w sprzedaży, w aptece kupowałam) i nie wiem czy to on, czy jednak geny, ale na brzuchu nie mam ani jednego za to piersi nie smarowałam nim i już w pierwszej ciąży caaałe obsypane w rozstępach
-
nick nieaktualny
-
Perfecta- skład straszny, na pewno nie pomoże a może zaszkodzić.Ma parabeny i parafine. Oleju migdałowego tyle co kot napłakał koło 2 %. Ciężkie emulgatory a tego co dobre na prawdę mało.
Palmers są względnie bezpieczne i mogą działać. Masło kakowe tak działa u nich. Ale nie powala. Aczkolwiek można stosować i można spodziewać się efektów. Ale nie jest to pewne.margaretka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViki wrote:Perfecta- skład straszny, na pewno nie pomoże a może zaszkodzić.Ma parabeny i parafine. Oleju migdałowego tyle co kot napłakał koło 2 %. Ciężkie emulgatory a tego co dobre na prawdę mało.
Palmers są względnie bezpieczne i mogą działać. Masło kakowe tak działa u nich. Ale nie powala. Aczkolwiek można stosować i można spodziewać się efektów. Ale nie jest to pewne.Arizona_R lubi tę wiadomość
-
No ja polecam stosować regularnie od samego początku, codziennie razem z masażęm chociaż olejek ze słodkich migdałów. Stopniowo uelastyczni wam skórę i nawilży. Jak sie skóra rozciągnie to będzie elstyczna i szybko po porodzie wróci na swoje miejsce, ale także unikniecie rozstępów.
Systematyczność jest najważniejsza.
No i jeszcze nie przytyć więcej niż 20 i będzie dobrze.Arizona_R, Pola_x, margaretka87, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cocos nucifera (coconut) oil- kokosik więcej niż 50%
-helianthus annuus (sunflower)- olej słonecznikowy
-seed oil
-caprylic/capric tryglyceride- frakcjonowany olej kokosowy
-parfum= zapach dodatkowy, syntetyczny
-tocopheryl acetate- witamina E
Bardzo dobry skład. Jest to mieszanka olejków. Aczkolwiek do ciała i do brzuszka będzie bardzo dobry. Nie jest to czysty kokos. Do twarzy nie używaj bo zapcha Cię capylic capric. -
agi88 wrote:A ja wam powiem w pierwszej ciąży przytyłam tylko 6kg ale wyjściowo miałam 100kg!!! sama jestem ciekawa ile teraz utyje. Za to moja siostra aż 20 przytyła, a znam przypadek że nawet 40kg znajoma utyła w ciąży. Także wszystko przed Nami Najbardziej jednak boli mnie że już nie mogę się zajadać stekami krwistymi moimi ulubionymiViki wrote:Vuko ja też mam wzdęcia. A jakie mam sny! Dziś to utknęłam w jakimś snowym matrixie .
Wydawało mi się że sen to rzeczywistość i nie mogłam się obudzić. I zaspałam do pracy. Coś strasznego.Marta8880 wrote:hahaha boże nie jestem sama mam tak samo
-
nick nieaktualnyViki wrote:cocos nucifera (coconut) oil- kokosik więcej niż 50%
-helianthus annuus (sunflower)- olej słonecznikowy
-seed oil
-caprylic/capric tryglyceride- frakcjonowany olej kokosowy
-parfum= zapach dodatkowy, syntetyczny
-tocopheryl acetate- witamina E
Bardzo dobry skład. Jest to mieszanka olejków. Aczkolwiek do ciała i do brzuszka będzie bardzo dobry. Nie jest to czysty kokos. Do twarzy nie używaj bo zapcha Cię capylic capric.
kosztował mnie 14 zł więc wykorzystam -
Na początek polecam oliwki babydream- do 10 zł. Więc żaden koszt. Lub zwykły bezzapachowy olejek ze słodkich migdałów. A od 3 miesiąca coś więcej. Coś z kalogenem, inca inchi albo olejem marula. Są mocniejsze.
Jak dotrwamy to sobie coś wybierzemy:)
Marta8880, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViki wrote:Na początek polecam oliwki babydream- do 10 zł. Więc żaden koszt. Lub zwykły bezzapachowy olejek ze słodkich migdałów. A od 3 miesiąca coś więcej. Coś z kalogenem, inca inchi albo olejem marula. Są mocniejsze.
Jak dotrwamy to sobie coś wybierzemy:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viki wrote:Jakiś wyż demograficzny idzie. Jest nas bardzo dużo:)
Ja mam taką ciekawą pracę - projektuje kosmetyki- chemicznie i graficznie. Cały dzień mam zabawę Nie zdradzę w jakiej firmie, ale mogę pomóc w wyborze najbezpieczniejszych i najskuteczniejszych po składzie. Więc jak ktoś chce coś wiedzieć to pisać
A co polecasz dla dziecka alergika ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 22:06