Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPola_x wrote:masakra, tyle tu was jest wszystkich, że zanim połapię się która jest która to jeszcze minie mnóstwo czasu
a ja tu dopiero pierwszy raz i weź bądź mądry:)
porzuciłam swój poprzedni wątek (nie pasuje tam już)i muszę się gdzieś zadomowić -
nick nieaktualny
-
Jakiś wyż demograficzny idzie. Jest nas bardzo dużo:)
Ja mam taką ciekawą pracę - projektuje kosmetyki- chemicznie i graficznie. Cały dzień mam zabawę Nie zdradzę w jakiej firmie, ale mogę pomóc w wyborze najbezpieczniejszych i najskuteczniejszych po składzie. Więc jak ktoś chce coś wiedzieć to pisać
Pola_x, Giannaa, Marta8880, Beatrice lubią tę wiadomość
-
Tak Was podczytuje My sierpniowki jesteśmy na etapie wyprawki. Viki jakie kosmetyki polecisz dla dzieci? Dużo nas jest za ziajka co o tym sadzisz jeśli możemy zapytać
Gratulacje wszystkim i Tobie Viki- sledzilam lipcówki jeśli dobrze Cię kojarzę. Oby tylko do Was dołączyły kolejne brzuszki. Spokojnych następnych miesięcy -
nick nieaktualnyWitam nowe styczniówki :*
agi88 wrote:A ja wam powiem w pierwszej ciąży przytyłam tylko 6kg ale wyjściowo miałam 100kg!!! sama jestem ciekawa ile teraz utyje. Za to moja siostra aż 20 przytyła, a znam przypadek że nawet 40kg znajoma utyła w ciąży. Także wszystko przed Nami Najbardziej jednak boli mnie że już nie mogę się zajadać stekami krwistymi moimi ulubionymi
na belly pokazuje mi ze moge najwyzej przytyc 8-9kg
-ile Ci zleciało po porodzie? jeśli można wiedziec -
Dla kobiet w ciąży: babydream fur mama z rossmana i hip ewentualnie. Są najlepsze.
Droższe - mama mio- na większe brzuszki.
A poza tym zwykły olejek inca inchi, olwa z oliwek, masło kakowe też będą gites.
Ziaja nie zaszkodzi, ale też nie pomoże , raczej to efekt placebo.
Dla dzieci babydream, hip bądż bubchen.
Wystrzegać się musteli - droga i szkodliwa !Pola_x, Miru, Vuko, Beatrice, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViki wrote:Dla kobiet w ciąży: babydream fur mama z rossmana i hip ewentualnie. Są najlepsze.
Droższe - mama mio- na większe brzuszki.
A poza tym zwykły olejek inca inchi, olwa z oliwek, masło kakowe też będą gites.
Ziaja nie zaszkodzi, ale też nie pomoże , raczej to efekt placebo.
Dla dzieci babydream, hip bądż bubchen.
Wystrzegać się musteli - droga i szkodliwa !
zakupiła olej kokosowy z biedry:)
i tak się zastanawiam...niby bez silikonów, parabentów ale czy smarowac tym brzuszek -
nick nieaktualny
-
Felicity wrote:Witam nowe styczniówki :*
ja teraz mam podobną wagę do tej Twojej wyjściowej albo juz nawet taką samą
na belly pokazuje mi ze moge najwyzej przytyc 8-9kg
-ile Ci zleciało po porodzie? jeśli można wiedziec -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa na razie z kosmetyków to kupiłam zel na opuchnięte nogi bielendy, bo z tym mam największy problem, olejku z rossmana używałam przed ciaza ale teraz jestem czasem taka zmęczona ze cieżko mi sie zmusić do smarowania....
Co do brzucha to wazę tyle co Ty Vuko;) od ciazy spadło mi z pol kilo, moze kilo, ale piersi i brzuch mam takie wystające ze chodzę luźno ubrana, zeby nikt nie podejrzewał na razie;) ale wiem ze brzuch to oponka i woda, natomiast juz nie próbuje go wciągać od drugiego trymestru moze troszkę poćwiczę i jakiś basen, zeby sie wiecej poruszać
A na rowerze mozna jeździć? -
nick nieaktualnyViki wrote:Arizona a co jest w składzie? Jeśli tylko INCI: Cococs Nucifera Seed Oil to spoko. Możesz od stóp do głów a weganie myją nim zęby!
A jeśli coś jeszcze to napisz to ci powiem co tam masz.
o super bo jestem na etapie sprawdzania skład...ułatwiłabyś mi:)
-cocos nucifera (coconut) oil
-helianthus annuus (sunflower)
-seed oil
-caprylic/capric tryglyceride
-parfum
-tocopheryl acetate
niby chemia nie jest mi obca ale chętnie usłyszę zdanie mądrzejszego:)