Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś lekko ogarnęłam a jutro jak mąż będzie w domu to posprzątamy razem, pomoże mi chociaż poodkurzać )
Za to dziś go chyba wyciągnę na pizzę, bo mam dość siedzenia w domu.01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
lucy1983 wrote:Witaj Jakucja Gratuluje serdecznie zwlaszcza ze przebylas dluga droge zeby sie tutaj znalezc jak sie czujesz?
Sorki, że tak późno odpowiadam, ale przez ostatnie dni byłam bardzo podekscytowana i nieprzytomna, bo po nocach nie sypiam. Czy bezzenność to objaw ciążowy??? Pierwszy szok minął i czuję się szczęśliwa, po prostu. Co do płci, to nie mam przeczuć, ale logika wskazuje na to, że będzie to chłopiec, bo miałam IUI na pękniętym pęcherzyku. Chociaż niespodzianki się zdarzają -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVuko wrote:Enska wspolczuje,ale dlaczego pracyjesz w takich godz? Jko ciezarna nie poqinnas zostawac w pracy po 21
-
eneska wrote:prowadzę własną działalność, pomaga mi mąż, ale nie mamy jeszcze pracownika na pełen etat i czasami my musimy siedzieć jak czuję się zmęczona, to jadę wcześniej do domu, a maż zostaje, no ale docelowo jestem do 24. tyle dobrze, że praca nie jest wymagająca i męcząca
A czym się zajmujecie jeśli można zapytać ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 14:56
-
nick nieaktualny