Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Gumisia wrote:A w 6 tygodniu nie powinno być widać zarodka? Pęcherzyk to raczej w 5.
Na szczęście tydzień później, czyli 6t4d na USG pokazało się moje maleństwo z bijącym serduszkiem i już w/g USG to 6t3t.
Ty może będziesz miała to szczęście i maleństwo Ci się pokaże... -
Gumisia wrote:Tak się zastanawiam... 5t6d powinno być już coś widać wtedy nie? Ale serduszka pewnie jeszcze widać nie będzie nie?
-
nick nieaktualnyMój mąż się mnie ostatnio pytał, czemu nie chodzę na NFZ. Powiedziałam mu, że dość się naczytałam o wizytach ciężarnych u państwowych ginekologów (z resztą raz miałam okazję wylądować w szpitalu, u państwowego ginekologa...). Wolę zapłacić te 100 zł. za wizytę, ale mieć spokojną głowę i poczucie, że ktoś się o mnie troszczy.
-
eneska wrote:Mój mąż się mnie ostatnio pytał, czemu nie chodzę na NFZ. Powiedziałam mu, że dość się naczytałam o wizytach ciężarnych u państwowych ginekologów (z resztą raz miałam okazję wylądować w szpitalu, u państwowego ginekologa...). Wolę zapłacić te 100 zł. za wizytę, ale mieć spokojną głowę i poczucie, że ktoś się o mnie troszczy.
Ja własnie przeczytałam, że NFZ refunduje tylko trzy badania USG w ciągu całej ciąży no meeega -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Ja własnie przeczytałam, że NFZ refunduje tylko trzy badania USG w ciągu całej ciąży no meeega
-
nick nieaktualnyA tak niby narzekają ze mało dzieci sie rodzi a widać jaka słaba opieka na NFZ dla ciężarnej, myśle ze gdyby było na poziomie i były refundowane badania to każda z nas by skorzystała, no ale na NFZ mało co mozna dostać i lekarz robi szybko szybko byle następna...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny