Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Liskova wrote:Mama, a skąd wiesz, że to akurat nóżki, a nie rączka? Mój mały jest główka w dół, a tez go czasem czuję na pęcherzu
Poza tym np. na USG jak mi gin pokazywał, to mały miał i ręce i nogi w jednym miejscu - właśnie nisko pod pępkiem. Czyli mimo główki w dół czułam go na dole, bo wszystkie kończyny tam miał. Teraz jak się rozciągnie, no to czuję pod żebrami, ale nieraz na dole też -
nick nieaktualnydziewczyny czy stosowała któras w ciazy czopki glicerynowe?
tym razem nic mi nie pomaga na zaparcia i juz jest masakra, brzuch jak balon...
wszedzie niby piszą ze bezpieczne ale tez mogą powodowac skurcze jelit a przy tym inne skurcze no i nie wiem co myslec. ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 10:05
-
anulka557 wrote:ja Tymka też nie raz nisko czuję, ale wtedy to się chyba składa jak scyzoryk
a bez usg mam pewność gdzie on jest dzięki czkawce
he he u nas też czkawka wyznacza położeniejak na razie cały czas bokiem, czasem pod skosem, ale całkiem w dół to chyba jeszcze nie...
-
nick nieaktualnymala_lady wrote:he he u nas też czkawka wyznacza położenie
jak na razie cały czas bokiem, czasem pod skosem, ale całkiem w dół to chyba jeszcze nie...
ale kręci się jak w wirniku, bo raz czuję go w dolnym lewym "rogu" jak czka, za minutę się kreci i czuję w prawymi za chwile zaś się kreci i czuję jak go rzuca gdzieś głęboko, pewnie pod kręgosłupem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 10:25
-
A mnie jakos znowu szczypie w szyjce
w srode mam wizyte, nie moge sie doczekac zeby sprawdzil co sie dzieje, a z drugiej strony boje sie ze znowu jakies zle wiesci przekaze. Bralam globulki bo mozliwe ze zaczynala sie infekcja po stosowaniu luteiny, ale po tych globulkach mnie czesciej cos tam smyra niz przed ich stosowaniem. Zeby tylko ta szyjka sie trzymala, juz nie duzo zostalo. Leze prawie caly czas, wstaje do toalety i czasem do kuchni i czasem rozprostuje kosci po domu. Chyba nie za wiele co? Ciagle mam jakas schize
-
Felicity moja siostra całą ciąże stosowała czopki glicerynowe
a próbowałaś śliwek?soku z kapusty kiszonej?jabłek na noc?
Dzięki dziewczyny uspokoiłyście mnie trochębo normalnie myślałam, że już mi wyskoczy wczoraj przez skórę brzucha
myślałam, że dzisiaj będzie odpoczywał po wczorajszych szaleństwach ale gdzie tam...już szaleje...w żebra nie kopie na szczęście ale i tak czasem tak przywali, że mała głowa
uspokaja go ręka tatusia na brzuszku
...wiadomo kogo się będzie słuchał jak się urodzi
łobuz mały no
-
Natalka nie za wiele się ruszasz
a może to faktycznie po luteinie? nie stresuj się na zapas
wiem, że łatwo mówić ale..
trzeba mieć nadzieję, że nic złego się nie dzieje
) ooo !!
natalka0887 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdalena próbowałam
nic mnie nie rusza
Moja Julka też juz kilka tygodni obrócona glówką w dół
ale tu dzis cichutko, pewnie wszystkie odpoczwają
u mnie pogoda taka ze oczy same sie zamykająWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 16:10
-
nick nieaktualny
-
Witamy:-) ja bylam
Ostatnio bylam u gina wazylam 74,5kg (od poczatku ciazy to juz 11kg)przytylam wtedy 1kg przez 3 tyg. Dzis po kolejnych 3 tyg zwazylam sie u tesciowej i mi waga pokazala 74 wiec chyba nic nie przybralam. Moze tak byc? Zwaze sie w srode u gina to bede wiedziec. Ale jak dzis zalozylam bluzke to widze ze jest ciasniej w brzuchu niz 3 tyg temu no i chyba ze 3cm mi doszlo w brzuszku.
Jak jest u was? Polozna mi mowila ze moze tak byc ze ja juz nie bede zwiekszac masy bo wszystko pojdzie w dziecko, co myslicie?
-
Natalka, ja tak miałam w ciąży z Marcelem. Dziecko rosło a waga najpierw zatrzymała się,potem spadła i znów się zatrzymała. W sumie spadek był 2 kg. Lekarz nie widział w tym nic niepokojącego. To było coś ok 30 tyg ciąży.Matka fantastycznej 4
-
Felicity wrote:dziewczyny czy stosowała któras w ciazy czopki glicerynowe?
wszedzie niby piszą ze bezpieczne ale tez mogą powodowac skurcze jelit a przy tym inne skurcze no i nie wiem co myslec. ?meczace strasznie i zaparcia do tego dochodza tez
-
Felicity wrote:dziewczyny czy stosowała któras w ciazy czopki glicerynowe?
wszedzie niby piszą ze bezpieczne ale tez mogą powodowac skurcze jelit a przy tym inne skurcze no i nie wiem co myslec. ?
Felicity lubi tę wiadomość