Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamila trzymaj się! Bardzo współczuję
Zaczynamy kolejny tydzień w którym niestety muszę wziąć się trochę za moje studia ;/ Jakieś zaliczenia, konspekty, scenariusze, projekty. Jeezzu jak ja tego nie lubię. Ale dzięki temu jak się mały urodzi to będę miała tylko jedno kolokwium i jeden egzamin na koniec sesji. Więc trzeba się przemęczyć01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualnyKamila szczere kondolencje:((
A ja mam taki bol w kroczu, wiecie we wzgórku łonowym...mam problem zeby sie przekręcić z boku na bok i jak wczoraj troche pochodziłem zaczął sie bol podczas chodzenia:(( jakby mi cis tam ocieralo o siebie...za tydzien mam wizytę ciekawe co mi powie...zaraz lece na badania kolejny raz grupa krwi i jakies tam inne. -
nick nieaktualny
-
Ania:D wrote:Kamila szczere kondolencje:((
A ja mam taki bol w kroczu, wiecie we wzgórku łonowym...mam problem zeby sie przekręcić z boku na bok i jak wczoraj troche pochodziłem zaczął sie bol podczas chodzenia:(( jakby mi cis tam ocieralo o siebie...za tydzien mam wizytę ciekawe co mi powie...zaraz lece na badania kolejny raz grupa krwi i jakies tam inne.01.2016 🧒
1cs
Kamila wyrazy współczucia
Ania jak to kolejny raz grupa krwi?naali13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przecież grupa krwi ci się nie zmieni!!
powtarza się przeciwciała anty Rh jeżeli macie z partnerem konflikt serologiczny. Toxo też powtarzałam, a HIV w o ogóle nie robilam....
01.2016 🧒
1cs
nick nieaktualny
-
Kamila wyrazy współczucia
CZesć dziewczyny. A mnie tak łydki i stopy bolą od dwóch dni, że boje się co to będzie później.
Mi teraz gin dala skierowanie na przeciwciała i antygen no i ogólnie mocz. Na grupe krwi nie miałam skierowania w Polsce . W Anglii mi krew przebadali od A do Z. -
Ania:D wrote:No tak, podobno sie powtarza. I jeszcze raz HIV i toxo. A wy nie miałyście?? Dziwne go ja nawet na karcie ciazy mam te badania wypisane...
Ja miałam robioną na samym początku ciąży i teraz. To samo z HIV i toxo robiłam na samym początku ale lekarz powiedział że będziemy powtarzać ponieważ do szpitala gdzie planuję rodzić wyniki muszą być nie wcześniejsze niż 3 miesiące przed terminem.
I jeszcze u nas jest obowiązkowe badanie GMB wymaz z kanału rodnego i odbytu. Orientujecie się co to za badanie? -
Dziewczyny mam do Was pytanie z innej beczki.
Co sądzicie o połączeniu chrztu z ślubem cywilnym? Ja jestem po rozwodzie i ślub kościelny nie wchodzi w grę, a cywilnego jeszcze nie mamy. Planujemy go wziąć już po narodzinach Wojtusia. Tak się zastanawiamy czy nie połączyć tych dwóch uroczystości, zwłaszcza ze rodzice mojego TŻ mieszkają kawałek od nas i nie chcemy ich ściągać dwa razy, a poza tym nie planujemy wielkiej imprezy a taka kameralną w restauracji. -
Ania:D wrote:No tak, podobno sie powtarza. I jeszcze raz HIV i toxo. A wy nie miałyście?? Dziwne go ja nawet na karcie ciazy mam te badania wypisane...
Toxo już miałam drugi raz to faktHIV jeszcze nie ...
Kasia ja słyszałam o tych badaniach ale to chyba na sam koniec ciąży robią hmm musze się podpytać koleżanki))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 10:10
-
Ja nie wiedzialam jaka mam grupe krwi przed ciaza i zbadali mi jak lezalam w szpitalu ale po wypisie nie dali mi oryginalu tego wyniku bo musi zostac w dokumentacji i mam tylko ksero. A niby do porodu trzeba miec oryginal. Nie wiem czy nie beda nic gadac. W sumie to mam jeszcze na wypisie wpisana ta grupe z pieczatkami lekarza i szpitala. A bede rodzic w tym samym szpitalu co lezalam na poczatku. Nie chce znow placic za te wyniki