Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wybory zaliczone
Ja też ostatnio mam problemy z zaparciem i chyba muszę na jakąś dietę płynna przejść na dwa dnidobrze mi to zrobi
Nie wiem jak mój szkrab leży... w 19 tygodniu poprzecznie leżał
Byłam dzisiaj w pepco i kupiłam śliczne półśpiochyjedne w króliczki a drugie takie polarkowe
No i dostaliśmy też od znajomych worek ciuchów dla Wiktorkanie wiem gdzie ja to wszystko pomieszczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 20:11
-
Hej dziewczyny mam poważny problem otóż byłam tydzień temu u lekarza prywatnie po zwolnienie , wspomniałam mu , że od jakiegoś czasu strasznie swędzi mnie całeciało przeważnie stopy i dłonie
powiedział że jak bede u niego teraz 5 listopada w przychodni to sprawdzimy to , z tym że ja podejrzewam że może to być cholestaza ciążowa włośnie naczytałam się w internecie o tej chorobie i jestem przerażona ! ;( dlaczego lekarz się nie zoorientował od razu że to może być cholestaza ?! co za debil za przeproszeniem każe mi tak długo czekać ! Jutro do niego dzwonie z tym że w przychodni przyjmuje dopiero w czwartki a prywatnie w poniedziałki jeżeli każe mi znowu przyjść w poniedziałek prywatnie bede mu musiała znowu zapłacić tydzień temu płaciłam 100 zł teraz 100 zł i następna prywatna wizyta po zwolnienie 8 listopada i też 100 zł ! co mam robić ? ;( Czy któraś z Was dziewczyny miała bądz na cholestazę ciążową ? Oczywiście to co tylko moje domysły ale wszystko na to wskazuje że to cholestaza , nie mogę w nocy spać =tylko się drapie drapie i drapie szczególnie stopy dłonie brzuch szyja całe ciało
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnykarolinka1992 zrób sobie sama badania (próby watrobowe)- normalnie z krwi :
ASPAT
ALAT
Bilurbina całk.
Fosfotaza alkaliczna
i juz z wynikami do niego idź.. faktycznie mógł od razu kazać Ci to zbadać ale widać że naciąga na kasę
szwagierka miala cholestaze,wyszlo jej wlasnie z tych badań, swędzialy ją dlonie i stopy. musiala stosowac specjalna lekkostrawną diete. urodzila zdrową córeczkę także bez panikiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 20:35
karolinka1992 lubi tę wiadomość
-
Felicity wrote:karolinka1992 zrób sobie sama badania watrobowe (z krwi) :
ASPAT
ALAT
Bilurbina całk.
i juz z wynikami do niego idź.. faktycznie mógł od razu kazać Ci to zbadać ale widać że naciąga na kasę
szwagierka miala cholestaze,wyszlo jej wlasnie z tych badań, swędzialy ją dlonie i stopy. musiala stosowac specjalna lekkostrawną diete. urodzila zdrową córeczkę także bez paniki[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyróżnie piszą ale wydaje mi sie ze bezpieczniej jak bedziesz na czczo.
ewentualnie zadzwon rano do lab i zapytaj
karolinka1992 wrote:to troszkę pozniej ode mnienawet jesli sie okaze ze to cholestaza to dostaniesz zalecenia i bedzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 20:40
karolinka1992 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiskova tez chyba miala problem z podejrzeniem cholestazy, wiec mozesz spytac...
a ja bylam w weekend na weselu, ale dlugo nie wytrzymalam, za to bawilam sie dobrze;) i wszyscy mowili, ze mam duzy brzuszek:) takze mila odmiana, bo cala rodzina uwaza, ze maly;) wiec co jedna osoba, to opinia;) a najwazniejsze, ze dzidzius zdrowy i oby jeszcze posiedzial do konca roku to juz bedzie wszystko super:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny