Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze mi sie przypomnialo, ze mozecie spronowac masc nagietkowa. Ja ja stosuje jak wychodzi mi alergia na dloniach, na poczatku ciazy mi wyszla tragiczna i swedzialo, bolalo jak diabli. Tylko ona jest tlusta wiec ja smarowalam na noc i zakladalam bawelniane rekawiczki. Ogolnie mozna ja stosowac na rozne problemu skorne egzema, luszczyca, kosztuje jakies 3zl wiec warto sporobowac
-
natalka0887 wrote:Jeszcze mi sie przypomnialo, ze mozecie spronowac masc nagietkowa. Ja ja stosuje jak wychodzi mi alergia na dloniach, na poczatku ciazy mi wyszla tragiczna i swedzialo, bolalo jak diabli. Tylko ona jest tlusta wiec ja smarowalam na noc i zakladalam bawelniane rekawiczki. Ogolnie mozna ja stosowac na rozne problemu skorne egzema, luszczyca, kosztuje jakies 3zl wiec warto sporobowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 20:27
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
U mnie z apetytem ostatnio baaardzo słabo, zdarzały mi się dni, że w pracy prawie nic nie jadłam przez 7h
ale nie wiąże tego z cholestazą, tylko m.in. z tym, że mam koszmarną zgagę po wszystkim, ulewa mi się, b. szybko się najadam itd.
Ja mam na zmianę: brak apetytu-duży aptetyt-brak itd. Także niedlugo pewnie wroci do normy -
Liskova wrote:U mnie z apetytem ostatnio baaardzo słabo, zdarzały mi się dni, że w pracy prawie nic nie jadłam przez 7h
ale nie wiąże tego z cholestazą, tylko m.in. z tym, że mam koszmarną zgagę po wszystkim, ulewa mi się, b. szybko się najadam itd.
Ja mam na zmianę: brak apetytu-duży aptetyt-brak itd. Także niedlugo pewnie wroci do normy[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Tak jak pisałam, ostatnio drapię się bardziej, więc musze powtórzyć kwasy, bo we wrześniu drapałam się koszmarnie, wzięli mnie na 3 dni do szpitala, porządnie przepłukali kroplówkami i było lepiej, dłuuuugo się nie drapałam, a ostatnio wróciło, więc muszę skontrolować, czy kwasy nie wzrosły.
-
Wiecie co a ją mam kartę grupy krwi kiedyś wyrobilam i nic mi w ciąży nikt nie kazał robić i co byłam w szpitalu to uhonorowali ją.
Oto mój ,,wielki'' ciążowy brzuch w 31 TC
[/URL
Felicity, anulka557, Paulix, Mama84, Mama84, karolinka1992, Hikaru, ania.g, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Liskova wrote:Tak jak pisałam, ostatnio drapię się bardziej, więc musze powtórzyć kwasy, bo we wrześniu drapałam się koszmarnie, wzięli mnie na 3 dni do szpitala, porządnie przepłukali kroplówkami i było lepiej, dłuuuugo się nie drapałam, a ostatnio wróciło, więc muszę skontrolować, czy kwasy nie wzrosły.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Jej ja taki brzusio miałam chyba miesiąc temu
super wyglądasz
U mnie już się woda zaczęła zbierać..masakra a tu jeszcze 3 miesiące -
nick nieaktualnytygrys super wyglądasz!!! mnie mąż już na "bojkę" przechrzcił
witam się po ciężkiej nocy, zaczyna mi się to co z córką ;( mianowicie gdy leżę na którymś z boków to macica tak mi uciska, że zaraz dostaję piekącego bólu zaraz pod mostkiem, a na plecach to wiadomo jak się "śpi", muszę pod kręgosłup dać poduszkę, żeby go odciążyć i pod kolana rogala, żeby nogi wyżej były bo brzuch ciągniei tak źle i tak nie dobrze, JAK spać?!?!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny