X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Szczecin i okolice :)
Odpowiedz

Szczecin i okolice :)

Oceń ten wątek:
  • fisi Debiutantka

Wysłany: 5 listopada 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Mam kolejne pytania....może któraś już rozpracowała temat. Jak to jest z tymi położnymi i pediatrą? Kiedy wybiera się pediatrę? Przed porodem czy po urodzeniu dziecka? I która położna przyjdzie do domu? Ta którą mam wybraną jako swoją położną od lekarza rodzinnego czy ta, która jest niejako "przydzielona" do pediatry?

1usaj44j4lhannik.png
  • atagata Ekspertka

Wysłany: 15 maja 2018, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    A moze wznowienie wątku?

Dawid 19.01.2017
    2gie szczęście w drodze <3
  • kasha85 Nowa

Wysłany: 27 czerwca 2018, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,pediatrę i położną sama wybierasz. Mi na porodówce kazali podać dane pediatry bo wpisują to do książeczki dziecka.Położną można 3 razy zmienić w ciągu roku.

Matka dwóch Aniołków i Pięknego pólrocznego Janeczka
  • Tropka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2019, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, boryka się którąś z Was z problemem krótkiej szyjki ? Może któraś chodzi do poradni patologii ciąży na Pomorzanach?

• Selir87 Znajoma

Wysłany: 19 czerwca 2019, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam tam raz na kontroli po plamieniach, szyjka się nie skracała, obsługa ok, ale długo się czeka i się człowiek głupot nasłucha w kolejce.

wwgz6vgcdh6j3tmc.png
‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ