X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Szczecin i okolice :)
Odpowiedz

Szczecin i okolice :)

Oceń ten wątek:
  • fisi Debiutantka

Wysłany: 5 listopada 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Mam kolejne pytania....może któraś już rozpracowała temat. Jak to jest z tymi położnymi i pediatrą? Kiedy wybiera się pediatrę? Przed porodem czy po urodzeniu dziecka? I która położna przyjdzie do domu? Ta którą mam wybraną jako swoją położną od lekarza rodzinnego czy ta, która jest niejako "przydzielona" do pediatry?

1usaj44j4lhannik.png
  • atagata Ekspertka

Wysłany: 15 maja 2018, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    A moze wznowienie wątku?

Dawid 19.01.2017
    2gie szczęście w drodze <3
  • kasha85 Nowa

Wysłany: 27 czerwca 2018, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,pediatrę i położną sama wybierasz. Mi na porodówce kazali podać dane pediatry bo wpisują to do książeczki dziecka.Położną można 3 razy zmienić w ciągu roku.

Matka dwóch Aniołków i Pięknego pólrocznego Janeczka
  • Tropka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2019, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, boryka się którąś z Was z problemem krótkiej szyjki ? Może któraś chodzi do poradni patologii ciąży na Pomorzanach?

• Selir87 Znajoma

Wysłany: 19 czerwca 2019, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam tam raz na kontroli po plamieniach, szyjka się nie skracała, obsługa ok, ale długo się czeka i się człowiek głupot nasłucha w kolejce.

wwgz6vgcdh6j3tmc.png
‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ