Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Szczecin i okolice :)
Odpowiedz

Szczecin i okolice :)

Oceń ten wątek:
  • fisi Debiutantka

Wysłany: 5 listopada 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Mam kolejne pytania....może któraś już rozpracowała temat. Jak to jest z tymi położnymi i pediatrą? Kiedy wybiera się pediatrę? Przed porodem czy po urodzeniu dziecka? I która położna przyjdzie do domu? Ta którą mam wybraną jako swoją położną od lekarza rodzinnego czy ta, która jest niejako "przydzielona" do pediatry?

1usaj44j4lhannik.png
  • atagata Ekspertka

Wysłany: 15 maja 2018, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    A moze wznowienie wątku?

Dawid 19.01.2017
    2gie szczęście w drodze <3
  • kasha85 Nowa

Wysłany: 27 czerwca 2018, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,pediatrę i położną sama wybierasz. Mi na porodówce kazali podać dane pediatry bo wpisują to do książeczki dziecka.Położną można 3 razy zmienić w ciągu roku.

Matka dwóch Aniołków i Pięknego pólrocznego Janeczka
  • Tropka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2019, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, boryka się którąś z Was z problemem krótkiej szyjki ? Może któraś chodzi do poradni patologii ciąży na Pomorzanach?

• Selir87 Znajoma

Wysłany: 19 czerwca 2019, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam tam raz na kontroli po plamieniach, szyjka się nie skracała, obsługa ok, ale długo się czeka i się człowiek głupot nasłucha w kolejce.

wwgz6vgcdh6j3tmc.png
‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ