X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Usg-czy ma sens??
Odpowiedz

Usg-czy ma sens??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2019, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limonka28 wrote:
    Juz po wizycie. Nic nie widział oprocz powiekszonej macicy i duzego cialka. Zoltego. Kazal przyjsc za tydzien..

Ja też po wizycie.. Nic nie było widać :( mówiła że beta ok, endometrium ok. Ale jak chce dla świętego spokoju mogę w piątek przyjść zobaczyć czy jest zarodek a potem za kolejne 2tyg na akcje serca

• Limonka91 Nowa

Wysłany: 23 grudnia 2019, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa.katarzyna wrote:
    Ja też po wizycie.. Nic nie było widać :( mówiła że beta ok, endometrium ok. Ale jak chce dla świętego spokoju mogę w piątek przyjść zobaczyć czy jest zarodek a potem za kolejne 2tyg na akcje serca

No to mamy tak samo, mi kazał przyjść 30.12, mocno wierzę ze bedzie dobrze, u nas obu:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2019, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limonka91 wrote:
    No to mamy tak samo, mi kazał przyjść 30.12, mocno wierzę ze bedzie dobrze, u nas obu:)

Oby. Bo trochę się zmartwiłam że nic nie było widać.

• Limonka28 Debiutantka

Wysłany: 24 grudnia 2019, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa.katarzyna wrote:
    Oby. Bo trochę się zmartwiłam że nic nie było widać.

Trzeba byc dobrej myśli 😘

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ