X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Usg-czy ma sens??
Odpowiedz

Usg-czy ma sens??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2019, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limonka28 wrote:
    Juz po wizycie. Nic nie widział oprocz powiekszonej macicy i duzego cialka. Zoltego. Kazal przyjsc za tydzien..

Ja też po wizycie.. Nic nie było widać :( mówiła że beta ok, endometrium ok. Ale jak chce dla świętego spokoju mogę w piątek przyjść zobaczyć czy jest zarodek a potem za kolejne 2tyg na akcje serca

• Limonka91 Nowa

Wysłany: 23 grudnia 2019, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa.katarzyna wrote:
    Ja też po wizycie.. Nic nie było widać :( mówiła że beta ok, endometrium ok. Ale jak chce dla świętego spokoju mogę w piątek przyjść zobaczyć czy jest zarodek a potem za kolejne 2tyg na akcje serca

No to mamy tak samo, mi kazał przyjść 30.12, mocno wierzę ze bedzie dobrze, u nas obu:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2019, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limonka91 wrote:
    No to mamy tak samo, mi kazał przyjść 30.12, mocno wierzę ze bedzie dobrze, u nas obu:)

Oby. Bo trochę się zmartwiłam że nic nie było widać.

• Limonka28 Debiutantka

Wysłany: 24 grudnia 2019, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa.katarzyna wrote:
    Oby. Bo trochę się zmartwiłam że nic nie było widać.

Trzeba byc dobrej myśli 😘

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ