X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne w którym dpo miałyście test pozytywny?
Odpowiedz

w którym dpo miałyście test pozytywny?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA robiłam te o czułości 10mlU/ml i w 6 i w 9 negatywne. Dopiero w 13 pozytyw, ale kreska blada, na drugi dzień zrobiłam o czułości 25 to już mi dwa tłuściochy wyszły ;)

• sikorka@ Koleżanka

Wysłany: 30 maja 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w 25dc mialam juz mocna kreske ale owu mkklalam chyba 11dc

sikorka_
    m3sxskjoe9kewgnp.png
  • Posti77 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    36dc wcześniej nie robiłam bo za wcześnie ;)

27 lat W-wa
    3i49upjya7y4fzkb.png
    20150620040113.png
  • cindi88 Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    38 dc. Normalnie mam 30-31 dniowe i myślałam że mi się po prostu przedluzylo przez chorobę a tu taka mila niespodzianka :)

klz9tv7392oz6dq0.png

8599csqvw133gcva.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ