X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne w którym dpo miałyście test pozytywny?
Odpowiedz

w którym dpo miałyście test pozytywny?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA robiłam te o czułości 10mlU/ml i w 6 i w 9 negatywne. Dopiero w 13 pozytyw, ale kreska blada, na drugi dzień zrobiłam o czułości 25 to już mi dwa tłuściochy wyszły ;)

• sikorka@ Koleżanka

Wysłany: 30 maja 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w 25dc mialam juz mocna kreske ale owu mkklalam chyba 11dc

sikorka_
    m3sxskjoe9kewgnp.png
  • Posti77 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    36dc wcześniej nie robiłam bo za wcześnie ;)

27 lat W-wa
    3i49upjya7y4fzkb.png
    20150620040113.png
  • cindi88 Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    38 dc. Normalnie mam 30-31 dniowe i myślałam że mi się po prostu przedluzylo przez chorobę a tu taka mila niespodzianka :)

klz9tv7392oz6dq0.png

8599csqvw133gcva.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ