Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJulitaaa moja mama kupiła jagody i jutro będę miała jagodziaaaaankkkkiiii
Do tego knedle z truskawkami
A mąż jeszcze planuje grilla zrobićpo weekendzie wrócę z dwa razy większym brzuchem
Dorcia mocno trzymam kciuki żeby maluszek z dnia na dzień się uspokajał... Ja nie wiem jak bym sobie dała radę w takiej sytuacji... domyślam się jak musi być Ci ciężko... Ale tak jak pisałaś dacie radę bo musicie i będziesz mogła cieszyć się macierzyństwem
Ja dziś cały dzień w mieszkaniu przesiedziałam, wyszłam tylko na chwilę na balkon i od razu wróciłam do środka, zamykając drzwiW mieszkaniu tak przyjemnie, chłodno, a na zewnątrz nie było czym oddychać... Postanowiłam sobie, że w takie upały będę wychodziła na zewnątrz tylko jak będzie taka potrzeba...
małaMyszka, Owca123, bosa, gosiunia, margaret26 lubią tę wiadomość
-
Witam z rana!
Jesteśmy na wsi nad morzem...
Taka cisza i spokój, że wstałam na siusiu i teraz sobie leżę.
Wieczorem wracamy, bo jakiś mecz jest, ale może i dobrze, bo po 15 przyjdzie teść i będzie mnie irytował...
Wczoraj łaził za mną po ogrodzie. Nawiedzony jakiś czy co?!
Potem zerwał truskawki i wmuszał we mnie, na co powiedziałam, że nie chcę i dziękuję, to powiedział, że zerwał, bo mówiłam przecież, że chcę...
I już mnie wqrwił. Dzisiaj jak będzie się czepiać, to chyba wyjdę z siebie...
Miłego dnia Kochane!estrella, Fatim, anie93lica, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
A my za chwile smigamy do mojej mamy wiec bedzie weekend slodkiego lenistwa
Myszko Ty masz zakaz denerwowania sie! Chyba chcesz urodzic w terminie a nie wczesniej... Zlej tescia i tyleja sie wkurzalam na szwagierke i przestalam, zaczelam ja zlewac i ja sie lepiej czuje i malutka spokojniejsza
Milego weekendu :-*małaMyszka, Owca123, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Hej kochane,
Melduję się ze szpitalnego łółóżka. Od czwartku tu lezakuje, dostałam juz sterydy na rozwoj płuc i kroplowki. Od wczoraj mam skurcze porodowe ale próbują je wyciszyc bo to dopiero 32 tc.
BuziakimałaMyszka, Owca123, estrella, gosiunia lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Biedroneczko gratuluję narodzin córeczki
odpoczywajcie, nabieracie sił i koniecznie w wolnej chwili pochwał się zdjęciem nowej obywatelki Lilki
Bosa, zaciskaj mocno kolana aby mała siedziała w brzuszkuna nią jeszcze przyjdzie pora
małaMyszka, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiedroneczko gratuluje!
Bosa dasz rade! Trzymam kciuki zebys zostala w dwupaku do terminu!
Witam sie poweekendowo
Wczoraj wrocilismy od mojej mamy z zapasem warzyw wiec czeka mnie masa gotowaniadzis bedzie bigos z mlodej kapusty
Ale mnie upaly rozwalily, nogi puchna, rece tez wiec przestalam nosic obraczke... Poza tym ciagle chce mi sie spac... Jak dobrze, ze ma sie ochlodzic... Kocham upaly ale nie w ciazymałaMyszka, julita, Owca123, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Kochane!!!
Wczoraj dopiero po 19 pojechaliśmy na plażę. Wcześniej nie odważyłabym się w ogóle wejść na taki skwar!!!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f406af6f96c.jpg
A to nasza skromna trójeczka... W zasadzie czwóreczka, bo tatuś nogi pokazał
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dda2296637ec.jpg
Dzisiaj od nocy pada. Mam otwarte wszystkie okna i jak zawieje, to jest przyjemnie.
Posprzątałam mieszkanko, teraz piję kawkę i wciągnęłam drożdżóweczkęjulita, Owca123, estrella, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Myszko to musiał być przyjemny wieczór w przyjemnym towarzystwie
kawa i drożdżówka dobry pomysł!
Nadal utrzymujesz dietę, jakie efekty?
Estrella wczoraj też spędziłam cały dzień bez obrączki bo dłonie podejrzanie zaczęły się powiększać
wczoraj zerwałam z krzaczków 10kg agrestu a dzisiaj już się udało ugotować dżemik, tylko szkoda że z tylu kg wyszło tylko 8 niedużych słoiczków. dzisiajwybieramy się z R. porażki pierwszy do SR na zajęcia teoretycznie, mam nadzieję że będzie okmałaMyszka, Owca123, estrella, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Tak Kochana! Cały czas wg menu słodkich mam, co prawda nie jem wszystkiego z przepisów, bo i na fasolkę szparagową sobie pozwolę itp, ale ilości się nie zmieniły.
Jednym posiłkiem o 11:30-12:00 jest właśnie drożdżówka z kawusią.
Potem o 13 zupka a po 16 obiadzik.
Jak na razie jest na plusie 1,5 kg, a nie 4 jak było ostatnio, więc jest szansa, że waga się utrzyma i mały też nie będzie jakimś klopsem, bo liczę na poród SN.
Kurcze zostało 39 dni... zaczynam się na poważnie bać...Owca123, julita, estrella, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ale tu cisza i spokój...
Witamy się po śniadanku, ale jeszcze chyba się zdrzemnę hi hi hi
Jest chłodno póki co, mam nadzieję, że nie będzie dzisiaj upałów...
Mamusie, jak tam u Was???gosiunia lubi tę wiadomość