Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
Oto taki widoczek na bell
a tu nic...........
Jesteś w 41 tygodniu ciąży
(40 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 9
Trymestr: 3
Wiek płodu: 38 tydzień
Data porodu:
2 lipca 2015
(to już teraz!)
małaMyszka, Owca123, estrella, julita, Fatim, anie93lica, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Oto taki widoczek na bell
a tu nic...........
(40 tyg. i 0 dni)
Data porodu:
2 lipca 2015
(to już teraz!)Owca123, estrella, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Oto taki widoczek na bell
a tu nic...........
(40 tyg. i 0 dni)
Data porodu:
2 lipca 2015
(to już teraz!)
Dajesz Biedronka!!!!
estrella, małaMyszka, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Dorcia, dzielna jesteś! A synek cudo!!!!!
Same ciacha się rodzą dla naszych dziewczynek
hehe
A ja dziś wedlug belly zaczym III trymestr. Nie mogę uwierzyćwe wtorek idziemy na usg, nie mogę się doczekać!!!!
Od wczoraj mam fazę na jagodzianki, testuje wszystkie z pobliskich piekarni, no i dziś zjadłam pyszne dwie, prawie jak od mamymniaaaam!!!
Milego dnia babeczkiestrella, julita, małaMyszka, dorcia8919, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiedronka trzymam kciuki! Oby mala juz wyszla
A ja dzis swietuje 100 dniowkezaczelam 27 tydzien
Owca gratki z okazji 3 trymestruto we wtorek wizytujemy razem
ojj tez bym zjadla jagodzianki... Mama ma mi zrobic jak kupi jagody
a na sobote obiecala knedle z truskawkami
Ja dzis ide do endokrynologa na kontrole... Tsh poszlo w gore, a ft4 w dol... Niby sa w normach no ale zobaczymy co powie...julita, małaMyszka, Owca123, dorcia8919, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny, wpadam tylko na sekundę
chciałam pochwalić się że zaczęłam 30w0d a zarazem 8 miesiąc!
jakiś czas temu pisałam, że byliśmy z mężem w Jeleniej Górze, gdzie odbyliśmy małą sesję brzuszkową, wczoraj dostaliśmy efekty w postaci zdjęć i chciałam się z wami podzielić kilkoma fotkami, nie jestem w stanie wrzucić wszystkich ale kilka wybrałamw weekend może więcej wrzucę do pamiętnika
buziaki
małaMyszka, Owca123, dorcia8919, estrella, Fatim, anie93lica, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
dorcia przede wszystkim jeszcze raz gratuluję narodzin Szymusia, uwielbiam dzieciaczki które się rodzą już z taką czuprynką
kolejnego przystojniaka nam przybyło! współczuję trudnego porodu ale mam nadzieję, że szybko zapomnisz o tych złych chwilach i o całym bólu który przeszłaś, bo w końcu masz przy sobie takie cudeńko
biedronka, twój dzieciaczek to uparciuch, ty kochana zaraz zaczniesz 10 miesiąc ciąży hehepozostaje trzymać kciuki aby jak najszybciej akcja ruszyła a aby poród był łaskawszy niż u dorci
esterella, łóżeczko super! lampki też ale jakieś drogie. Słońce no i przede wszystkim gratuluję 100-dniówki, teraz zacznie się dwucyfrowe odliczanie a to jest przyjemne
małaMyszka, dorcia8919, estrella, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
julita super foteczki!!!!
masz ładny brzusio, dosyć spory ehehehehehe
owca o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jagodzianki!!!!
WOW!!!
estrella no i zaczynamy odliczać... teraz już poleci ...julita, estrella, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
wy tu gadu gadu o jagodziankach a ja dostałam telefon od mamy, że zaprasza mnie na świeżutkie jagodzianki, bo sąsiadka była na jagodach w lesie i przyniosła kilka szklanek. grzech nie skorzystać, więc będę jeszcze dzisiaj zajadać się jagodziankach
a tym czasem wrzucę w siebie sałatkę z kurczaka, ryżu, ananasa i kukurydzy
Myszko co do brzuszka to wiele zależy od ubrania, bo w tej sukience jest megaaaa duży, powiedziałabym że sukienka robi taki puch-up jak dobry stanik cycuszkom a wypięcie bioderek do przodu jeszcze bardziej potęguje wielkość brzucholaale jak już zajrzysz do pamiętnika gdzie wrzucam zdjęcie gołego bębenka co tydzień to jest zdecydowanie mniejszyyyyyy
ale miło słyszeć bo zamierzony efekt został osiągnięty
Myszko a ciebie skurcze już nie męczą?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 15:50
Owca123, małaMyszka, estrella, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
julita wrote:no i są jagodzianki od mamci
biorę się za nie!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dedbd7656432.jpg
toż to skandal!!!!!!!!!!!!!!!
i co teraz mam zrobić?julita, estrella, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJulita ale śliczne zdjęcia
pięknie wyglądacie
aż nie mogę się napatrzeć
A za te drożdżówki Cię zabijęchyba za chwilę zrobię sobie przynajmniej chałkę.. bo jagód nie mam żeby takie smakołyki wyczarować
Co do lampy to u nas w sklepie znaleźliśmy taką za 118 zł więc jeszcze nie ma tragedii w porównaniu do innych lamp do pokoju dziecięcego
A ja jestem po wizycie no i dostałam leki... małą dawkę ale jednak bo TSH 2,890 a FT4 0,997 i lekarka uznała, że dla bezpieczeństwa lepiej wziąć leki. Poza tym zaleciła mi przyjmowanie kompleksu witamin dla ciężarnych z jodem więc po drodze odwiedziłam aptekę i zakupiłam co trzebamałaMyszka, julita, Owca123, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Dorcia śliczny chłopczyk
Biedroneczka pora na unpack
Julita rewelacyjna sesja, ja ze swoją czekam aż brzuch będzie okazalszy
Przychodzi do mnie jutro łóżeczko z materacem, ochraniacz na szczebelki,organizer na łóżeczko i girlandamogę już piszczeć
?
małaMyszka, julita, Owca123, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Fatim wrote:Dorcia śliczny chłopczyk
Biedroneczka pora na unpack
Julita rewelacyjna sesja, ja ze swoją czekam aż brzuch będzie okazalszy
Przychodzi do mnie jutro łóżeczko z materacem, ochraniacz na szczebelki,organizer na łóżeczko i girlandamogę już piszczeć
?
bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
A ja taki piękny wpis pisałam, już miałam wysyłać i moj tablet zwariowal i sie zawiesil. Teraz nie chce mi sie pisac od nowa
buuuuu
Juuuuuuuliiiitaaaaaaaa!!!!!! Jaaaaagoooodziaaaaankiiii!!!!
wiecej pisac nie mogę, bo ślinie się na ekranjulita, małaMyszka, estrella, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość