Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie w biurze w ostatnim czasie też wszystkie dziewczyny zaciążają albo są już na macierzyńskim, szefową szlak trafia
z jedną koleżanką z biura mamy dosłownie ten sam termin - w listopadzie pogłskałyśmy razem brzuch innej koleżanki już z dużym brzuchem mówiąc, że się zarażamy i jakieś czary mary bęc
jednym słowem DOBRY ROCZNIK 2015
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 13:44
małaMyszka, Biedroneczka83, Owca123, gosiunia, Natka88, bosa, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Owca123 wrote:Myszko, dzięki za dopisanie mnie do pierwszej strony a mogę jeszcze kolor podać: błękitny albo niebieski? Bo taki coś smutny czarny ten mój nick...
Owca123, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Basia Super Beta!!!!
Z progesteronem nie pomogę, bo nie robiłam i się nie orientuję jaki powinien być. A masz normy jakieś podane?Basik122, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Basik super!
gin mi powtarzał, że jak progesteron jest powyżej 10 to można być już spokojnym a jak powyżej 20 to rewelacja.
na samym początku ciąży (4tc) miałam wynik prog. 11 i gin stwierdził, że przy takim wyniku nie muszę brać nic na podtrzymanie (czyt. dupka lub luteinę), kolejny progesteron (7tc) miałam już 24
nic się nie martw, wszystko jest ok z progesteronemmałaMyszka, Basik122, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Wg norm jest z lab jest dobry
Norma dla I trymestru 11,22 - 90,00
Nie mam wyników z pierwszej ciąży bo to 6 lat temu i nie wiedziałam że coś takiego się w ogóle robi. A o ciąży to mi gin dopiero powiedział hihihi mega zaskoczeniemałaMyszka, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Przedstawiam Wam moją fasolkę
Wczoraj mieliśmy pierwsze spotkanie...
całe 0,75cm do kochania z serduszkiem bijącym 140 uderzeń na minutę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/029eee5cca0b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 17:12
małaMyszka, Owca123, Natka88, Basik122, Biedroneczka83, julita, bosa, Maniuś, estrella, gosiunia lubią tę wiadomość