Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
Basik super beta
Mala mi śliczna fasolka. Zanim się obejrzysz będzie wywijala nóżkami i machala rączkami na usg
Ja zjadłam moj ulubiony jogurt grecki z jagodami z Piątnicy jest boskimała.mi, małaMyszka, Basik122, gosiunia lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
No właśnie dziewczyny z brzuszkami - jak się depilujecie??? Jak??? Ja już dzisiaj musiałam męża poprosić o kontrolę, bo mało widziałam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 20:50
tomania2806, gosiunia, bosa, Fatim lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
małaMyszka wrote:No właśnie dziewczyny z brzuszkami - jak się depilujecie??? Jak??? Ja już dzisiaj musiałam męża poprosić o kontrolę, bo mało widziałam...
w prawdzie brzuch jeszcze mi nic nie zasłania ale polecam krem do depilacji miejsc intymnych, nanosisz krem na 10 minut i po kłopocie nie musisz meć w zasięgu wzroku krocza, nakładasz dłodnią na wyczucie
lubię krem bo po nim odrastające włoski nie kłują, a bikini depilatorem elektrycznym traktujęmałaMyszka, Owca123, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiunia Wojtus jest cudowny, juz sie nie moge doczekac kiedy bede miala takie zdjecie swojego malenstwa
Mala mi piekna fasolka:-)
Basik gratuluje bety!
Myszko niezly baby boom u Ciebie w pracy nie stresuj sie Kochana bo wszystko jest dobrze... Innej opcji nie ma i byc moze juz dzis sie dowiesz czy bedzie synek czy coreczka koniecznie napisz po wizyciemałaMyszka, Basik122, gosiunia, bosa, mała.mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTomania faktycznie czas leci tak szybko ze za chwile bedziemy sie na porodowke pakowac a najwspanialsze jest to ze jeszcze nic nie widac a w naszych malych ludzikach zachodza takie zmiany... Prawdziwy cud
tomania2806, małaMyszka, gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehehe faktycznie jesteście na tym samym etapie. Termin też taki sam!!! Ale będą jaja!!! Dwie w tym samym czasie wow!!!
estrella, gosiunia, tomania2806, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Myszko trzymamy z Wojtkiem kciuki za wizytę i czekamy na wieści
Co do golenia to ja już nic tam nie widzę więc bez lusterka lub pomocy męża się nie obejdzie - a sapię po tym jakbym maraton pokonała jakiś hehe
Mała mi śliczne zdjęcie-gratulujemy serduszka
tomania gratulujemy 10 tygodnia mi też tak szybko leciało,teraz trochę zwolniło przy końcu
Julita super drugi trymestr -pamiętam jak na niego czekałamjulita, małaMyszka, bosa, mała.mi lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Wizyta na 11. Mąż się ze mnie nabija, że stresa mam. Dzisiaj dzień teściowej... Pytam męża czy będziemy mówić komuś o płci odp.: Joooo, ja chyba nie wytrzymam! Jejeheheh oby tylko pokazało co tam ma...
gosiunia, bosa lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Wizyta na 11. Mąż się ze mnie nabija, że stresa mam. Dzisiaj dzień teściowej... Pytam męża czy będziemy mówić komuś o płci odp.: Joooo, ja chyba nie wytrzymam! Jejeheheh oby tylko pokazało co tam ma...
kochana teraz się stresujesz a za 2 godzinki wpadniesz na forum szczęsliwa, zadowolona i wyluzowana i zdasz nam relację co się kryje między nogami twego maleństwamałaMyszka, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
julita wrote:kochana teraz się stresujesz a za 2 godzinki wpadniesz na forum szczęsliwa, zadowolona i wyluzowana i zdasz nam relację co się kryje między nogami twego maleństwa
estrella, julita, Natka88, bosa, Fatim, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny