Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMyszko ale ten twoj suwaczek zapierdziela ja nie lubie brac lekow wiec o ile bole beda do wytrzymania to nawet z nospy nie skorzystam... Wczoraj bolalo ale z przerwami, dzis jest o niebo lepiej... Czuje tylko lekkie bole
Fatim spelnienia marzen i zdrowego dzidziusia daj znac jak po wizycie!
Ale mi sie dzis nie chce pracowac... Jedyne o czym marze to sen. Tylko ze trzeba po powrocie troche mieszkanie ogarnac bo jutro idziemy na imieniny do tesciowej wiec nie bedzie czasu na sprzatanie...
Milego dnia wszystkimmałaMyszka, Owca123, Fatim, bosa lubią tę wiadomość
-
hej Kochane
A my dziś zaczynamy
I prezentujemy się tak:
Nasz Bejbik chyba znowu zmienił pozycję bo po ostatnich lenistwach czuć Go wyraźniej - a ja dzięki temu jestem spokojniejsza
U Nas pogoda dziś super Słonko świeci
Ja po śniadanku czekam na pomiar cukru - w sumie idzie przywyknąć
Kochane życzę słonecznego dniamałaMyszka, tomania2806, Owca123, Maniuś, estrella, gosiunia, Fatim lubią tę wiadomość
-
III trymestr!!! ale ten czas leci!
jeszcze godzinę temu oglądałam swój pamiętnik, gdzie jest fotka testu i pierwszego USG z pęcherzykiem, a teraz to już nie takie maleństwo mam.
Za 13 dni wizyta. Jak otworzyłam szafę to przewaga jest niebieskiego, jakoś przeczucie mam na synka, ale jak będzie córcia, to też ubierzemy w niebieskie a co tam!!!Magda_lena88, estrella, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego Fatim!!!
lena_88 super wyglądasz
Miłego 13-tego dziewczyny!
edit:estrella wrote:Ale mi sie dzis nie chce pracowac... Jedyne o czym marze to sen. Tylko ze trzeba po powrocie troche mieszkanie ogarnac bo jutro idziemy na imieniny do tesciowej wiec nie bedzie czasu na sprzatanie...
Mam to samo, tylko bym spała... a w domu pranie, sprzątanie woła z każdego kątaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 10:27
małaMyszka, estrella, Fatim lubią tę wiadomość
-
to moje dzisiejsze łupy... a poszłam tylko po małą torebeczkę sportową...
a to wszystkie moje dotychczasowe łupy, chociaż ciężko jest wybierać między różowym a niebieskim...
Owca123, Magda_lena88, estrella, gosiunia lubią tę wiadomość
-
małaMyszko łupy pierwsza klasa - ja powiem tak. My płeć poznaliśmy na połówkowym to był bodajże 21tc. I dopiero wtedy zakupy robiłam ale i tak mimo tego, że ma być chłopiec (3usg chyba się nie mylą) to i tak sporo ubranek mam w kolorach uniwersalnych - nie to żebym myślała, że płeć się zmieni ale tak przyszłościowo O tę ciążę walczyliśmy prawie 4 lata więc o drugą chyba zaczniemy starać się szybciej bo jednego jestem pewna nie chcę by moje dziecko było jedynakiem. Sama mam 2 braci i siostrę, mąż ma 4 rodzeństwa i jakie by nie było to fajnie, że się ich ma nawet jak bywają wkurzający dlatego właśnie te ubranka uniwersalne by w razie jak drugie trafi się dziewczynką nie kupować wszystkiego na nowo a poza tym dziewczynka w niebieskim może chodzić - bo nie ukrywam, że mam kilka rzeczy typowo chłopięcych ale i tak mój synek będzie też śmigał np. w fiolecie - chyba mu tym nie zaszkodzę
A my po obiadku - ciekawe jaki cukier będzie :x
A tym czasem spadam odkurzać i może zrobię dla męża ciasto będzie się cieszył bo całe będzie dla niego
PS: a większość moich łupów można zobaczyć u mnie w pamiętnikuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 13:46
małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
hej, hej Magda_lena gratuluję III trymestru, teraz to bardziej niż z górki MałaMyszko imponujące zakupy! sama dziś przechodziłam obok Pepco i korciło mnie trochę aby coś kupić ale dałam na wstrzymanie za to kupiłam sobie kilka drobiazgów.
wpadłam dzisiaj na chwilę do biura ale szybko zwiałam bo jakaś drętwa atmosfera panowała dzisiaj na obiad robię pyzy na parze - mąż poznaniak także muszą być wielkopolskie przysmaki
Fatim naj! naj!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 14:49
małaMyszka, gosiunia, Fatim lubią tę wiadomość
-
Ja kupuję bez względu na płeć. Dziewczynka w niebieskim też polata. A chłopiec z dodatkiem czerwieni i różu będzie spał. Nie bez podstawy mówi się że prawdziwy mężczyzna nie boi się różu. Heheeheh my o drugie też będziemy się starać zaraz jak tylko minie wskazane pól roku i będzie zgoda mojej gin.
Magda_lena88, gosiunia lubią tę wiadomość
-
a mój cukier po obiedzie 78 więc jakby któraś miała problem z obiadem w pt by cukier był niski polecam pieczony filet z łososia do tego surówka 2 średnie marchewki + jabłko i takie domowe piree = ziemniaczki + trochę śmietany robione na masełku i do tego sok pomarańczowy
estrella, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWreszcie po pracy teraz mogę iść spać... sprzątanie i pranie muszą zaczekać
Owca doskonale Cię rozumiem... u mnie pranie już wychodzi z kosza ale ja nie mam na nic sił
Myszko ale szalejesz z ciuszkami już się nie mogę doczekać kiedy i ja będę mogła wyruszyć na zakupy!
Odebrałam dziś wyniki badania krwi i moczu no i mam pewne wątpliwości bo we krwi mam obniżone RDW-CV i monocyty... Wiecie może czym to może być spowodowane? Poza tym w moczu mam liczne bakterie... inne wyniki w normie. Za chwilę napiszę maila do mojej Pani doktor i zapytam czy jest się czym przejmować... bo już sama nie wiemmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
meldujemy się po wizycie...książę ma się dobrze rośnie jak należy, waży 2059g ułożony główkowo ,nie jest nisko ,szyjka też nie najgorsza,cały czas brać luteinę i magnez. Po wizycie obiadek z mężem w restauracji-uwielbiam takie dni razem
mam nadzieję że u Was piątek 13 też z dobrymi wiadomościami
Fatim wszystkiego dobrego,spełnienia marzeń i czekamy na wieści od Was
Myszko super łupy a psinka jak pilnuje hehe
Natka88, julita, estrella, małaMyszka, Owca123, Fatim, Maniuś lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Natka88, julita, estrella, małaMyszka, Owca123, Fatim, Maniuś, Matleena lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
nick nieaktualnySliczne macie brzuszki
Gosiunia super ze wszystko dobrze
Mnie to dziewczyny mozna dobic zaczelam robic pomidorowke na jutro i czego nie mam? Marchweki mam zamrozone warzywa z dzialki od mamy... I okazalo sie ze marchewka juz sie skonczyla... Tak wiec bedzie troche wybrakowana zupamałaMyszka, gosiunia, Owca123 lubią tę wiadomość
-
Estrella!!! Już niedługo wpadniesz w szał zakupów... A pomidorówkę raz zrobiłam bez warzyw. Na samej kostce rosołowej.
Gosia śliczny brzusio! Super, że wszystko jest dobrze.
Fatim gdzie jesteś? Chwal się!!!estrella, gosiunia, Fatim lubią tę wiadomość
-
macham kochane miałam meza w domu wiec go wykorzystałam reszta zakupów remontowych wynoszenie wszystkich gratów z pokoju pakowanie do kartonów uff ide zaraz spać jutro do tesciów na urodziny teścia odezwe sie w poniedziałek
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny