Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez dzis grzeszylam smakołykami
lody kaktus, nachosy z salsą i milkyway -jedno po drugim zjadałam i pęknę... oglądacie Eurowizję?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 22:52
julita, małaMyszka, estrella, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
My wczoraj nie oglądaliśmy eurowizji. Za to zamówiliśmy pizze na meczyk Barcelony i była pyszna. Już dawno nie jadłam tak dobrej pizzy.
Dzisiaj piękna pogoda. Już jestem po śniadanku i czekam aż M. wstanie i zje, to pójdziemy na spacer i na wybory.
Później obiad i może jeszcze wieczorem spacerek...estrella, Fatim, bosa, dorcia8919, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Owca cudowne skarpetki, nie dziwie sie ze sie poplakalas
Ja wczoraj ogladalam eurowizje ale tylko do 22.30 a pozniej odjechalam...
Znow jestem chora... Od czwartkowego wieczora boli mnie gardlo, od wczoraj katar dodatkowo meczylecze sie czosnkiem, cytryna i tabletkami prenalen ale jak tak dalej pojdzie to czeka mnie wizyta u lekarza
mial byc fajny wyjazd nad morze a tu d...
Milej i slonecznej niedzieli!małaMyszka, bosa, Owca123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam i ja
Mąż pojechał na meczyk a ja oglądam tv. Zaraz idę zrobić porządek z włosami i na działkę bo nie ma co się kisić w domku
O 15 obiadek u mamy i potem jedziemy na lody i spełnić obywatelski obowiązek wyborczy
Dziś mamy pierwszą rocznicę śmierci mojego teściaPójdziemy z mężem także na cmentarz i wrócimy do domku bo o 18 meczyk w TV
Miłego dzionka mamuśkimałaMyszka, bosa, Owca123 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane,
Owca szałowe skarpetki
Fatim teraz już z górki
Estrella wracaj szybko do zdrowia
Właśnie wciągnęłam kilogram polskich truskawek - bo tylko tyle miałamPadłam z uśmiechem na twarzy i leżę
Do porodu pozostało 99 dni - teoretycznieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 16:19
małaMyszka, Owca123, dorcia8919, gosiunia, estrella lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
hej dziewczyny
u Nas dziś Wojtusiowy miesiąc
pamiętamy o Was,niestety nie jesteśmy na bieżąco,ale zawsze nadrabiamy
a tu mój miesięczny Fircuś
pozdrawiamymałaMyszka, dorcia8919, Owca123, Natka88, Biedroneczka83, julita, estrella, Maniuś lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Oj jaki bąbelek kochany!!!
U taty taki zadowolony!!!
Śliczny jest!
Zazdraszczam! Jeszcze 81 dni i mój bąbelek będzie tak z tatusiem rządził...gosiunia, julita lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Dziś witam się już w 35 tygodniu - zaczynamy 9 miesiącKiedy to zleciało
Wypad na morze udany, pogoda dopisała. Teraz muszę się tylko pozbyć opuchniętych nóg, bo kostek nie widać
Przyszło mi łóżeczkoKusi mnie żeby złożyć, ale w domu dalej remont i uważam, że nieco to bez sensu. No cóż sprawi mi więcej radości już szykowanie na gotowe
Pranie ciuszków wstawione, oby te napływające chmury, pogody nie zepsuły a zakończę już pranie w całościI dziś czeka mnie ostatnie spotkanie SR.
Gosiunia maluszek supergosiunia, małaMyszka, julita, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam, u nas dziś zaczynamy 33 tc i tym samym pozostało 56 dni to tp
Licząc na cud, że urodzę 2 tyg wcześniej zostało nam zaledwie 42 dni
Dziś śniadanko na ogrodzie z mężem zjedliśmy, poleżeliśmy na kocyku. Teraz odpoczynek i potem jedziemy zamówić narożnik do salonuMiłego dzionka
małaMyszka, julita, estrella, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny!
Chciałabym Wam kogos przedstawic
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/04a92d3f14f6.jpg
To moja coreczka, dziewczynka, Marysia!!! Nie moge nadal w to uwierzyc;)
Klopsik wazy ok.730g, a juz mialam nadzieje, ze urodze male dziecie:Ddorcia8919, Biedroneczka83, Owca123, gosiunia, małaMyszka, julita, estrella, Zgredek, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Natka gratulacje
słodki klopsik
Moja 3 tyg temu ważyła 1950g hehehehe
nio łóżeczko mamy gotowe torba spakowana prawie teraz czekać co najmniej do 17 czerwcawiem ze zleci szybko bo do terminu zostało 38 dni
gosiunia, małaMyszka, julita, estrella, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Natka88 wrote:Czesc Dziewczyny!
Chciałabym Wam kogos przedstawic
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/04a92d3f14f6.jpg
To moja coreczka, dziewczynka, Marysia!!! Nie moge nadal w to uwierzyc;)
Klopsik wazy ok.730g, a juz mialam nadzieje, ze urodze male dziecie:D
Zmieniam na pierwszej stronce dane... -
Gosiunia bąbel jest uroczy i nie mogę się napatrzeć na jego czarne włoski, słodkości!
Dorcia to już ostatnie chwile w dwupakuZgredek i ty już w jakiej zaawansowanej ciąży jesteś!
Natka córeczka jak ta lala, duża dziewucha
Myszko u mnie też możesz wstawić na pierwszej stronie płeć i datę porodu 10.09.2015małaMyszka, dorcia8919, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa wstepie pozdrawiam z Leby
Myszko jechalam dzis przez Rumie, Rede i Wejherowo... Ty gdzies tam mieszkasz prawda?
Gosiunia Wojtus jest przesliczny, taki slodki ze nic tylko tuliccudowne malenstwo
Natka a to niespodziankawidac nie bez powodu mieliscie taki problem z wyborem imienia
ja mam polowkowe za tydzien i jak plec sie potwierdzi to dopiero rusze po zakupy
wciaz mam obawy ze mojej coreczce cos jednak wyrosnie
Myszko ja zostaje w naszym kraju bo prezydent i tak ma malutka wladze, w zasadzie pelni funkcje reprezentacyjne... Wazniejsze beda wybory parlamentarne... A dla mnie chyba najbardziej istotne sa wybory samorzadowe gdzie wybieramy ludzi ktorzy faktycznie moga zrobic cos w naszym najblizszym otoczeniu
Biedroneczka i Zgredek u Was juz ostatnia prosta... Super!
Dorcia fajnie ze wyjazd udany, no i gratuluje 9 miesiaca
U mnie gardlo dalej boli ale trudno... Korzystam z wyjazdu i sie do tego bolu zaczynam przyzwyczajac... Czy pije cieple czy zimne to i tak boli...
Jeszcze raz pozdrawiam i uciekam do meza :-*małaMyszka, Owca123, dorcia8919, gosiunia lubią tę wiadomość
-
estrella tak Wejherowo to moje rodzinne miasto hehehehehe w zasadzie wiesz, psy tu dupa*mi szczekają, ale człowiek jak się przyzwyczai do miejsca przez 29 lat, to ciężko się wydostać.
Wiem, że prezydent to tylko reprezentacja kraju, zobaczymy co będzie to będzie.
A Ty Kochana w Łebie długo będziesz wypoczywać?
Jutro odbieramy autko, więc trzeba będzie przetestować hehhehe namawiam męża na wypad do Łeby, ale ma opory...gosiunia, estrella lubią tę wiadomość
-
zamiast miętki zrobiłam meliskę... ale plus tej pomyłki jest taki, że przestała mnie boleć głowa, tak mocno jak bolała... tyle, że trzeba się położyć do łóżeczka, bo oczy ciężkie cholernie...
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Dobry!
Pogoda nijaka, ja ledwo żyję po dziwnej nocy i śniących się pierdołach próbuję dojść do życia i chociaż do odrobiny funkcjonowania.
Dziś cały dzień sama, a że nijako mi to zarządzam błogie lenistwo. Do mamy z kwiatkiem jedziemy dopiero jutro, więc dziś mogę sobie pozwolić na nic nierobienie.
No a teraz odrobina grubasównasz 35t+1d:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 11:53
Owca123, małaMyszka, Maniuś, Natka88, julita, gosiunia, estrella lubią tę wiadomość