Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
Śniadanko
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/de6677f72fef.jpg
Witamy się w ostatnim dniu 28 tygodnia
Dzisiaj w planie praca zaliczeniowa. W końcu ją napiszę i będzie z głowy...julita, dorcia8919, Owca123, bosa, estrella, gosiunia, Fatim lubią tę wiadomość
-
Dobry!
Pogoda? hmm... ciężko stwierdzić. Bo niby świeci słońce, a niby są chmury. A ja ledwo żyjęJakoś spać w nocy nie mogłam. O dziwo, bo za wiele na siku nie wstawałam, pierwsza nocka od wielu miesięcy gdzie skóra nie swędziała, więc powinnam spać, a tu lipa. Jak już dobrze zasnęłam mąż wstawał do pracy itd. Mam nadzieję, że kawa mnie pobudzi - choć na chwilę
No i dziś czeka mnie pakowanie, a z rana wyjazd na morzejuż się doczekać nie mogę
a jak na razie miłego dnia!
Estrella wszystkiego naj!!!Owca123, julita, bosa, małaMyszka, estrella, gosiunia, Fatim lubią tę wiadomość
-
Hej kochane,
U nas wszystko ok. Alicja waży 772 gSerce bije 150 razy na min. Główka na dole. Wszystkie wymiary idealne. Oczywiście po raz kolejny nie mam żadnego zdjęcia bo moja córcia jest wstydnisią i nawet stópki nie dala sobie sfotografować
Dostałam skierowanie na krew, mocz i glukozę.
Kolejna wizyta dopiero 17.06-jak ja wytrzymam 4 tyg?
Estrella 100 lat kochana :*
małaMyszka, julita, dorcia8919, Owca123, estrella, gosiunia, Fatim lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
julita wrote:a u mnie stuknęło 60% i zaczął się 25tc (24+0)
Myszka to jest mus truskawkowy + kiwi a to białe to bita śmietana? wygląda rewelacyjnie a pewnie smakuje jeszcze lepiejjulita, Owca123, estrella, bosa, gosiunia, Fatim lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Witamy się i my. U nas pogoda bez sensu, niby ciepło ale duszno i ma się na deszcz... Strasznie ciężko Mi się oddycha
masakra. My wizytujemy dopiero 09.06
jeszcze tyleee czsasu...
Zostało nam zaledwie 60 dni do tpSuper
Mamy jeszcze chwilę spokoju więc trzeba korzystać bo na początku czerwca ruszamy z kopyta z zakończeniem remontu. Pokój młodego- szafa no i umeblowanie wszystkiego, dodatki itd. Naroznik kupujemy więc trzeba opróżnić salon, do tego krzesła tez do salonu... Trzeba będzie się zacząć pakowac do szpitala, kupić to czego jeszcze nie mamy i czekac z niecierpliwością
małaMyszka, Owca123, estrella, bosa, gosiunia, Fatim lubią tę wiadomość
-
po wczorajszej wzmożonej aktywności fizycznej czyli po sprzątaniu domu mam takie zakwasy na pośladkach i udach jakbym wykonała conajmniej ostry trening z Chodakowską
i to jest najlepszy dowód na moje zasiedzenie w ciąży, mięśnie mi zanikłymałaMyszka, bosa, Fatim lubią tę wiadomość
-
witam sie wyniki ok wizyta ok ciesze sie bardzo kolejna 3 czerwa potem 17
dzis zaczynamy 35tydz11 czerwca ciąża donoszona
hmm a ja moge i chce sie rozpakować po 19 czerwca hehehe zobaczymy jak pójdziejulita, dorcia8919, małaMyszka, estrella, bosa, gosiunia, Fatim lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny :-*
Myszko pyszne sniadanko, ja czekam na warzywa od mojej mamy zeby robic takie owocowo warzywne smoothies
Bosa super ze Alicja tak ladnie rosnie
Dorcia zycze dobrej pogody! Odpoczywaj
Ja juz u mamy wiec lenistwo na calego, szkoda tylko ze gardlo mnie zaczyna pobolewac... Oby szybko przeszlo...
U mnie dzis poczatek 21 tygodnia a wiec 50% ciazy za mnaOwca123, dorcia8919, bosa, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się z 50% za nami i przed nami
dzisiaj robiłam morfologię, mocz i żelazo na własną rękę a we wtorek USG połówkowe. Pierwszy raz obchodzone podwójnie (mam imieniny w dzień matki) tak więc życzę sobie by Oliwia była Oliwią i rosła cała i zdrowa
Przez ostatnie dni poznałam cykl mojej gwiazdeczki, szaleje i kopie o regularnych porach
Owca123, małaMyszka, bosa, dorcia8919, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Wpadam na moment się przywitać i pochwalić małą zdobyczą
dziewczyny, ja się popłakałam ze wzruszenia w sklepie jak zobaczyłam te skarpeteczki. Haha lekki wstyd, ale cóż
mąż się uśmiał ze mnie, ze aż tak mi hormony buzują, hehe
oby Hania nie była taka beksą jak mama
Miłego i słonecznego weekendu!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4be8de449665.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 15:39
małaMyszka, estrella, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Fatim gratuluję 50% !!! Owca skarpetki genialne
a ja z rana zaliczyłam fryzjera a o godz. 20 wyruszam na firmową imprezę, taka na luzie w knajpiepiwa się nie napiję ale latte i owszem
lokal węgierski więc zamówię sobie placki po węgiersku, firma stawia to nie będę sobie żałować heh
małaMyszka, małaMyszka, Fatim, Owca123, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Fatim- to już 50%!!!!!
Owca skarpetki boskie !!!!! Też bym się popłakała
Julita pewnie nie żałuj sobie!!!! Firma stawia to korzystajFatim, Owca123, julita, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Owca też się zastanawiam cały czas nad kupnem tych skarpetek jak je widzę, ale czekam do wtorku
Jak te 50% szybko minęło, niesamowite, boję się tylko pomyśleć co będzie później skoro teraz mam olbrzymi apetyt...wróciłam z miasta na którym pochłonęłam dużego kebaba i torbę krówek, bo na wagę sprzedawali np kokosowe,kakaowe, śliwkowe, z bakaliami, arachidowe... Mogłabym wymieniać bez przerwy
Julita korzystaj póki możesz i nie żałuj sobie na koszt firmy!
Owca123, julita, małaMyszka, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość