X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wiek ciąży
Odpowiedz

Wiek ciąży

Oceń ten wątek:
  • Panikara 2.0 Znajoma

Wysłany: 14 października, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny jesteście kochane 🫶
    Dostałam receptę na bonjeste ale dużo czytałam że powoduje senność. Doby by mi brakło gdybym jeszcze więcej miała spać... Także nie wykupiłam na razie. Mam anaketon, pije herbatę z cytryną i imbirem w dużych ilościach. Nic to nie daje.
    Zamówiłam suple do wsparcia wątroby bo przeczytałam że to wynika z tego iż wątroba może nie radzić sobie z hormonami. Do tego bcomplex w płynie bo tabsy ciężko mi się teraz łyka.
    Zamierzam jutro ogarnąć sobie lekarza tak żeby w przyszłym tygodniu mieć wizytę i zrobić pierwsze badania. Mam nadzieję że mimo iż od piątku praktycznie nic nie jem z bobasem wszystko jest okej i skończymy już to pasmo niewiadomych i straszenia...
    Zastanawiam się też na umówieniem konsultacji z dietetykiem takim od prowadzenia ciąży by ustawił mi suplementację pod wyniki badań i pomógł trochę z samopoczuciem...
    Wam już nie dużo zostało 🥹🥹🥹

Foksik 🦊, Paulivvv lubią tę wiadomość

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ