Wózek - jaki wybrać?
-
WIADOMOŚĆ
-
weronikabp wrote:wrzucam Ci ten link, gdybyś była zainteresowana przyjrzeniem się temu modelowi, na żywo obejrzałam wózki u jedynego przedstawiciela foppapedretti na Polskę, ale tak jak mówię ceny strasznie zawyżają a do tego mały wybór kolorów.
http://www.ebay.it/itm/TRIO-Myo-Foppapedretti-Color-Beige-/110874959498?pt=Passeggini_e_Seggiolini&hash=item19d0a99e8a
Dziękuję Kochanie, napewno się przyjrzę bliżej, bo jestem naprawdę zauroczona
na żywo można zobaczyć gdzieś pod Warszawą prawda?weronikabp lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Czy któraś z Was orientuje się gdzie w Krakowie można obejrzeć wózki Camarelo?
Bardzo mi przypadł do gustu ich model Carera, ale muszę go najpierw pomacać itp zanim kupię
Nie ma ich w Smyku ani w Entliczku niestety... są w Bochni, ale to dla mnie 70 km w 1 stronę -
Bylam dzis w sklepie, fajny moge polecic Dudek, Dzielna, Warszawa.
Najlepsza obsluga z jaka sie spotkalam, duzy wybor wozkow.
Jeszcze raz oblukalam Bebetto Luca, oraz pokazali mi tez ten Nico plus.
Mialam swoja miarke i faktycznie, NIco ma wewn gondoli 78 cm, a Luca 75cm.
Takze jednak troszke mniejsza. Nico tez przypadl mi do gustu, ale tak mi sie podoba cholernie ten material w Luca ze chyba juz nie ma odwrotu
Jeszcze raz popatrzylam na te Camarelo. Camarelo - carera,ktory tez wchodzil w grę, ale wozki Bebetto wygladaly o wiele lepiej, tamtem przy nich wygladal jakos tak tandetnie, nie wiem jak to nazwac...
Inne wozki tez ok, ale z tych lekkich nowego nic nie wymysle
Duzo rozmawialismy o gondoli, ale zapewniano mnie, że te 3 cm nie powinny zrobic roznicy, wiec jeszcze pomysle, ale chyba juz zostanę przy tej LuceWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 15:32
-
deidre wrote:Cześć dziewczyny!
Czy któraś z Was orientuje się gdzie w Krakowie można obejrzeć wózki Camarelo?
Bardzo mi przypadł do gustu ich model Carera, ale muszę go najpierw pomacać itp zanim kupię
Nie ma ich w Smyku ani w Entliczku niestety... są w Bochni, ale to dla mnie 70 km w 1 stronę
Kochana tez jestem zainteresowana wogole jak ktos by mogl podrzucic sklepy gdzie jest duuzy wybor wozkow ja bede w pl tylko w maju przed porodem i chce ten czas wykozystac na poszukiwania wozka. Wiec bede wdzieczna
-
Paula55 wrote:Kochana tez jestem zainteresowana wogole jak ktos by mogl podrzucic sklepy gdzie jest duuzy wybor wozkow ja bede w pl tylko w maju przed porodem i chce ten czas wykozystac na poszukiwania wozka. Wiec bede wdzieczna
Paula, dostałam listę sklepów z wózkami Camarelo od producenta. Wklejam poniżej
BOBAS
RYNEK 11
LIMANOWA
F.H. AGA
SŁONECZNA 2D
MYŚLENICE
F.P.H. JUNIOR
SOBIESKIEGO 10
MYŚLENICE
KUBUŚ
PARTYZANTÓW 2
BOCHNIA
MITRO MARIAN
LELUCHÓW 22
MUSZYNA
MITRO ROBERT
LELUCHÓW 18B
MUSZYNA
PPHU MARZENA ZASTAWNIAK
KRAKOWSKA 17
GDÓW
SKLEP Z ARTYKUŁAMI DZIECIĘCYMI SAJDAK
LELUCHÓW 7
MUSZYNA
CH DĄBROWIAK
SUCHARSKIEGO 7
DĄBROWA TARNOWSKA
Dla mnie trochę kiepsko, nie ma tych wózków w ogóle w samym Krakowie.
Co do innych sklepów, gdzie można obejrzeć i przetestować wiodące marki wózków, to polecam dużego Smyka w Modlniczce (zaraz pod Krakowem, CH Futura).
Mają dużo miejsca, można sobie wózek ściągnąć, pojeździć, wpiąć gondolę, spacerówkę, przymierzyć fotelik itp.
Jeszcze duży Smyk jest w CH Bonarka - ale nie byłam w nim.
Entliczka nie polecam, byłam w tym na ul. Wyki.
Niby dużo wózków (ale tylko niby, bo jak zapytałam o Baby Design Lupo, to pani zrobiła wielkie oczy że nie zna firmy Baby Design i nie mają), ale w zasadzie żadnego nie ściągniesz i nie pojeździsz, bo nie ma miejsca. -
Paula_29, Baby Design też znalazłam już właśnie w Modlniczce
Paula55, ja mam właśnie bliziutko do Modlniczki odkąd się wyprowadziłam z Krakowa
Generalnie jestem zdeterminowana żeby zobaczyć wózki Camarelo, więc się chyba wybiorę do Kubusia do Bochni - wyglądają na duży sklep z dobrym zaopatrzeniem.
-
Jeśli chodzi o hurtownie Kubuś w Bochni to byłam tam jakieś 2 m-ce temu i jestem rozczarowana, wózków mają rzeczywiście sporo ale na zdjęciach hurtownia wygląda na dużo większą niż w rzeczywistości. Naprawdę jest sporo mniejsza niż Smyk w Modlniczce i poza wózkami całego asortymentu jest dużo mniej i mało miejsca by pojeździć wózkami
-
Paula_29 wrote:Jeśli chodzi o hurtownie Kubuś w Bochni to byłam tam jakieś 2 m-ce temu i jestem rozczarowana, wózków mają rzeczywiście sporo ale na zdjęciach hurtownia wygląda na dużo większą niż w rzeczywistości. Naprawdę jest sporo mniejsza niż Smyk w Modlniczce i poza wózkami całego asortymentu jest dużo mniej i mało miejsca by pojeździć wózkami
Jakby jeszcze Smyk w Modlniczce miał wózki Camarelo, to by była bajka... -
Bea_tina zdecydowaliśmy się na kremowy z paskiem na gondolce brązowym w kropki, bo stwierdziliśmy że dzidzia przyjdzie na świat wiosną, więc będzie się ładnie prezentował. A plusem jest to że tkaninę można wypiąć do prania. Również zależało nam na tym żeby był uniwersalny, bo nie wiadomo kto zamieszka następnym razem w moim brzuszku Więc wyczekujemy
Bea_tina lubi tę wiadomość
-
moje typy to:
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2211
http://dolnoslaskie.all.biz/wozek-maked-lucky-duza-gondola-g172362
http://www.entliczekpentliczeksklep.pl/wozki-dzieciece/wozki-dzieciece-wielofunkcyjne/camarelo-wozek-3w1-carera_p_827.html
i wózek który przykuł moja uwagę najbardziej
http://dino.sklep.pl/nowy/wOzki-baby-safe-c-1021_1127.html - bo widziałam go na żywo
-
nick nieaktualny