WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wózek - jaki wybrać?
Odpowiedz

Wózek - jaki wybrać?

Oceń ten wątek:
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    wrzucam Ci ten link, gdybyś była zainteresowana przyjrzeniem się temu modelowi, na żywo obejrzałam wózki u jedynego przedstawiciela foppapedretti na Polskę, ale tak jak mówię ceny strasznie zawyżają a do tego mały wybór kolorów.

http://www.ebay.it/itm/TRIO-Myo-Foppapedretti-Color-Beige-/110874959498?pt=Passeggini_e_Seggiolini&hash=item19d0a99e8a

Dziękuję Kochanie, napewno się przyjrzę bliżej, bo jestem naprawdę zauroczona :)
    na żywo można zobaczyć gdzieś pod Warszawą prawda?

weronikabp lubi tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RewolucjaSięDzieje wrote:
    Dziękuję Kochanie, napewno się przyjrzę bliżej, bo jestem naprawdę zauroczona :)
    na żywo można zobaczyć gdzieś pod Warszawą prawda?
    tak w zasadzie to wawa, tuż przy A2/S2 :)

• deidre Ekspertka

Wysłany: 25 marca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Czy któraś z Was orientuje się gdzie w Krakowie można obejrzeć wózki Camarelo?
    Bardzo mi przypadł do gustu ich model Carera, ale muszę go najpierw pomacać itp zanim kupię ;-)

Nie ma ich w Smyku ani w Entliczku niestety... są w Bochni, ale to dla mnie 70 km w 1 stronę :(

v50lkjv.png
  • agi88 Ekspertka

Wysłany: 25 marca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej deidre ja również szukałam sklepu i napisałam do producenta gdzie u mnie w woj. Śląskim mogę go zobaczyć na żywo i odpisali mi w mailu nazwy sklepów oraz ich adresy także najlepiej napisz bezpośrednio do producenta :)

deidre lubi tę wiadomość

ckaiskjoo29j6f91.png

relgcwa165pw8251.png
  • deidre Ekspertka

Wysłany: 25 marca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki wielkie Agi88!

agi88 lubi tę wiadomość

v50lkjv.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest już taki temat założony

https://bellybestfriend.pl/forum/po-narodzinach/jaki-wozek-wybrac,440.html

Miriam, nutka lubią tę wiadomość

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • lolka83 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam dzis w sklepie, fajny moge polecic Dudek, Dzielna, Warszawa.
    Najlepsza obsluga z jaka sie spotkalam, duzy wybor wozkow.
    Jeszcze raz oblukalam Bebetto Luca, oraz pokazali mi tez ten Nico plus.
    Mialam swoja miarke i faktycznie, NIco ma wewn gondoli 78 cm, a Luca 75cm.
    Takze jednak troszke mniejsza. Nico tez przypadl mi do gustu, ale tak mi sie podoba cholernie ten material w Luca ze chyba juz nie ma odwrotu :)

Jeszcze raz popatrzylam na te Camarelo. Camarelo - carera,ktory tez wchodzil w grę, ale wozki Bebetto wygladaly o wiele lepiej, tamtem przy nich wygladal jakos tak tandetnie, nie wiem jak to nazwac...

Inne wozki tez ok, ale z tych lekkich nowego nic nie wymysle :(
    Duzo rozmawialismy o gondoli, ale zapewniano mnie, że te 3 cm nie powinny zrobic roznicy, wiec jeszcze pomysle, ale chyba juz zostanę przy tej Luce :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 15:32

MamoZobacz.pl

wff22n0auovilby7.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deidre wrote:
    Cześć dziewczyny!

Czy któraś z Was orientuje się gdzie w Krakowie można obejrzeć wózki Camarelo?
    Bardzo mi przypadł do gustu ich model Carera, ale muszę go najpierw pomacać itp zanim kupię ;-)

Nie ma ich w Smyku ani w Entliczku niestety... są w Bochni, ale to dla mnie 70 km w 1 stronę :(

Kochana tez jestem zainteresowana :) wogole jak ktos by mogl podrzucic sklepy gdzie jest duuzy wybor wozkow :) ja bede w pl tylko w maju przed porodem i chce ten czas wykozystac na poszukiwania wozka. Wiec bede wdzieczna :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• deidre Ekspertka

Wysłany: 26 marca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Kochana tez jestem zainteresowana :) wogole jak ktos by mogl podrzucic sklepy gdzie jest duuzy wybor wozkow :) ja bede w pl tylko w maju przed porodem i chce ten czas wykozystac na poszukiwania wozka. Wiec bede wdzieczna :)

Paula, dostałam listę sklepów z wózkami Camarelo od producenta. Wklejam poniżej :-)

BOBAS
    RYNEK 11
    LIMANOWA

F.H. AGA
    SŁONECZNA 2D
    MYŚLENICE

F.P.H. JUNIOR
    SOBIESKIEGO 10
    MYŚLENICE

KUBUŚ
    PARTYZANTÓW 2
    BOCHNIA

MITRO MARIAN
    LELUCHÓW 22
    MUSZYNA

MITRO ROBERT
    LELUCHÓW 18B
    MUSZYNA

PPHU MARZENA ZASTAWNIAK
    KRAKOWSKA 17
    GDÓW

SKLEP Z ARTYKUŁAMI DZIECIĘCYMI SAJDAK
    LELUCHÓW 7
    MUSZYNA

CH DĄBROWIAK
    SUCHARSKIEGO 7
    DĄBROWA TARNOWSKA

Dla mnie trochę kiepsko, nie ma tych wózków w ogóle w samym Krakowie.

Co do innych sklepów, gdzie można obejrzeć i przetestować wiodące marki wózków, to polecam dużego Smyka w Modlniczce (zaraz pod Krakowem, CH Futura).
    Mają dużo miejsca, można sobie wózek ściągnąć, pojeździć, wpiąć gondolę, spacerówkę, przymierzyć fotelik itp.
    Jeszcze duży Smyk jest w CH Bonarka - ale nie byłam w nim.
    Entliczka nie polecam, byłam w tym na ul. Wyki.
    Niby dużo wózków (ale tylko niby, bo jak zapytałam o Baby Design Lupo, to pani zrobiła wielkie oczy że nie zna firmy Baby Design i nie mają), ale w zasadzie żadnego nie ściągniesz i nie pojeździsz, bo nie ma miejsca.

v50lkjv.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejj jestem Ci strasznie wdzieczna :) dziekuje!!!
    Do bonarki nie mam daleko a Modlniczka niedaleko mnie jest wiec napewno podjade :)
    Super!!! Jeszcze raz dzieki :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deidre, ja kupiłam baby design w Bonarce ale w Modlniczne jest większy wybór i lepsze możliwości pojeżdżenia i przetestowania, Bonarkę wybrałam bo tam akurat był "mój" kolor

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • deidre Ekspertka

Wysłany: 28 marca 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29, Baby Design też znalazłam już właśnie w Modlniczce :-)

Paula55, ja mam właśnie bliziutko do Modlniczki odkąd się wyprowadziłam z Krakowa :-)

Generalnie jestem zdeterminowana żeby zobaczyć wózki Camarelo, więc się chyba wybiorę do Kubusia do Bochni - wyglądają na duży sklep z dobrym zaopatrzeniem.

v50lkjv.png
  • agi88 Ekspertka

Wysłany: 28 marca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie czekam na przesyłkę z Kubusia w Bochni Camarelo Carera zdj. zamieściłam w poście wyżej, w poniedziałek kurier u mnie zawita :). już nie mogę się doczekać :D

ckaiskjoo29j6f91.png

relgcwa165pw8251.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi na ktory kolor sie zdecydowaliscie? My tez ten model wybralismy w kolorze szaro zoltym;) ale bede zamawiac w kwietniu, ale tez z tej hurtowni kubus;)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o hurtownie Kubuś w Bochni to byłam tam jakieś 2 m-ce temu i jestem rozczarowana, wózków mają rzeczywiście sporo ale na zdjęciach hurtownia wygląda na dużo większą niż w rzeczywistości. Naprawdę jest sporo mniejsza niż Smyk w Modlniczce i poza wózkami całego asortymentu jest dużo mniej i mało miejsca by pojeździć wózkami

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • deidre Ekspertka

Wysłany: 28 marca 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    Jeśli chodzi o hurtownie Kubuś w Bochni to byłam tam jakieś 2 m-ce temu i jestem rozczarowana, wózków mają rzeczywiście sporo ale na zdjęciach hurtownia wygląda na dużo większą niż w rzeczywistości. Naprawdę jest sporo mniejsza niż Smyk w Modlniczce i poza wózkami całego asortymentu jest dużo mniej i mało miejsca by pojeździć wózkami

Jakby jeszcze Smyk w Modlniczce miał wózki Camarelo, to by była bajka...

v50lkjv.png
  • agi88 Ekspertka

Wysłany: 29 marca 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina zdecydowaliśmy się na kremowy z paskiem na gondolce brązowym w kropki, bo stwierdziliśmy że dzidzia przyjdzie na świat wiosną, więc będzie się ładnie prezentował. A plusem jest to że tkaninę można wypiąć do prania. Również zależało nam na tym żeby był uniwersalny, bo nie wiadomo kto zamieszka następnym razem w moim brzuszku :) Więc wyczekujemy :D

Bea_tina lubi tę wiadomość

ckaiskjoo29j6f91.png

relgcwa165pw8251.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje typy to:
    http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2211

http://dolnoslaskie.all.biz/wozek-maked-lucky-duza-gondola-g172362

http://www.entliczekpentliczeksklep.pl/wozki-dzieciece/wozki-dzieciece-wielofunkcyjne/camarelo-wozek-3w1-carera_p_827.html

i wózek który przykuł moja uwagę najbardziej
    http://dino.sklep.pl/nowy/wOzki-baby-safe-c-1021_1127.html - bo widziałam go na żywo

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dwa typy: Euro Cart Passo i Bebetto Luca

lolka83 lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie zakochalam w tym:)
    widzialam go na zywo i juz innego nie chce:)
    http://www.emmaljunga.pl/wozki-dzieciece/Mondial-Duo-Combi/

dqprhdgeyewjk8qy.png
1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ