Wózek - jaki wybrać?
-
WIADOMOŚĆ
-
BiB wrote:Nalka, w jedo fyn memo jest składana gondola? Bo ja kupiłam ten wózek i szczerze nie miałam o tym pojęcia- nawet jak był spakowany w kartonie to w całości
madzia84 lubi tę wiadomość
-
http://www.babyactive.pl/shell-eko/
widziałam na żywo w bobowózki, lekki z gondolą 9 kg, zdjęcia mu dużo odpierają, w bobo za 1449 2w1, na allegro 2w1 1499 ale dużo gratisów, dwie osobne budki (moja siostra do gondoli i spacerówki miała jedną.... i jak założyła do spacerówki, to była już wypłowiała)...
super kosz pod wózkiem i gondola duża. na allegro w wersji 3w1 1699 -
nick nieaktualnyostatnio dużo czytałam w necie, potwierdzają się dobre opinie o polskich produktach, no i są tańsze, ale sporo osób ostatecznie kupuje oddzielnie spacerówkę lub dokupuje inną, bo te w zestawach bywają za małe lub duże,
kupując oddzielnie nie koniecznie jest drożej, a koszty rozkładają się, bo można odsprzedać wózek i zakupić spacerówkę, muszę zbierać na większe mieszkanie i wolę kupić używany wózekweronika86 lubi tę wiadomość
-
Hey mój Marczello testuje juz 2 miesiąc wozek x-landera move i jest zachwycony ja też bo i zwrotny , lekki i dobrze sie prowadzi i slrawdza sie na naszej drodze i w domu jak pogoda do kitu
i okazyjnie a allego go kupilismy bo kosztowal 4 tys , a my daliśmy 2 tys ostatni wózek na tej aukcji byl i promocja
-
Czy któraś zastanawiała się nas Tako Extreme?
Nie widziałam go na żywo ale po tym co o nim wyszukałam - info i filmiki;) jestem zachwycona... - szczególnie pod względem funkcjonalnym (w sumie ma wszystko czego oczekiwałabym od tego typu pojazdu). Dzidzia urodzi się w listopadzie, więc plusami są:
- duża gondola (90 cm)
Inne +:
- pompowane koła (sprawdzą się w nierównych terenach i na off roadowych spacerach - mi na pewno się przydadzą)
- system anti - shock (takie niby amortyzatory na przednie koła)
- amortyzatory (na tył z możliwością regulacji)
- blokowanie kół na wprost (przód)
- wentylowana budka (przyda się do spacerówki)
- system przyczepiania osłonek i moskitiery (to rozwiązanie mnie ujęło, bo na wsi gdzie mieszkam jest latem strasznie dużo komarów a tutaj wydaje się, że owady nie mają szans dostać się do dziecka)
- regulacja pokrętłem nachylenia gondoli
- 5 punktowe pasy bezpieczeństwa (spacerówka)
- możliwość dopasowania fotelika samochodowego
Jedyne co mi zbytnio nie pasuje to kolorystyka - dla dziewczynki ciężko... ale coś za coś. Wizualnie również mi się podoba. Do tego znalazłam sklep, gdzie można kupić 3w1 (+Maxi Cosi Pebble) za całkiem rozsądne pieniądze:)
filmiki do wózka (może kogoś zainspirują
www.youtube.com/watch?v=4USX83va38Q
www.youtube.com/watch?v=q7zGxLcbMxo
A i co jeszcze na stronie producenta jest fajne wyposażenie. Jedyną rzeczą, którą chciałabym dokupić jest śpiworek, bo w ziemie się na pewno przyda, ale kosztuje 120 zł, więc nie jest źle:)
-
Hmm, w swoim jedo fyn mam praktycznie wszystko to co wymieniłaś. Nie wiem tylko jakiej wielkości gondola, ale pewnie trochę mniejsza, co mi nie przeszkadza bo moje dziecko w dniu narodzin osiągnęło szalony wzrost 48 cm. Ale moja bratowa ma tako i są zadowoleni.
-
Nalka wrote:tak ale jedo fyn memo special edition, różni się od classic m.in właśnie gondolą. A nam zalezało, żeby jak najwięcej sie części składało, bo mamy mały samochód. Zanim kupiliśmy najpierw sprawdziliśmy w sklepie czy nam się zmieści.
A to super, bo akurat ja kupiłam jedo fyn memo special edition. Muszę obczaić jak to się składa.
-
Karolina85 wrote:Zakochalam sie w nim
Gdzie w okolicach krakowa mozna go zobaczyc na zywo?
Sklep firmowy LONEX - KRAKÓW, Tel. 690 646 111
e-mail: [email protected], www.wozkikrakow.pl,
ul. Kalwaryjska 36, 30-504 Kraków -
Kasieńka89 wrote:Witam przyszłe mamusie! ja sie zdecydowałam z mężem na model retro:
http://www.youtube.com/watch?v=svxBwbNH-xM
podałam filmik w którym go ładnie pokazano:)
Ma bardzo fajnie zabudowaną gondolę, to duży plus, nie będzie mu świecić słońce i przed wiatrem też chroni. Chyba pierwszy raz widzę taki "dach" w gondoliKasieńka89 lubi tę wiadomość
-
Agusia ;) wrote:Dziewczyny a czy któraś użytkuje / użytkowała lub kojarzy od znajomych wózek Camerelo Carmela? jestem zainteresowana tym wózkiem, chciałabym poznać jakieś szczegóły
Ja mam ten wózek, uzywam od maja i jestem w nim zakochanaAgusia ;) lubi tę wiadomość
-
ja tez wlasnie mysle nad camarello carmela, ich minus wlasnie jak dla mnie to kolorystyka i ponoc cos z srodkiem gondoli jest nie tak
mysle jeszcze o riko nano tu znow minus za oparcie krotkie w spacerowce i ta folie na podnozku
i ostatni bebetto silvi
i sama nie wiem ci by tu wybrac.. -
karmelek wrote:ja tez wlasnie mysle nad camarello carmela, ich minus wlasnie jak dla mnie to kolorystyka i ponoc cos z srodkiem gondoli jest nie tak
mysle jeszcze o riko nano tu znow minus za oparcie krotkie w spacerowce i ta folie na podnozku
i ostatni bebetto silvi
i sama nie wiem ci by tu wybrac..
A co jest nie tak ze srodkiem w gondoli ? mozesz to rozwinac ? -
Hej kupilam jane muum isofix caly set, nie polecam chyba ze ktos ma domek i mieszka w hiszpanii
na pl zimy za zimny, konstrukcja lekka acz malo stabilna, w gondoli na plako leci glow baby w dol, kosz b maly gondoli, fotelik bez budki
plusem jest zwrotnosc i duze kola, regulowana raczka do prowadzenia, latwosc zlozenia stelaza, niewielki ciezar w sumie
szkoda ze kupilam na allegro bez ogladania, dotykania zdalnie ale czas naglil moj blad
cena w stos do jakosci zawyzona
w srodku nada boki wylozyc, baby zjezdza i raz moja mala b mocno podrapala sie po nosie wlasc rana mini na wertepie