Wózek - jaki wybrać?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ponieważ dostałam w prezencie wózek a drugi miałam kupiony wcześniej to odsprzedam ten co kupiłam otóż mam na sprzedaż nowy wózek bebetto solaris kolor szaro grafitowy. Posiada gondolę, spacerówkę, torbę folię moskieterę oraz dwa pokrycia na nóżki. Sprzeadm za niższą cenę niż w sklepie.
-
nick nieaktualnymisiaa wrote:Witam, dotarł do mnie właśnie wózek camarelo carera i po zamontowaniu gondoli boki opadają w dół, co mam zrobić żeby to wyglądało jak ma wyglądać? Proszę o jakąs poradę.
Miasiaa, może zadzwoń tam gdzie kupiłaś i podpytaj, bo jak widziałam w sklepie to nie kojarzę, żeby tam cokolwiek opadało...misiaa, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
MonikaDM wrote:Miasiaa, może zadzwoń tam gdzie kupiłaś i podpytaj, bo jak widziałam w sklepie to nie kojarzę, żeby tam cokolwiek opadało...
Napisałam do sklepu Pod materacem są takie druty i trzeba je po prostu odpowiednio ustawić Alarm odwołanyMonikaDM, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Właśnie przyszedł nasz przepiękny Bugaboo Cameleon 2
Znaleźliśmy w necie używany 10 miesięcy, niektóre elementy są jeszcze w folii, wygląda jak nowy.
W skład zestawu wchodzi gondola, spacerówka i wypasiony fotelik Maxi Cosi Cabriofix (mój mąż ma obsesję na punkcie bezpieczeństwa..).
Już był wożony nasz pies, zastanawiam się nad chodzeniem po sąsiadach i szukaniem dzieci, które mogłabym powozić
Maj law
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 23:30
sebza, malinka1984, Krysti lubią tę wiadomość
-
misiaa wrote:Witam, dotarł do mnie właśnie wózek camarelo carera i po zamontowaniu gondoli boki opadają w dół, co mam zrobić żeby to wyglądało jak ma wyglądać? Proszę o jakąs poradę.
-
Dziewczyny czy któraś z was zdecydowała się może na baby design lupo comfort?
Macałam go w sklepie i bardzo mi się spodobał. Dzięki przystępnej cenie wyprzedził mojego wcześniejszego faworyta maxi cosi mura 4plus. Chociaż przyznam, że szczegóły wykonczenia w murze bardziej mi odpowiadają. -
heeeejj witajcie;) u nas tez pojawił sie problem z wyborem wózka, jest troche czasu eszcze...ale wolałabym już wiedzieć, co wybiorę..
zastanawiam sie własnie nad lupo comfort oraz camarelo carera...
w lupo podoba mi sie łatwo zmienna gondola, tudzież spacerówka... prosty system, łatwo się go składa i spokojnie mieści się w samochodzie,bez wystających bolców.. nie podoba mi sie za to materiał z którego jest wykonany... o wiele lepiej moim zdaniem wypada tutaj carera, za to ją się ciężej składa..boje sie tez, ze wlasnie ak maaartinka pisze, gondola w camarelo jest mała, a tu człowiek na swiat przydzie zimą, troszke go bedzie trzeba grubie ubrac...czy zmiesci sie do wózka? Albo podobna kwestia, czy jesli bedze juz troszke wiekszy tak 4 miesiace, to czy nie wyrosnie z gondoli? na spacerówke bedzie jeszcze dziecko za małe...
bralismy pod uwage bebetto luca wczesniej rowniez, ale nie byłam w stanie sama go zdemontowac;/ ehh... i co tu teraz wybrać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 10:58
-
a co myslicie o tych wózeczkach?? cena przystepna...ładnie wygladaja, ale waga !! sam stelaz 12 kg, a gdzie reszta?
http://allegro.pl/hit-zobacz-wozki-dzieciece-retro-4w1-fotelik-i4576718093.html
http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-royal-adamex-3x3-fotel-retro-styl-i4591496335.html -
Nalka wrote:tak ale jedo fyn memo special edition, różni się od classic m.in właśnie gondolą. A nam zalezało, żeby jak najwięcej sie części składało, bo mamy mały samochód. Zanim kupiliśmy najpierw sprawdziliśmy w sklepie czy nam się zmieści.
Nalka, opowiedz, jak się u was sprawuje Jedo Fyn Memo? Dostrzegasz jakieś wady? Jak się składa ta gondola, bo przyznam, że to duże zaskoczenie? To mój faworyt, ale nadal się waham, czy na pewno to najlepszy wybór -
Isabelle dla mnie to wózek marzenie. Świetnie się prowadzi, skrętny ale bez przesady, ma regulowane amortyzatory więc nie skacze tak jak jadę (Anna nie lubi za bardzo wertepów, bo się wybudza), łatwo odczepia się gondolę i zakłada również, stelaż nie jest ciężki. W sklepach dobrze się mieści w alejkach, jest dobrze zbudowany, tak, że przy zimnie i wiatrach świetnie ochraniał moją córeczkę. Zbliża się zima więc to chyba tez jest istotne. No i oczywiście rączka. Każdy dopasowuje do swojego wzrostu. Próbowałam się przymierzać do nieregulowanych.. dla mnie to koszmar. Gondola składa się na płasko tak jak w maxi cosi czy quinny, w ten sposób:
http://dzieckowwarszawie.pl/sites/default/files/foldcc_folded_pink.jpg
Mam nadzieję, że pomogłam. Jak jeszcze jakieś pytania to pisz.
isabelle lubi tę wiadomość
-
Nalka wrote:Isabelle dla mnie to wózek marzenie. Świetnie się prowadzi, skrętny ale bez przesady, ma regulowane amortyzatory więc nie skacze tak jak jadę (Anna nie lubi za bardzo wertepów, bo się wybudza), łatwo odczepia się gondolę i zakłada również, stelaż nie jest ciężki. W sklepach dobrze się mieści w alejkach, jest dobrze zbudowany, tak, że przy zimnie i wiatrach świetnie ochraniał moją córeczkę. Zbliża się zima więc to chyba tez jest istotne. No i oczywiście rączka. Każdy dopasowuje do swojego wzrostu. Próbowałam się przymierzać do nieregulowanych.. dla mnie to koszmar. Gondola składa się na płasko tak jak w maxi cosi czy quinny, w ten sposób:
Ja wprawdzie użytkuję swoje jedo dopiero od 1,5 miesiąca, ale w 100% zgadzam się z Nalką Nie zamieniłabym go na żaden inny wózek.isabelle, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Nalka wrote:Isabelle dla mnie to wózek marzenie. Świetnie się prowadzi, skrętny ale bez przesady, ma regulowane amortyzatory więc nie skacze tak jak jadę (Anna nie lubi za bardzo wertepów, bo się wybudza), łatwo odczepia się gondolę i zakłada również, stelaż nie jest ciężki. W sklepach dobrze się mieści w alejkach, jest dobrze zbudowany, tak, że przy zimnie i wiatrach świetnie ochraniał moją córeczkę. Zbliża się zima więc to chyba tez jest istotne. No i oczywiście rączka. Każdy dopasowuje do swojego wzrostu. Próbowałam się przymierzać do nieregulowanych.. dla mnie to koszmar. Gondola składa się na płasko tak jak w maxi cosi czy quinny, w ten sposób:
Nalka, Twoje argumenty bardzo utwierdzają mnie w przekonaniu o zakupie tego modelu Zamierzasz korzystać ze spacerówki Jedo? Nie ma zbyt pochlebnych opinii i nie grzeszy urodą, w przeciwieństwie do gondoli.
-
Moja spacerówka jeśli chodzi o wygląd mi się podoba Stelaż mam beżowy więc całość ładnie się komponuje. Zamierzam korzystać ze spacerówki, jeśli się nie sprawdzi to zastanowimy się nad czymś innym ale jestem dobrej myśli, że nie trzeba będzie niczego dokupować. Jeśli chodzi jeszcze o gondolę to zwróć uwagę, żeby miała u góry rączkę do trzymania.
1. Wygodnie się przenosi
2. Nie robi się taka naciągnięta na koniec użytkowania, bo ciągniesz za rączkę a nie za materiał i dalej ładnie wygląda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 10:55
-
Myśmy wczoraj kupili wreszcie z lupo comfort, taki czerwony, zastanawiałam się nad brązem ale dziewczyny na innym forum mi doradziły czerwień - ze względów bezpieczeństwa na drodze, teraz rozglądam się za nosidełkiem, tylko najlepiej takim, które będzie można wykorzytać też jako fotelik