Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuźwa napisałam się i usunęłam wrrr W skrócie Lenka bardzo bardzo gratuluję !!! Jesteś bardzo dzielna, tyle wytrwałaś, pięknie !!! Ja puchnę od ok 3 tygodni ale od 2-3 dni mam apogeum, ręce, nogi oczy, twarz jak nie moje. Nie mogę utrzymać rzeczy w ręce
Dobrze, że nie noszę od dłuższego czasu biżuterii. Mama-Zuzia trzymam kciuki za dobre wyniki Edytki i wasz szybki powrót do domu, dobrze że szpital stanął na wysokości zadania. Mańka nie przejmuj się teściami ! Tez mam okropnych wiec rozumiem cie w pelni. Co do innych wątków to nie jest w porządku tym bardziej , że najwięcej mają tam do powiedzenia dziewczyny, które piszą / pisały u nas na wrzesniowkach i miały nie raz od nas wsparcie- halo tak się nie robi !!! Vian pisałam tobie już na fb, że jesteś niesamowita tak nas bronisz !!! Nasza dzielna i kochana
Ja oczekuje już z niecierpliwością rozwiązania, dziewczyny już mi jest tak ciężko
A większość z okolic mojego tp już tuli maleństwa
-
Mama_Zuzia, fajnie, że tak się wami zaopiekowali. Tyle się słyszy o bagatelizowaniu pewnych przesłanek, że takie podejście, to aż miód na serce.
Vian, a jak u Ciebie? Jesteś nadal w szpitalu? Mam nadzieję, że i Tobą tam się dobrze zajmują.
Dziewczyny, ja teściami przejmuję się jedynie ze względu na męża. Widzę, że jest mu najzwyczajniej w świecie przykro. Ciężko mi patrzeć na niego, takiego zatroskanego. Nie tak powinno wyglądać wspieranie własnych dzieci, nawet gdy te mają 30stkę na karku. Po prostu to jest słabe.
I Lenka, Lenko gratuluję ❤️ Tyle przeszłaś, bardzo się cieszę, że córeczkę masz już przy sobie. Życzę wam obu mnóstwo zdrowia ❤️ -
Lenka ogromne ogromne gratulacje, jesteś bohaterka dla mnie ze tyle utrzymalas córeczkę w brzuszku!
Dziękuje Wam kochane za całe wsparcie, oczywiście super ze szpital stanął na wysokości zadania, jednak moje serce pęka na milion kawałków jak pomyśle co będzie jeśli doszło do zarażenia cmvwiem ze to się leczy, ze na początku wykryte ma największe szanse na pełne zdrowie, ale jednak taki maluszek nie powinien w pierwszych dniach swojego życia być męczony usg główki, laryngologiczne, okulistyczne.. no modlę się okropnie żeby to był tylko zły sen i się nie potwierdziło.
Przepraszam ze mniej się udzielam, ale cała sytuacja odrobine mnie przerasta, ale dzięki wam mogę na chwile zająć czymś innym glowe.
Mańka- serce musi pękać Twojemu mężowi, ale dobrze ze w tym wszystkim ma tak mądra żonę jak Ty!
Pola/ czekam na Twoja Kingusie z utęsknieniem 😍
Sylwiu- a jakie imiona preferujecie? Bardziej tradycyjne, czy nowoczesne ? -
Mańka ja od piątku jestem w domu. Mam się zgłosić w piątek na konsultację u chirurga, żeby mi wyznaczył termin na operację.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualny
-
Elvira cały czas podczytuje forum. czasem na fb coś napiszę. Mam wrażenie że całymi dniami odciągam pokarm bo Marcelinka coraz więcej je. W zasadzie to ciężko mi się ogarnąć jakoś bo po jedzeniu musi się do mnie poprzytulać zanim odłożę ją do łóżeczka, a jak już to zrobię to zaraz muszę przyssać się do laktatora. Dobrze że na razie mój mąż będzie trochę z nami w domu bo gdyby nie gotował to byśmy umarli już z głodu 😁 Chciałabym żebyście już wszystkie miały swoje dzieciaki przy sobie bo już mi się ciężko w tematy ciążowe wstrzelić 😁
Jusi 28, Leksi, Mama_Zuzia, elvira, manda21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwiu wrote:Mama Zuzia, myślimy nad Szymonem, może Bartkiem ale nadal szukam inspiracji
czy o jakimś fajnym imieniu nie zapomniałam
z pierwszym nie mialam problemu, wiedzialam ze chce Kubusia i jest
Ja na 99% będę mieć Bartkapierwszego mam Tomka, dla mnie super imię
jak bym mogła to wahałam się jeszcze między Kubusiem a Adasiem, ale w za bliskiej rodzinie są już te imiona
Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
Sylwiu- popieram Monkle Tomek to piękne imię ale nie jestem ani trochę obiektywna bo mam jednego w domu
haha
Bartek tez cudnie, mi osobiscie podoba się tez Wojtuś.
Agjot- Mikołaj cudnie 😍 będziecie mieć jednym słowem 2xM w domu haha
Jesteśmy po konsultacji okulistycznej i usg główki. Okulistycznie wszystko super, usg główki wykazało małe torbielki ale mogą być one fizjologiczne i są tylko do obserwacji. Tak czy tak chcą poczekać na wynik na cmv pcr z dna moczu który będzie dzisiaj wieczorem lub jutro rano i jeżeli tam będzie wszystko ok i zakażenie będzie wykluczone to będziemy do wypisu jutro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2019, 11:56
Kaska, elvira, agjot1979, AnnaB., Ula_Lbn, Karmazynova, manda21, monkle lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny, ja z październikówek, ale może załapię się na wrzesień jak będzie cesarka. Co do kwestii podczytywania to przyznaję, że podczytuję różne wątki żeby uzyskać więcej informacji i absolutnie się nie wypowiadam, ani na naszym ani na żadnym innym wątku na temat dziewczyn z innych grup. Teraz się złamię i napiszę ponieważ chciałam trochę rozjaśnić sprawę na naszym wątku. Dwa razy dziewczyny pisały o Was, pierwszy dotyczył właśnie Vian, ale bardzo pozytywnie wszystkie dziewczyny mocno trzymały kciuki i się modliły za dobre rozwiązanie, myślę, że to nic złego. Drugi raz niedawno faktycznie dotyczył Komunikacji, ale też nie było to specjalnie obraźliwe ponieważ też kilka dziewczyn chciało pomóc, a potem było zaskoczenie, że trochę coś w tej kwestii nie gra. Nikt nie komentował, że ta i ta jest taka czy że na Waszym wątku to głupoty piszecie itd. Zresztą jak widać skoro "wyłapałyście" te tematy to znaczy, że same podczytujecie i uważam, że to nic złego. Dlatego mimo wszystko z bardzo pozytywną mocą pozdrawiam Was wszystkie i mocno trzymam kciuki za Wasze maluchy i spokojne porody! Pozdrawiam
Karmazynova, manda21, monkle lubią tę wiadomość
-
Gomerka- nie doczytałam wcześniej. Dziękuje kochana za propozycje :* wszystko na szczęście mam, a mam nadzieje ogromna na to ze jutro już stad wyjdziemy 🙏🏼
Polecam Ci ogromnie Kopernika, serio jest jeszcze bardziej mega niż 6 lat temu. Nie wiem czemu ludzie tak narzekają bo z kim bym się na oddziale nie spotkała to wszyscy zadowoleni. -
Stayaway a Ty jak się masz ? Ile jeszcze zaciskasz nogi ?
Ula a jak noce? Tak strasznie podoba mi się imię Twojej córeczki. Jakby nie to że syn Marcel to dałabym na 100%Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2019, 12:22
Ula_Lbn lubi tę wiadomość
04.08.2017 Marcel 💙
09.2019 córeczka ❤