Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama_Zuzia wrote:O kurczę ale się tu podziało!
Gomerka- gratulacje kochana, w końcu Zosia jest już z Wami :* rodziłas na Kopernika tak jak chciałaś? Jeśli tak to tez jesteś tak jak ja bardzo zadowolona ogólnie z wyboru?
Mila- cudownie, sciskam i całuje maluszka :*
Laurka- no pięknie, ale się malutka uwinela! Gratulacje!
Mańka- trzymam kciuki żeby i u Ciebie była szybka i niespodziewana (haha :p) akcja! Powiem Ci ze ja w środę noe miałam żadnego rozwarcia, w piątek o 19:50 na 2cm, a 25minut później już tulipan maleńka! głowa do góry, choć wierze ze może to mocno frustrować!
Leksi- kochana, spędź ostatnia niedziele z mężem, bo coś czuje ze ten tydzień będzie Wasz! I to początek tygodnia :*
Nie, w końcu na Siemiradzkiego. Na Kopernika to bym chyba nigdy nie urodziła, bo generalnie ciagle mi kazali przychodzić na kontrole... a tu od razu mnie wzięli, wywołali no i jest położne bardzo sympatyczne, warunki porodowe o niebo lepsze niż na Kopernika. Jedyne czego żałuje to to, ze nie zdecydowałam się wcześniej, bo tu moglibyśmy wykupić opiekę położnej i myśle, ze tez czułabym się bezpieczniej ale i tak, były ze mną do porodu 2 położne, bardzo mi pomogły. Anestezjolog to w ogóle najprzyjemniejszy lekarz, jakiego spotkałam
Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
No no posypaly sie porody super ze wszystko z Wami dobrze
U nas juz leci 4 tydz malego w pt slonczyl 3 tyg a za 2 tyg szpital... Ehh. Zastanawiam sie jak tu wyciszyc powoli cycki. Niby nie sciagam duzo po 250 mln na dobe czyli juz mniej ale jednak mleko jest a chyba do pobytu w szpitalu juz bym chciala zaprzestac sciagania. Jakies rady ? -
Agusia chyba szałwia ma działanie wyciszające laktację, to z naturalnych sposobów, z leków to bromergon napewno, ale to na receptę.
Laurka gratulacje! Szybko się uwinelas. U nas problemy brzuszkowe😞 nie ze kolki ale właściwie co karmienie trochę posteka i popłacze i to pomimo kropelek. Zastanawiam się nad zmiana mleka, tylko niewiem na jakie? Teraz pije bebilon.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 10:32
Mati 16.07.2009
-
Laurko, cicha woda brzegi rwie! My tu pitu pitu a tu taka niespodzianka 😍 Przykro mi, że poród najboleśniejszy, ale, jak dobrze, że najszybszy. Gratuluję! Takie akcje dodają mi otuchy ☺️ zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!
Obiecałam już nie marudzić, więc tak będzie. Dzięki dziewczyny za pokrzepiające słowa ❤️ Dzisiaj imieniny mojego taty, urodziny ś.p. babci. Nowy dzień, nowe możliwości 😁 -
Witam i gratuluje porodow i dzidziusiow przy boku. Hm...to w sumie chyba tylko ja zostalam do odstrzalu? Cos czuje ze zamkne ten miesiac kolo pazdziernika:) no ale nic to, czekam dalej. 25 wrzesnia mam wizyte u mojego lekarza to sie dowiem co i jak.
-
Szalwia wycisza laktacje. Tak jak Agjot pisala, bromergon na recepte, ale ja bym sie zastanowiła bo to nieprzyjemny lek. Wykupiłam, ale jak przeczytałam ulotkę to spasowałam i mi stoi w szafce.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
kumen wrote:Witam i gratuluje porodow i dzidziusiow przy boku. Hm...to w sumie chyba tylko ja zostalam do odstrzalu? Cos czuje ze zamkne ten miesiac kolo pazdziernika:) no ale nic to, czekam dalej. 25 wrzesnia mam wizyte u mojego lekarza to sie dowiem co i jak.
Jeszcze ja w środę mam się zgłosić do szpitala na 8.00 na wywoływanie niestety...
Laurka GRATULACJE!!! Ale szybko poszłaś, super takie porody są najlepsze bo się nie myśli -
Dori777 wrote:Jeszcze ja w środę mam się zgłosić do szpitala na 8.00 na wywoływanie niestety...
Laurka GRATULACJE!!! Ale szybko poszłaś, super takie porody są najlepsze bo się nie myśli
Powodzenia na wywolywaniu. Oby poszlo szybko sprawnie i bezbolesnie:) -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny:
-Ane_ta
-Magda.g85
-k878
-Komunikacja24
-tere-fere
-Agusia-Pia
-91
-alex0806
-Laurka
Przyślijcie mi info w którym tygodniu i dniu ciąży był poród. Uzupełniam listę na 1 stronie.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualny