Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Oleczka94 wrote:Mam pytanko. Od ponad 2 tygodni wspolzyjemy z m. Nie powiem zeby bylo jakos wow bo niestety caly czas mnie boli. Najgorzej jest na poczatku, przy wejsciu do pochwy. Czy ktoras miala podobnie?
U mnie był dyskomfort w innej pozycji niż klasyczna. Zapytała mnie o to moja Pani fizjo i coś tam mi w środku ppnaxiagala, jakieś przyczepy mięśni/ ścięgien (?) Do kości. Od tego czasu nie boli -
Pom-pon wrote:U mnie był dyskomfort w innej pozycji niż klasyczna. Zapytała mnie o to moja Pani fizjo i coś tam mi w środku ppnaxiagala, jakieś przyczepy mięśni/ ścięgien (?) Do kości. Od tego czasu nie boli
Kurcze bede sie musiala do gina wybrac w takim razie. U nas w Uk nie ma kontroli niestety po porodzie.10.09.2019 Marcel -
Jaga94 wrote:Czy Wasze dzieci też się tak ślinią?
Mój, aż bańki robi. Dzisiaj jak zaczął płakać, to aż się zachłysnął.
Slinianki wlaczaja wzmozona produkcje w pewnym momencie i nie ma to jeszcze nic wspolnego z zabkowaniem jak wiele osob od razu mysli. A robienie baniek ze sliny to kolejny etap rozwoju 😁
Moja tez sie jeszcze nie slini w ten sposob.
Oleczka a moze jakis lubrykant wybrobowac i zobaczyc czy bedzie roznica? I Ty na gorze, zebys miala wiecej kontroli?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2019, 16:00
Oleczka94 lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka wrote:Slinianki wlaczaja wzmozona produkcje w pewnym momencie i nie ma to jeszcze nic wspolnego z zabkowaniem jak wiele osob od razu mysli. A robienie baniek ze sliny to kolejny etap rozwoju 😁
Moja tez sie jeszcze nie slini w ten sposob.
Oleczka a moze jakis lubrykant wybrobowac i zobaczyc czy bedzie roznica? I Ty na gorze, zebys miala wiecej kontroli?10.09.2019 Marcel -
Hej dziewczyny, wlasnie tez mialam pytac jak tam u was czy maluszki juz sie slinia moja zaczęła 3 dni temu. Tez czasem zrobi bańkę nawet. I zaczął sie etap wycierania buziaka ciagle 😄
U nas przytulanki tez troche bolą na poczatku samym potem jest juz ok.
Kurcze krwawic skonczylam tydz spokoj i znowu krwawienie nie wiem czy to okres czy nadal sie czysci ... -
Jusi u mnie tak bylo wczoraj. Od kapieli o 19:30 do polnocy nie moglam jej uspokoic. Cos jej ewidentnie dokuczalo. Plakala, wrecz krzyczala. Myslalam, ze albo beknac albo pierdnac (za przeproszeniem) potrzebuje, ale nie moze. Koniec koncow nie mam pojecia co bylo na rzeczy.
Dzisiaj dzien i wieczor jako tako, ale po raz pierwszy bez kupy!08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
U mnie trochę podobnie, chociaż moja mała chodzi spać koło 22, przed 19 ją wykąpałam, a koło 20 już wyglądała na senną. Zasnęła koło 23.20 dopiero... Miałam trochę ogarnąć rzeczy, ale padłam razem z nią. Za to po 3 godzinach najpierw potuliłam starszą, bo sen ją wybudził, potem nakarmiłam małą a na koniec poszłam przeprać ręcznie kilka rzeczy na dziś. A mała od 7 już nie śpi i dobrze jej z tym.Córka 02.2017 ❤️
Córka 11.09.2019 ❤️ -
u nas fajna nocka bo mały koło 21 zasnął i spał do 5! potem butla, godz uśmiechania i lulu do 7
też się zaczął ślinić mocno.
u nas dziś paskudnie, pada od rana i nie zanosi się że przestanie, starszy śpi, młodszy śpi a ja mam ciszy chwilę -
U nas maly zasnal ok. 21 w nocy dwie pobudki i spanko do 7 30😀 w dzien juz jedna 2h drzemka za nami. Zaraz stary bierze go na spacer a ja mam chwile dla siebie😍 czytaj: ugotuj obiad, rozwies pranie i inne😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2019, 15:36
10.09.2019 Marcel -
Dzieciaczki sa różne i troche mi lzej ze nie tylko moja malutka taka ciezka do spania. Ze starsza bylo latwiej a ja narzekalam ze ciezka byla ale teraz do najmlodszej to bez porównania...😅
Ja w sumie chodze o roznych porach bo ciezko jeszcze jest zaplanowac z moim maluchem dzien ale tak między 12 a 14 godzina zawsze jak juz
Mysle ze jest dobrze o jednakowej porze i miec rytm dnia z dzieckiem wtedy i dziecku jest latwiej -
Oleczka u nas wyjscie z domu zawsze przed poludniem 10-11 i teraz widze ze wtedy spi ok 3 godz nawet 4 tak jak wczoraj! U nas wyglada to tak jedna dluga drzemka i dwie krotkie po max godz. No i w nocy juz jedno karmienie
-
Agusia_pia wrote:Oleczka u nas wyjscie z domu zawsze przed poludniem 10-11 i teraz widze ze wtedy spi ok 3 godz nawet 4 tak jak wczoraj! U nas wyglada to tak jedna dluga drzemka i dwie krotkie po max godz. No i w nocy juz jedno karmienie
Smieje sie ze za dlugo spal. u nas rytm nocny wyrobiony, dzien jeszcze nie do konca. Ale idzie w dobra strone10.09.2019 Marcel