Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguuu, musisz teraz wyłączyć myślenie na pracę. Ja jak poszłam na tydzień na zwolnienie nie weszłam ani razu na dziennik (chociaż zawsze to robiłam). Teraz powiedziałam basta, żadnych maili. Jak jest się na zwolnieniu, to się nie pracuje.
W czwartek miałam rozmowę z wicedyr. nagadała mi trochę, że mam po feriach nie wracać do pracy, że to siedlisko bakterii, i ona traktuje mnie jak swoje dzieco, a swojej córce by nie pozwoliła znając te warunki pracy. Więc już chyba zostanę w domu, nie wiem co na to moja lekarka, bo moja siostra prowadzone przez nią pracowała w szkole do końca 8 miesiąca. Zabrałam stertę pracy przy komputerze, która z chęcią wykonam w czasie zwolnienia. Po prenatalnych przyjdę i oficjalnie pożegnam się na jakiś czas z koleżankami i kolegami. A w głębi mojego serduszka wiem, że już do pracy przy tablicy po wychowawczym nie wrócę.
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki ja po wizycie. Jest dzidziuś!! Serduszko bije. Maluszek ma 14mm. Dr powiedział że rozwija się perfekcyjnie. Mąż był na USG razem ze mną i było super. Jestem pozytywnie zaskoczona że z moimi problemami jest wszystko dobrze póki co(odpukac) luteinę kazał odstawić już. Duphaston zostawił ale na 3 tygodnie i potem już koniec
m0nika, pola0909, k878, speakyourmind93, MOJE, Ann.., Aguuu, Lami, Betika, Finezja19, Janka0909, Agusia_pia, Mamadwojki, Patrycja05, monkle, elvira, kark, zwichrowana, Gosa, Arashe, Lucy lubią tę wiadomość
-
Juusti69 wrote:Dziewczynki ja po wizycie. Jest dzidziuś!! Serduszko bije. Maluszek ma 14mm. Dr powiedział że rozwija się perfekcyjnie. Mąż był na USG razem ze mną i było super. Jestem pozytywnie zaskoczona że z moimi problemami jest wszystko dobrze póki co(odpukac) luteinę kazał odstawić już. Duphaston zostawił ale na 3 tygodnie i potem już koniec
4.03. 6,67 cm szczęścia, 175u/min
BhCG:
31.12.2018 | 12 dpo 179,50
02.01.2019 | 14 dpo 693,20
04.01.2019 | 16 dpo 2028,00
08.01.2019 | 20 dpo 11931,00 -
Juusti69 wrote:Dziewczynki ja po wizycie. Jest dzidziuś!! Serduszko bije. Maluszek ma 14mm. Dr powiedział że rozwija się perfekcyjnie. Mąż był na USG razem ze mną i było super. Jestem pozytywnie zaskoczona że z moimi problemami jest wszystko dobrze póki co(odpukac) luteinę kazał odstawić już. Duphaston zostawił ale na 3 tygodnie i potem już koniec
No to teraz tylko się cieszyć Gratulacje.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
kark wrote:Przeziębienie w ciąży to nic. Przeziębienie w ciąży gdy ma się cukrzycę ciążową... No to jest masakra
Bo 95% metod, mikstur, syropów, soków itp odpada.
Lami to co planujesz ?
E tam, można jesc czosnek z cebulą najlepsze antybiotyki!
I rosół, rosół można pic bez limituAmyLee44 lubi tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Wspaniale, gratulacje! ❤️
-
Justi gratulacje
Pola, ja mam dokładnie tak samo. Chodzę rozdrażniona i ciągle się czepiam. W większości leżę bo cały czas mnie mdli. A tak naprawdę nic mi nie pasuje. Narzeczony mnie denerwuje a w sumie nic złego nie robi. A ja się czepiam i czepiam. Nie mogę się opanować.. Mam nadzieję że to szybko miniepola0909 lubi tę wiadomość
-
Hej kobitki. Moge dolaczyc?
To moja druga ciaza. Poprzednia skonczyla sie plamieniem i poronieniem. Strasznie sie tego obawiam, ale narazie jest w porzadku. Zastanawiam sie kiedy isc na usg? Nie wiem kiedy dokladnie byla owulacja bo ten cykl mielismy sobie odpuscic, a tu taka niespodzianka!
03.01 nic sie nie zapowiadalo na owu a
14.01 bylo juz po owulacji.
Test robilam 19.01 i byla gruba krecha. Kiedy najlepiej isc na usg?
Ostatnia miesoaczka 19.12 ale cykle nieregularne, choc ten i tak byl krotki:-)speakyourmind93, Lami, pola0909, Mama_Zuzia, Finezja19, elvira, kark, Gosa, Arashe lubią tę wiadomość
10.09.2019 Marcel -
kark wrote:Przeziębienie w ciąży to nic. Przeziębienie w ciąży gdy ma się cukrzycę ciążową... No to jest masakra
Bo 95% metod, mikstur, syropów, soków itp odpada.
Lami to co planujesz ? -
Mamadwojki wrote:Witaj kochana :*
Ja byłam w 5+3 i był pęcherzyk teraz idę w poniedziałek to będzie 6+3 i powinna być już dzidzia :*10.09.2019 Marcel -
Witaj Oleczka, a ja właśnie na różu odpisałam Tobie o progesteronie
Ja widziałam dzieciątko po równo skończonych 7t, już była taka fajna 9 mm kropka z serdusiem Wcześniej był tylko pęcherzyk ciążowy.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyOleczka94 wrote:Hej kobitki. Moge dolaczyc?
To moja druga ciaza. Poprzednia skonczyla sie plamieniem i poronieniem. Strasznie sie tego obawiam, ale narazie jest w porzadku. Zastanawiam sie kiedy isc na usg? Nie wiem kiedy dokladnie byla owulacja bo ten cykl mielismy sobie odpuscic, a tu taka niespodzianka!
03.01 nic sie nie zapowiadalo na owu a
14.01 bylo juz po owulacji.
Test robilam 19.01 i byla gruba krecha. Kiedy najlepiej isc na usg?
Ostatnia miesoaczka 19.12 ale cykle nieregularne, choc ten i tak byl krotki:-)
Oleczka pamietam Cię z różu. Ja mialam wyrazne 2 kreski 20.01., wcześniej blade, więc myślę, ze wyprzedzasz mnie max o kilka dni a pewnie o jakies 2-3 wiec na wizytę bym się wybrala na Twoim miejscu od 11 lutego wtedy na pewno będzie skonczony 7 tydzień. Ja tak idę właśnie 13 lutego, żeby było serduszkoalis132, kark lubią tę wiadomość
-
sunshine03 wrote:Trochę Was podczytuję, ale termin mi wychodzi na 01.10
Oleczka pamietam Cię z różu. Ja mialam wyrazne 2 kreski 20.01., wcześniej blade, więc myślę, ze wyprzedzasz mnie max o kilka dni a pewnie o jakies 2-3 wiec na wizytę bym się wybrala na Twoim miejscu od 11 lutego wtedy na pewno będzie skonczony 7 tydzień. Ja tak idę właśnie 13 lutego, żeby było serduszko
Moge spytac cie czy bierzesz cos na mutacje PAI? Tez mam hetero.10.09.2019 Marcel -
nick nieaktualny
-
Czy któraś z Was wie coś na temat stosowania maści końskiej rozgrzewającej w czasie ciąży? Nie mogę znaleźć informacji..
Jeśli chodzi o skład: wyciągi z winorośli, kasztanowca, melisy, rumianku, jemioły, chmielu, kozłka lekarskiego, krwawnika i kopru włoskiego. Nie zawiera papryki chili.
Albo może jakiś żel przeciwbólowy na stawy?
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy