Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj też spanie. Miałam sprzątać, do 11 poogladalam tv, później mówię przymknęła oko na pół godzinki i za sprzątanie. Aha. Właśnie wstałam. Masakra jakaś.
Też się zastanawiam czy nie lecieć gdzieś wypoczynkowo, bez zwiedzania. Najlepsza do tego Bułgaria. Ale mam cykora. Może namówię rodziców, żeby też jechali, to jakoś raźniej by mi było hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 16:50
speakyourmind93, VianEthel2, kark lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Gratuluję wszystkich serduszek
Ja się dość mocno od wczoraj niepokoję, ale może bez powodu? Kiedy tylko choć na chwilę wstanę, coś porobię, bardzo bolą mnie plecy (kłują) i brzuch. Teraz jest 9tc (8+5), czytałam gdzieś że przez pierwsze trzy miesiące mogą pojawiać się takie objawy jak na @ w czasie, kiedy normalnie by się pojawił. Ale z drugiej strony ciągły ból podbrzusza, kłucie po bokach... Może powinnam jednak pojechać do lekarza? Czy jednak to normalne?
-
Właśnie przyszłam. Czekam i cała się trzęsę. Modlę się i mega boje tego pierwszego rzutu okiem doktora i pewnie od razu będzie wiadomo. Jeśli dzieci są i żyją to muszą być widoczne od razu. Błagam o kciuki w oczekiwaniu na cud.
axie92, speakyourmind93, pola0909, Juusti69, elvira, Bunia86, m0nika, Ochmanka lubią tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
MOJE wrote:Właśnie przyszłam. Czekam i cała się trzęsę. Modlę się i mega boje tego pierwszego rzutu okiem doktora i pewnie od razu będzie wiadomo. Jeśli dzieci są i żyją to muszą być widoczne od razu. Błagam o kciuki w oczekiwaniu na cud.
Kciuki kciuki kciuki! Musi być dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 17:12
-
axie92 wrote:Gratuluję wszystkich serduszek
Ja się dość mocno od wczoraj niepokoję, ale może bez powodu? Kiedy tylko choć na chwilę wstanę, coś porobię, bardzo bolą mnie plecy (kłują) i brzuch. Teraz jest 9tc (8+5), czytałam gdzieś że przez pierwsze trzy miesiące mogą pojawiać się takie objawy jak na @ w czasie, kiedy normalnie by się pojawił. Ale z drugiej strony ciągły ból podbrzusza, kłucie po bokach... Może powinnam jednak pojechać do lekarza? Czy jednak to normalne?
Tez tak Mam, macica sie rozciaga I ogolnie wiezadla wszystkie tam na dole sie rozluzniaja. Jesli mocne sa To bole To podjedz na IP bo lepiej byc przezornym, ale jesli to jest takie ciagniecie I klucie To jest to normalne :* -
Mamadwojki- tez ostatnio sie rejestrowalam. Jedno mam 11 lutego (w enel medzie do ktorego nie przywiazuje specjalnej wagi ale zawsze chetnie pojde malucha zobaczyc), u ginekologa ktory robi tylko prenatalne I ma swietne opinie 20lutego I pozniej jeszcze Pewnie moj ginekolog mi zrobi hahha
-
nick nieaktualny
-
Moje kciuki zaciśnięte!!
Ja już też pod gabinetem. Stresa mam..
Co do nudów. Ja też na L4 al3 póki co walczę o przetrwanie mam takie mdłości ze nie zrobię nic. No trudno. Zrobi się samospeakyourmind93 lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Moje- trzymam kciuki mocno.
Ale napisałyście,kilka godzin i mam co czytać.
Współczuję Wam tych mdłości,ja w poprzedniej ciąży wymiotowałam do 6 mca.W tej póki co raz tylko przez dwa dni ale wtedy to się czymś zatruła bo i biegunkę miałam i żołądek strasznie bolał.
Odebrałam dzisiaj wyniki..
TSH mam 4,95.
I glukoza po 1 godzinie 163,a po 2 godzinach 160.
Czyli najprawdopodobniej będę brać leki na cukrzycę tak jak przed ciążą....