Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Ja już po wizycie. Jest zarodek. Jest serduszko. 8 tydzień. Ze względu na wiek mam się zapisać na prenatalne oprócz standardowych badań ale ogólnie jestem bardzo bardzo zadowolona
Bunia86, pola0909, Olalu89, MOJE, speakyourmind93, monkle, kark, m0nika, Juusti69, Mama_Zuzia, Agusia_pia, elvira, alis132, k878, Lami, Finezja19, Arashe, makowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_ wrote:Dziewczyny, czy pamiętacie jak rozmiar miały wasze dzieciaczki w 6 tygodniu?
Ja właśnie szukam lekarza prowadzącego i w związku z tym miałam w tym tygodniu dwie wizyty z 2-dniowym odstępem.
Dziś maluch miał 5,4 mm i wg lekarza to za mało (wg daty inseminacji i okresu mam 6t2d a wg rozmiaru to 5t4d). Boję się, że on za wolno rośnie... Czy wam też się zdarzało, że maluch był poniżej średniej a dalej poszło dobrze?
Moja córka w 6t1d miała 3,8 mm także jeszcze mniej (wg okresu to był 6t3d) i wszystko z nią jest ok :p co prawda urodziła się ważąc 2800g więc raczej z tych mniejszych, ale raz dwa nadrobiła także rozmiar kwestia indywidualna i nie masz się co martwić na zapas -
nick nieaktualnykark wrote:Kurcze, ale mnie M wkurzył. Znajomi jadą na wakacje na początku sierpnia na tydzień i M koniecznie chce z nimi jechać.
To mu tłumaczę, że sierpień ok, ale na 2-3dni bez rezerwacji, bo nie wiadomo jak się będę czuła albo czy nie będę jak z synem w szpitalu leżeć. Dlatego myślałam na majówkę albo w czerwcu gdzieś jechać na dłużej, nawet za granicę, ale kurcze bardziej ten 5-6msc, kiedy jeszcze wysiedzę w aucie i będę się dobrze czuć i nie będę z brzuchem tak się męczyć.
A on nie, foch, on chce jechać ze znajomymi w sierpniu na dłużej. Koniec kropka.
Boże, jak dziecko... -_-'
Faceci to takie duże dzieci :p pewnie jak przemysli, to mu przejdzie foch. Mój za to wczoraj lekko skasował auto, bo było ślisko... Też się wkurzyłam trochę, bo kasę na coś innego by się wydało, ale nikomu nic się nie stało, a to najważniejsze -
Betika super wiadomości. Czekamy na informację od pozostałych.
Betika lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Gratulacje Betika
Mam nadzieję że rozpoczęłaś lawinę dobrych wiadomości dzisiajBetika, alis132 lubią tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Ola_ wrote:Dziewczyny, czy pamiętacie jak rozmiar miały wasze dzieciaczki w 6 tygodniu?
Ja właśnie szukam lekarza prowadzącego i w związku z tym miałam w tym tygodniu dwie wizyty z 2-dniowym odstępem.
Dziś maluch miał 5,4 mm i wg lekarza to za mało (wg daty inseminacji i okresu mam 6t2d a wg rozmiaru to 5t4d). Boję się, że on za wolno rośnie... Czy wam też się zdarzało, że maluch był poniżej średniej a dalej poszło dobrze?Bladzioch 04.01
Beta 07.01 - 206
Beta 10.01 - 650
29.01 -serduszko
Maluszek urodzony 12.09.2019 -
nick nieaktualny
-
Betika gratulacje .
My narazie z mężem zrezygnowaliśmy z wakacji, ale raczej ze względów finansowych niż ze strachu. Chodz może jakiś wypad zorganizujemy, ale tu już raczej bardziej spontanicznie . Mieszkamy na wsi wiec jak się dobrze postaramy to zawsze jakoś fajnie czas można sobie zorganizować na wolnym, nawet często znajomi wpadają na taki urlopik do nas.Betika lubi tę wiadomość
Bladzioch 04.01
Beta 07.01 - 206
Beta 10.01 - 650
29.01 -serduszko
Maluszek urodzony 12.09.2019 -
Hej.Zauwazylam,że większość z Was robiła po kilka bhcg.
Ja nie robiłam ani razu.
Za to wczoraj robiłam wyniki pierwsze i byłam zdziwiona bo aż 200zl kosztowały.U Was też aż takie ceny?
Gratuluję wizyt,ja mam za tydzień 7 lutego kolejną i liczę,że będzie widać już ładnie maluszka. -
Komunikacja wrote:Hej.Zauwazylam,że większość z Was robiła po kilka bhcg.
Ja nie robiłam ani razu.
Za to wczoraj robiłam wyniki pierwsze i byłam zdziwiona bo aż 200zl kosztowały.U Was też aż takie ceny?
Gratuluję wizyt,ja mam za tydzień 7 lutego kolejną i liczę,że będzie widać już ładnie maluszka.
A te badania nie są na nfz? -
Ja nie robiłam ani razu.
Gratuluję wizyt,ja mam za tydzień 7 lutego kolejną i liczę,że będzie widać już ładnie maluszka.
Jak robilam w pierwszej ciazy prywatnie To niestety te pierwsze byly w takich cenach. Teraz robilam w enel Medzie bo tam mam Pakiet I mialam darmowo, na nfz tez masz za darmo -
Ja nie robiłam ani razu.
-
agjot1979 wrote:Jesuuuu jak mi dzis niedobrze
Łącze się w bólu. Próbuje sobie jeść po trochu ale częściej. Rano oddał mi śniadanie, to zjadłam pół małej miseczki łazanek i jabłko. Za chwile rosół na obiad. Zobaczymy.
I spać mi się chce znowu...