Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami dopisz mi serduszko na pierwsze stronie pierwszy raz je zobaczyłam w szpitalu jak pojechałam z plamieniem więc chyba tej daty się będę trzymać 27.01
Lami lubi tę wiadomość
-
kark wrote:Lami dzięki za aktualizację Czyli mówisz, że muszę zmienić suwaczek ?
Jejku, a mi się w nocy serniki śniły... Od 3 miesięcy nie jem ciast i ciastek i nawet nie mam ochoty, ale te serniki... Rany! Chyba skoczę do sklepu po twaróg i jakiś dietetyczny wykombinuję, bo inaczej mnie skręci
Hahaha, a jakoś Cię przeniosłam, taki duży dzieciaczek, że aż się prosiło
kark lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
aannkka wrote:Lami dopisz mi serduszko na pierwsze stronie pierwszy raz je zobaczyłam w szpitalu jak pojechałam z plamieniem więc chyba tej daty się będę trzymać 27.01
Osoby, które zapisywały się na początku, ale nie dały nam znać o serduszku, odezwij się się proszę, czy wszystko ok.Szczęśliwa siódemka ❤️
-
nick nieaktualny
-
Słuchajcie, nasz wątek wrześniowy jest naprawdę ciezki do codziennego czytania Przejrzałam kilkanaście wątków i ich pierwszych stron i zdarzało się 6, 5, 2 poronienia. Już nas już 10, w tym dwie bliźniacze ciąże
Te przykre wiadomosci w ogóle nie powinny się zaczynać. Niech już się kończą...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 12:30
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Lami wrote:Słuchajcie, nasz wątek wrześniowy jest naprawdę ciezki do codziennego czytania Przejrzałam kilkanaście wątków i ich pierwszych stron i zdarzało się 6, 5, 2 poronienia. Już nas już 9
Te przykre wiadomosci w ogóle nie powinny się zaczynać. Niech już się kończą...
Mam takie same przemyslenia.. bardzo tutaj duzo nieszczesliwych zakonczen w porownaniu z innymi watkami nie wiem czy To jakies Zimowe przesilenie czy co u Diabła ale nie powinno sie To dziać w ogole -
Lami wrote:Słuchajcie, nasz wątek wrześniowy jest naprawdę ciezki do codziennego czytania Przejrzałam kilkanaście wątków i ich pierwszych stron i zdarzało się 6, 5, 2 poronienia. Już nas już 9
Te przykre wiadomosci w ogóle nie powinny się zaczynać. Niech już się kończą...
Mam nadzieję, że już koniec przykrych wiadomości, bo się załamiemy. Mi już jest słabo i nie wiem jak dotrwam wizyty.
Kochane dużo zdrówka i spokoju dla nas wszystkich i naszych maluszków oby nikt nas już nie opuszczał !
-
Ja wlasnie mowilam wczoraj swojemu lekarzowi ze moja pierwsza ciaza w porownaniu z ta pod wzgledem spokoju To bylo niebo a ziemia do tego co jest teraz.. tyle nieszczesc w tym miesiacu tutaj Wiele z nas doswiadczylo ze To naprawde zalamuje
-
To strasznie przykre. Złe wiadomości przynajmniej u mnie powodują, że zamiast cieszyć się z nadchodzącej wizyty to się jej boję...
Lami przeglądałam pierwszą stronę, i widzę, że agjot jest wpisana dwukrotnie
Czy coś wiadomo na temat tych osób, które nie mają zanotowanej wizyty serduszkowej? Może były jakieś i formacje w wątku, tylko umknęły?
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Agusia, twoje serdunio wpisane już. Termin 9.09?
Słuchajcie, nie obrazcie się na to, co napiszę. Ale Kobitki, postarajmy się naprawdę myśleć i pisać tu pozytywniej. Wczoraj wątek straty ciągnął się chyba że dwie strony i to były wspomnienia poprzednich ciąż. Wiadomo, że jak się coś u którejś dzieje to musimy to sobie pisać, żeby się wspierać. Ale postarajmy się nie przywoływać przykrej przeszłości. Ja wiem, że jak traci się kruszynkę, to mama o tym nie zapomina i zawsze ten ból nosi w sercu. I to jest oczywiste i nie do zaprzeczenia. Postarajmy się jednak nie przywoływać tych przykrych wspomnień. Cieszyć się tymi ciążami, w których jesteśmy teraz.
Nie zrozumcie mnie źle. Wczoraj też poszła taka rada, żeby jak dla kogoś za dużo to nie czytać i nie wychodzić na forum. To chyba nie o to chodzi...k878, magda.g85, Olalu89, Agusia_pia lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
VianEthel, dlatego później już nie wpisywalam dziewczyn na listę przed wizytą serduszkową, bo do wizyty serduszkowej podawany był inny termin i później już się mieszało na liście. Dziewczyny z pierwszych dni (do 7 września) wywoływałam kilka razy, raczej się nie odezwały.Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Lami wrote:Agusia, twoje serdunio wpisane już. Termin 9.09?
Słuchajcie, nie obrazcie się na to, co napiszę. Ale Kobitki, postarajmy się naprawdę myśleć i pisać tu pozytywniej. Wczoraj wątek straty ciągnął się chyba że dwie strony i to były wspomnienia poprzednich ciąż. Wiadomo, że jak się coś u którejś dzieje to musimy to sobie pisać, żeby się wspierać. Ale postarajmy się nie przywoływać przykrej przeszłości. Ja wiem, że jak traci się kruszynkę, to mama o tym nie zapomina i zawsze ten ból nosi w sercu. I to jest oczywiste i nie do zaprzeczenia. Postarajmy się jednak nie przywoływać tych przykrych wspomnień. Cieszyć się tymi ciążami, w których jesteśmy teraz.
Nie zrozumcie mnie źle. Wczoraj też poszła taka rada, żeby jak dla kogoś za dużo to nie czytać i nie wychodzić na forum. To chyba nie o to chodzi...
Jestem za! Musimy sie cieszyc tym cudem, ktory nosimy w sobie, mimo ze nie zapomnimy o zadnej z dziewczyn, Ktora miala z nami byc do wrzesnia, a niestety nie bedzie. Teraz bedzie juz tylko dobrze, musimy chodzic na wizyty z usmiechem na twarzy, a nie Strachem w sercu, bo nasze malenstwa zaczynaja odczuwac juz nasze wszystkie emocje. Nie mamy wplywu na pewne rzeczy, przyjmujmy kazdy Dzien taki jakim ma byc, bo moze byc juz tylko dobrze. Ciaza To piekny czas, od jej zajscia juz zawsze jako mamy bedziemy sie troszczyc I martwic, ale musimy patrzec do przodu. Sciskam WasLami, m0nika, VianEthel2, Paulina2202, Sylwiu lubią tę wiadomość